Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Repi

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az eva értelme, hogy minden 25 millió forintos áfabevételt legalább 31 százalékos adóval sújt. És ez a legkomolyabban ellenőrzött, kontrollált adófajta. Ezért nem szabad megszüntetni.Gondoljuk végig, hogy nincs más olyan adófajta, amely ilyen erős ellenőrzés alatt áll -…..
Repi 2011.11.04 13:46:02
@szellemkor: Teljesen egyet értek!
Átlátszó, trükkmentes, egyszerű... ez az EVA siker kulcsa. De ha a kényszerítő erő visszahajtja ezt a tömeget akkor majd újra előveszik és zsigerből trükközik el az adóbefizetést.
Repi 2011.11.04 13:52:11
@P.Guszti: Egy két kivétel? Nem hiszem hogy kevesen vagyunk akik külföldre dolgozunk és ÁFA mentesen számláznak... Na abból számolj EVA és IPA befizetést na meg a bér járulékait! Mi marad? Megéri? Meg... mert nyugodtan alszom.
Az a jó a Magyarországgal kapcsolatos pletykákban, hogy azok akár igazak is lehetnek: mivel tőlünk nyugatabbra azt sem tudják, hogy létezünk, nem vesztegetik az időt hazugságok kitalálására, a körülöttünk lévő országok meg nem erősek a pletykagyártásban, így általában…..
Repi 2011.09.28 09:45:07
@Shadwell: +1 "múkodj"

Csak megfelelő árazás kell nem lehúzás és láss csodás menni fog.
Azt már nagyjából tudjuk, milyen lesz az életünk az iCloud eljövetele után. Az Apple átgondolta a MobileMe szolgáltatásait, és úgy dolgozta át, hogy belepasszoljon az újabban folyamatosan erősített OS X-iOS összenövésbe. Mire is gondolok: az eddigi felfogás szerint a…..
Annyira biztosra veszik a dolgukat a kínai gyártók, hogy a MICGadget állítása szerint már mindenhol megtalálhatóak a tokok a még meg sem jelent iPhone 5-höz az országban. Tegyük hozzá, a tokgyártóknak már elég jó tapasztalatuk van ezzel kapcsolatban, korábban sem futottak lyukra.…..
Repi 2011.08.01 09:39:54
@MikE: Nekem jól esne egy ilyen lépés... Maga a platform használta (mivel minden almára épül itthon) kényelmes lenne, de nem használom ki minden "frinc-francát" a telefonnak ezért a butább is elég lenne. Pláne ha ez a butítás alacsonyabb árral párosulna. Kellemes közép-tömeg kategória a vágyam iOS-sel
Appleblog Áj em a Mac, áj em a PC 2011.07.26 16:07:00
A 9to5Mac-en találtam ezt a tényleg nagyon vicces képet, ami egy amerikai McDonald's-ban készült, és azt mutatja be, hogyan tudsz a wifihez csatlakozni ha XP-d Vistád, Windows Vistád 7-ed, vagy ha Maced van.Még ha nem is tudod elolvasni a szöveget, a hasábok mérete akkor is sokat elárul…..
Appleblog 3G-s lesz az iPod touch? 2011.07.09 10:41:57
Az iPod touch-ra az Apple is úgy hivatkozik, mint az iPhone telefonálási lehetőség nélkül. De mi van, ha ez nem lesz így sokáig? Játsszunk el a gondolattal.Egy holland blog szellőztette meg, hogy az ötödik generációs iPod touch 3G-s adatelérést kap, hasonlóan az iPadhez. Ha akarsz,…..
Repi 2011.07.09 21:54:04
Appleblog iPad 2 Event - Live 2011.03.02 18:11:00
Rövidesen, este hétkor kezdünk, addig már ne menjetek sehová. Ádám otthonról, én Londonból nyomom a közvetítést, ahol a BBC épületének terme kezd megtelni újságírókkal: Megpróbálunk szerezni valahonnan egy kávét, mert ez kemény menet lesz. Feltankoltunk kávéval,…..
Repi 2011.03.02 19:39:33
@uncas: Láthatóan marad...
