Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bmeli

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a Zugügyvéd olvasók között netán van egy tranzszexuális ügyekkel is foglalkozó családjogász, szívesen vennénk a válaszokat az alábbi kérdésekre. Kedves Zugügyvéd! Sem jogász nem vagyok, sem érdekes ügyem nincs. Engem csak egy teoretikus kérdés érdekelne, most hogy megy a…..
Ez a post kicsit off, inkább a Subbára lenne való, de valahogy kimaradt nekik a szórásból, pedig átküldtem, viszont az oldal mindenki számára kötelező, én végig olvastam. (a java részét) A szöveg egy X. emeleti panellakás albérletbe való kiadását hivatott elősegíteni, azzal a…..
bmeli 2007.09.26 10:23:02
addict Újrahasznosított reklámok 2007.09.24 07:43:00
Amikor kicsi a reklámbüdzsé, és a hirdető mégis úgy érzi, hogy neki feltétlenül hirdetnie kell az ATL médiában, akkor áll elő a dilemma: A médiaköltségekből faragjanak, vagy a kreatív anyagok elkészítésének díjából? Ilyenkor egyre gyakrabban jön a mentő ötlet, hogy…..
bmeli 2007.09.24 13:05:51
Amikor az ember elveszti egy közeli hozzátartozóját, különösen érzékennyé válik az amúgy is rideg hivatalok packázásaira. Az alábbi esteben a szervek többsége (önkormányzat, bank) korrekt hangnemben kezdte intézni a halálesettel kapcsolatos intéznivalókat. Bezzeg a…..
Tudtátok, hogy néha az internet legmegdöbbentőbb bugyraiból is érdekes és szórakoztató dolgok böffennek fel? Képzeljétek, az Index Fórumában is történnek néha izgalmas dolgok.Aktuális kedvencünk a méltán hosszúéletű Öreglányok a buszon... topik, tele olyan…..