Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mihama Rabbi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Knight Kuszaszáj 2012.07.26 20:33:00
A miniszterelnök legutóbbi produkciója a mérges cinizmussal elegyített ócska populizmus non plus ultrája volt.Jöhet az erőteljesebb béremelések időszaka a közszférában - jelentette ki a miniszterelnök a baráti HírTV adásában. Nem, tévedés ne essék, nem a kampányidőszakban…..
Ezentúl nehezebb lesz a parkolást magáncégeknek kiszervezni. De miért volt rájuk szükség eddig, és miért éppen most lehet végük? (Fotó: mixonline.hu) A minap az Országgyűlés elfogadott egy törvénymódosítást, melynek alapján ezentúl sokkal nehezebb lesz a parkolási…..
Mihama Rabbi 2010.06.03 13:21:44
@kovacsguszti68: na ja, nekem is rögtön az jutott eszembe, hogy korábban miért nem fájt a Fidesznek, hogy magántársaságoktól kapják a csúszópénzt.

a másik, hogy az aránytalanul magas parkolási díjakról valahogy senki nem ejt szót. márpedig NEM AZ A LÉNYEG, hogy te mint autós kinek fizetsz, hanem, hogy jogos-e mondjuk a 400 Ft/óradíj ma Magyarországon. mert szerintem NEM!
A buszos valószínűleg megunta, hogy a kerekesszékes utast minden reggel fel kell segítenie a buszra, ezért tette fel neki a címben lévő igen bunkó kérdést. Olvasónk nem unalmában utazgat reggelente, munkába megy, és csak ezzel a busszal éri el a másik alacsonypadlós buszt, amire…..
Mihama Rabbi 2010.01.07 16:35:44
@newtehen: abban a vonatkozásban és esetben, amelyben te használtad a "mindesetre" szót, egybe kell írni. :)

javítgass, és harcolj kis Rambo, ha úgy érzed, az a jó neked.

a saját Mátrixodban isten vagy, a miénkben csak egy egyszerű halandó, akinek még nagyon sokat kell tanulnia. és nem csak helyesírásból!

Béke veled! :)
Mihama Rabbi 2010.01.07 16:39:48
@fatalista3: "de azért megnézném az arcukat, amikor reggel hétkor le kell szállni a metsző, alapjáraton mínusz ötből mínusz tizenötöt csináló szélbe, hogy az elektromos tolókocsi felférjen"

az orcájuk ugyanolyan bamba, buta és rosszindulatú, mint egyébként.

bizony mondom néktek, a vélt előnyök elérése érdekében sokkal több energiát elhasználtok, mint amennyit az előny révén nyertek. :)
Mihama Rabbi 2010.01.07 16:48:41
@newtehen: dühös vagy. az meg rossz tanácsadó. ajánlom a jógalégzést.

valamint naponta egy csekélyke mennyiségű alkohol bevitelét.

további jótanácsaim is vannak, teljesen ingyen, természetesen csak abban az esetben, ha igényt tartasz rájuk.

ígérem, amint időm lesz rá, tanulmányozni fogom a helyesírás szabályait, köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet!

Béke veled!
Magyaridióta Anyaszomorítók 2009.12.03 09:40:00
Aki világéletében utálta vagy lenézte az iwiw-et, az jelen poszt elolvasása helyett nézzen meg egy japán csajt, esküszöm, jobban jár. A magam fajta nem igazán testesíti meg az iwiw tulajdonosainak célcsoportját, mert ottani jelenlétem kizárólag arról szól, hogy egy helyen tudjam…..
Mihama Rabbi 2009.12.03 19:20:52
@Szpájk: Bizonyos értelemben mi értelme van bárminek is? Na ugye?
Mihama Rabbi 2009.12.03 19:29:13
Mihama Rabbi 2009.12.03 19:34:29
@Szpájk: Véleményem szerint minden eszköz annyira jó és hasznos, amennyire a felhasználók annak tartják.

Van, aki nem szereti az sms-t, mert személytelennek gondolja. Én például haszontalan dolognak tartom a csetelést, mert a nagy része fölösleges kommunikáció. De azt is és az iwiw-et is százezrek használják.

És nem lehet mindig személyesen találkozni, ez illúzió és egy kicsit fellengzős nekem.
Kettős Mérce Elszopódott drazsé 2009.12.02 10:39:00
Magyarország örvendj! Az elmúlt évek egyik legundorítóbb legcinikusabb politikusa távozott, és önként. Persze még utoljára közölte, hogy a pártpolitika miatt mondott le, szegény csacsifiú. A kézi vezérelt rendőrség nagymestere, aki le tudta váltani a miskolci…..
Mihama Rabbi 2009.12.02 12:26:38
@Biogázgenerátor: "Remélem, hogy néhány hónap múlva elfoglalja új, hozzá leginkább méltó pozícióját a rácsok mögött..."

reméljük. aztán azt is reméljük, hogy szép lassan mindenik hasonló.

aztán akkor már csak oda kell férni a börtönépítéses projektekhez.

és a Parlamentben és a polgármesteri hivatalokban, és mindenütt az államigazgatásban el lehet majd énekelni, hogy "árva a ház, nincs kacagás".

ugye így értetted te is, és nem baj, hogy komplettíroztam a gondolatot?

mázel tov!
Archiregnum Értelmetlen halál 2009.11.27 01:10:00
  Pécs, 2009. november 26.-a. Lövöldözés az egyetemen. „Egy 19 éves férfi a helyszínen meghalt.” Rövid, tömör hírügynökségi közlemény.És ami mögötte van:Egy ámokfutó lelőtt egy 19 éves, elsőéves egyetemistát. Egy 19 éves GYEREKET! Egy gyereket, aki…..
Mielőtt bárki azt hiszi, hogy a Nők Lapja Caféra tévedt, közlöm, hogy ez egy férfias téma, a karácsonyfával kapcsolatos problémák ugyanis alapvetően minket érintenek!Na szóval mához egy hónapra szenteste, ennek apropóján szeretnék még időben eloszlatni egy témába vágó…..
És mint a filmekben. A kép innen Sziasztok! A szülinapi buliján csalt meg, egy emelettel az alatt, ahol én aludtam. Csak ez a levél tudja leírni azt, amit akkor éreztem, ezt akkor a barátnőimnek küldtem el. "drága lányok! mivel nincs már energiám meg könnyem, hogy…..
Mihama Rabbi 2009.04.07 14:40:19
@Rebelde: na ja! :-D "életünk párja" - ezt mindig mi mondjuk. :-O
Mihama Rabbi 2009.04.07 14:43:23
@The King: two months later.

az a rohadék, akit férfinak gondoltam...
Mihama Rabbi 2009.04.07 14:47:16
@LyukasBogrács: a két legfontosabbat kihagytad:

1.) drágám, ez nem az, aminek látszik.

2.) Samantha, te jobban hiszel a saját szemednek, mint nekem????
Ekkor már a szóbeli érettségiknél jártunk, megbeszéltük, nem nagyon fog keresni, tanuljak inkább. Két hét elteltével semmi reakció, írtam neki egy sms-t: „Ennyire ragaszkodsz hozzám?”A kép innen Sziasztok! Régóta gondolkodtam ennek a sztorinak a megírásán. Hozzá…..