Repi 2011.03.02 19:51:27
@Magyarósi Csaba: Egyenlőre csak a slide-ra hagyatkozhatunk... Bővítő slot pedig kizárt hogy lenne az új burkolaton :)
Appleblog Jobs után Ive is kidől? 2011.03.01 08:23:00
A vállalat pápája, diktátora, apja, anyja, godzillája, Mátyás királya ugye épp betegszabadságon van bizonytalan ideig, ami egyrészt nem tett jót a részvényárfolyamnak, másrészt meg a vásárlók biztonságérzetének sem: emlékszünk még arra, hogy mi történt az Apple-lel,…..
Újra hazai pályára tévedtünk, ami azért is jó, mert a magyar csajok ugye a legszebbek, és a tapasztalatok szerint úgyis jobban szeretitek a hazait. Ráadásul most két szupersztárról van szó: a 23 éves, 179 centi magas Mihalik Enikőről, aki a legnagyobbakkal dolgozott már együtt,…..
Bármekkora hülyeségnek is tartom a pletykát, miután a Bloomberg után a Wall Street Journal is írt róla, kénytelen leszek megírni a véleményemet a felezős iPhone-ról.Mert hát az a hír - ismét -, hogy a tűzhöz közel álló források szerint egy a mostanihoz képest felezett…..
Repi 2011.02.14 10:10:19
@dik_: Maximálisan egyetértek. Ráadásul az apple mutatott már pár újítást ami jobb lett mint a már berögzült és megszokott, ennek az iPhone mininek a kezelésével is meglephetnek minket...
Igaz normális akkuidő nélkül (min. 2 nap aktív használat mellett) nem fog vásárlásra csábítani ez sem.
Repi 2011.02.14 11:05:17
@Enrico Palazzo: Értem a viccet, de nem szeretem :)
Áram természetesen van és autós töltő is. Sőt ha valóban microUSB lesz a kötelező akkor tovább javul a helyzet, de egy mobil akkor mobil ha nincs benne "mazzag". Esetemben pedig igen gyakori élethelyzet, hogy a telefon erős használatban van de töltési lehetőség sehol...
Nem biztos, hogy megteszi, de megteheti. Csak egy rövid mondatot kell elmondania: úgy döntöttünk, hogy csak hármat készítünk belőle.Andrásnak köszi a tippet...
Egy perce jött a sajtóközlemény, amiből megtudtam, hogy november 29-én indul meg a Vodafone-nál az iPhone 4 forgalmazása. Azon túl, hogy a közlemény leírja mindazt, amit már eddig is tudtunk a készülék kijelzőjéről, kamerájáról, az iOS-ről és az App Store-ról, nem derül ki…..
Repi 2010.11.22 11:25:09
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
Repi 2010.11.08 22:44:12
A BackToSchool akció keretében az Apple csendben frissítette a fehér műanyag MacBookot is. A 2 gigahertzes procit feltornázták 2,13-ra, 160 gigás vinyó került bele a 120-asok helyett, és DDR2-es RAM-ból 800 megahertzeset pakolnak a szappantartó dizájnos kistesóba.A fehér MacBookon…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Linda 2009.05.18 07:56:00
Szóval ma igazi csemegével szolgálhatok nektek, Zsiros Anna után itt a második hazai Apple-celeb: Zimányi Linda. A fotót gb-től kaptam, jól látható, ahogy a 23. születésnapját másfél hónapja ünneplő lány egy iPhone-nal érkezett a múlt csütörtöki FHM-bulira. Úgy tűnik,…..
Na ez van, amikor hajdan volt nagy márkák nem tudnak magukkal mit kezdeni. Emlékszem, milyen nagy dolog volt még annak idején, amikor a szüleim a valutásboltban vettek maguknak egy Grundig tévét, most meg már csak egy ilyen shuffle-utánzatra futja a német gyártótól. Legalább vittek…..
Ha eltekintünk attól, hogy szerintem például nem lesz ilyesmi, vagy hogy az Apple is tagadja a fejlesztést (ami viszont arra utal, hogy fejlesztik a netbookot), akkor is gyanús, hogy lépten-nyomon MacBook mini-fotókba botlunk. Főleg, hogy mindegyik máshogy néz ki. Na most valaki…..
Teljesen jogos kérdés, hogy mégis ki a franc az a Marisa Miller, hát elmondom: egy 30 éves amerikai celebmodell, aki a Sports Illustrated magazinban megjelent fotóival lett híres, majd dolgozott a Victoria's Secretnek, a Vogue-nak, a Harley-Davidsonnak, mindenkinek. De nem is az életrajza…..