Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadasmarha balra

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hanyatló Nyugat", "közeleg a nemzet reneszánsza", "a világban korszakváltás történik", "a nyugati világot gazdasági válság rengeti meg", "munkaalapú társadalmi rendszerre van szükség", "a magyarok harcolni  harcolni akarnak…..
Megszületett a törvénytervezet, ami szerint kormányunk visszavezetné a munka világába a rendvédelmi nyugdíjasokat. Két dolog lesz világos azonnal, ha az ember elolvassa a irományt: nagyon keménynek akarnak látszani, de nem sikerül, és ismét sokkal nagyobb volt a szájalási, mint…..
Orbán - Lauder titkos találkozó januárban. 2010. augusztus 10-én kiderül. Az LMP elnöke rákérdez. A Miniszterelnök Úr válaszol. Tisztelt Miniszterelnök Úr! A sukorói kaszinóberuházás ügye az elmúlt egy évben egyszerre vált a banánköztársasági mutyi-kormányzás,…..
Remélhetőleg senki nem gondolta komolyan, hogy Ildinéniék tényleg aaaannyira rettegtek Vonától és a parlamenti hacukájától, mint amilyen hangosan sipítottak. Két dolog van: - Az MSZP csúnyán kikapott a választáson, és mondhatni semmiféle érdemi dolgot nem tud majd tenni az…..
Az [origo] végigautózott az új M6-os autópályán. Mivel még mindig nem tudok betelni vele, egy kicsit megvágtam a videójukat ...   A "Betonlobbi stúdió" bemutatja ...  ..
Vastagbőr Nincs változás II. 2009.09.25 14:01:00
A mai nap már csak ilyen ... A megélhetési szociológus, Vásárhelyi Mária ma érezte úgy, hogy neki ki kell írni magából a gondalatait. Így született meg a Népszabadság ma remek publicisztikája: "A 'Mortimer-ügy' mint metafora" Nem ismered, nem hallottál még a…..
Vastagbőr Lebuktak 2009.07.08 15:41:00
Március hó nagy botránya volt, hogyan is szerzett Joáv Blum 70 hektárt a Velencei-tó partján, ahová a King's City kaszinót tervezik felépíteni. Már akkor gyanús volt, hogy a földcserét nem lehetett kormányzati füles (és segítség) nélkül végrehajtani, de most végre egy…..
Velencei tó, Sukoró, King's City ... Hogyan szerezzünk 70 hektárt, tóparton? Gyurcsány Ferenc búcsúajándéka az utolsó kormányülésén. Bajnai lett a felelős a projektért, megegyeztek a Parlamentben. Az ÁSZ semmisnek tekinti a sukorói földcserét. Oszkó találkozna Blummal,…..
Mindannyian emlékszünk még a nyári történetre, miszerint június 30-án három férfi hazáig követett, majd megvert egy zsidó fiatalembert származása miatt a Dohány utcában. Saját elmondása szerint éjjel fél 12 körül támadták meg, többször megkérdezték, hogy zsidó-e, majd…..
Bajnai: "a kormány hallja az emberek szavát, amellyel biztonságot követelnek”, ezért mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy megerősítse a rendet és az emberek biztonságérzetét." Íme Bajnai 10 pontos közbiztonsági csomagja, melynek a "Biztonság és…..
vadasmarha balra 2009.09.07 22:39:10
Száraz MTI-hír:  "Bajnai Gordon miniszterelnök elfogadta Peter Weiss szlovák nagykövet meghívását a Szlovák Köztársaság nemzeti ünnepe és a haderő napja alkalmából rendezett ünnepi fogadásra. A Kormányszóvivői Iroda közleménye szerint a miniszterelnök a pénteki…..
vadasmarha balra 2009.09.04 00:04:58
Augusztus 10, hétfő: "Gerendai szerint bizonytalan a Sziget profitja. A tavalyihoz hasonló, 2,65 milliárd forint kiadással számolnak a Sziget szervezői, miközben a szponzori bevételek 580 millió forintról 440 millióra csökkentek." - Index Vasárnap, augusztus 16: "Jó…..
vadasmarha balra 2009.08.18 12:21:05
Oszkó Péter kinevezte a PM új költségvetési szakállamtitkárát. Július 1-től Végh Szabolcs a mindenkori, készülő költségvetést koordinálja, ő vezényli a tervezést a minisztériumon belül, és a tárcák közötti egyeztetéseket is menedzseli, igazából ő a legfontosabb…..
Vastagbőr Batyus Galopp 2009.07.12 09:01:00
A már többször címlapokra került kis település, Ivád megint nagy dobásra készül, a "Zászlóból játszóteret akció", az eladó utcanevek és a segélyért közmunkát program elindítása után a Heves megyei 400 fős falu ismét nagyot álmodott: Geszti Péter…..
Mivel a 4-es metróval elsütöttek mindenfajta botrányt, amit csak lehetett, Demszky és csapata új játékot talált magának, amivel újra és újra megmutathatják nekünk, hogy totálisan alkalmatlanok lennének akár a kelenföldi resti vezetésére is ... A Margit hidat 1876-ban adták át,…..
vadasmarha balra 2009.07.08 22:58:42
Vastagbőr A nap képe: demokrácia 2009.07.05 13:01:00
Csak így, kommentár nélkül: További nagyméretű képek erre. Az eseményekről készült legjobb videó, ami nagy-nagy szimpátiát ébreszt a gárdistások mellett..... az Origotól: zero: És akkor nézzük meg ezek után a TV2 videóját. Az origos videót megnézi pár ezer ember,…..
Valami zavar támadhatott az erőben, hogy a Népszabadság, a polkorrekt újságírás egyik hazai fellegvára lehozta a "Kiskunlacháza: egy nem hihető gyilkosság" című cikket. Nem is annyira a téma, hanem a tartalom érdekes, főleg ez a rész: "A csaknem tízezer lelkes…..
  A közvéleménykutatások nem tudja/nem válaszol kategóriái mindig komoly kockázatot rejthetnek magukban a mérés pontosságát illetően. Kik nem mondják meg, kire szavaznak? Kik azok, akik még örülnek is neki, ha jól megmondhatják?   A Nézőpont Intézet Reakció számára…..
Hétfőn szavazott a parlament arról a Btk. módosításról, mely akkor is büntetné a holokauszttagadást (idézem): A nemzeti, etnikai, faji vagy vallási gyűlölet keltését, valamint a faji felsőbbrendűségre vagy fajgyűlöletre alapozott eszmék terjesztését a büntető törvény…..