Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HollyGolightly

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klasszikus téma, biztos kezű feldolgozás, az I. kerület lapja kimaxolja a Rákosi-tvisztet. ..
Talán már mindenki tudja, hogy a Barátok köztös R. Kárpáti Péter lánya, Kárpáti Rebeka lett az idei Miss Universe Hungary, és most a Blikk szerint hirtelen az is kiderült róla, hogy a színjátszás terén is igen tehetséges. Ez nem is csoda, hiszen apja és anyja is színésznő, ő…..
Úgy vártam már évek óta a Falk Miksa utca rendbetételét, mint a gyerekek a Mikulást. Ez a kedvenc utcám, mert végig, mindkét oldalán fák állnak; mert szép havasan, hangulatos tavasszal és bájos ősszel; mert együtt laknak itt szegények és gazdagok is; mert különös…..
Kálmán Tamás küldött nekem a minap egy érdekes előadást, ami a közép-kelet európai országokkal kapcsolatos, jelesül Csehország, Lengyelország, Szlovákia és Magyarország display hirdetésinek az átkattintási adatairól szól (többek között). Az anyagot a Gemius állította…..
Reméljük ennél megkapóbb látvány fogadja majd az erre hajózókatEgy lumbágós teve felét sem adta volna már senki azért, hogy valaha is eljön ez a nap, de ez is azt bizonyítja, hogy csodák márpedig vannak. A héten ugyanis hivatalosan is megnyílik a dubaji The World, pontosabban…..
HollyGolightly 2012.01.11 11:00:47
@nemorino: Pár dologban javítanálak: tévedés azt hinni, hogy Dubai az olajból gazdagodott meg. Az emirátusok központja Abu Dhabi. Ők pedig korlátozták Dubaiban a kitermelést. A kezdetekben gyöngyhalászatból és azok kereskedelméből, majd a japán mesterséges gyöngyök megjelenésével arany kereskedelemből éltek az itteniek.
A pálmákról meg annyit, hogy a nagyobbik úgy tudom még nincs is kész. Csak a kisebbik amin az Atlantisz van.
Dubai a környezetre gyakorolt hatása igazából ott kezdődik, hogy naponta ők locsolják szét a legtöbb vizet a világon, hogy zölden tartsák a parkokat, és a füvet a 2x6 sávos autóút között...
Infographics Lájkolj és nyerj! 2011.11.16 17:12:00
Az idei év első felének “lájkolj és nyerj” tartalmat hordozó bejegyzéseit vizsgáltuk, az egyéni felhasználók nyílt profilján. A mélyebb elemzés alapját azok a bejegyzések adták, amelyeket a nyereményjátékokban legalább két alkalommal részt vevő felhasználók…..
Az elmúlt három és fél évben rengeteg inspiráló, meghökkentő, elgondolkodtató vagy éppen csak szórakoztató reklámról volt szó itt a blogon, de ezek mellett időről időre igyekeztem beszámolni azokról a kampányokról is, amelyek miatt joggal van sokaknak rossz véleménye a…..
Burzsuj Cavalli Club Moszkvában? 2011.01.22 12:06:00
Miláno, Firenze és Dubaj után Moszkvában nyílhat meg a legújabb Cavalli Club. Az olasz divattervező ugyanis Telman Iszmailov orosz burzsujjal együtt 450 millió dollárért, mintegy 90 milliárd forintért egy egészen kis pofás épületet vásárolt az orosz fővárosban.Az említett…..
Növekszik a politikai nyomás a sajtón. A legújabb Soma-kutatás során megkérdezett főszerkesztők szerint a négy évvel ezelőtti állapotokhoz képest leginkább a politikusok felől érkező nyomás erősödött a sajtóban. A gazdasági válság a hirdetési bevétel csökkenésén túl…..
HollyGolightly 2011.01.14 13:12:32
Anarki kipakolta a padlást és kincsre bukkant. Egy ősrégi Toshiba laptopra, mely a Syatellite Pro névre hallgat. Nagyon vastag, brutál nehéz, billentyűzete azonban még így, sok év után is meglepően kényemes és nem hiányzik az irányító pöcök sem. Sajnos nem tudtuk bekapcsolni, a…..
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
Nem, ez véletlenül sem egy reklámellenes, hangulatkeltő bejegyzés. Aki ismeri a blogot és ismer engem, az tudja, hogy épp azért csinálom ezt az egészet, hogy megmutassam, lehet a reklámokkal békét is kötni, és ha nem is kell mindenkinek hozzám hasonlóan megszeretnie azokat, nem is…..
Tavasszal már leadott pár részt a Viasat3 a How to Look Good Naked sorozatból (annak is az amerikai verziójából), Meztelenül is szép vagyok magyar cím alatt futott. A műsor lényege, hogy megmutassák a testükkel elégedetlen nőknek, hogy nem kell minden szir-szarral,…..
Vajon tényleg annyira megérheti manapság NB1-es focimeccseket közvetíteni, hogy az RTL és DigiTv még bokszolnak is értük? Azt hittem rajtam kívül már senki nem nézi őket...
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
HollyGolightly 2009.05.04 19:20:23
Belegondolni is rossz, mi történne akkor, ha a Barátok közt ikonikus szereplői közül valamelyiket kiírnák a sorozatból, a rajongók - vérmérsékletüktől függően - anyáznának vagy fenyegetnék a producer Kalamár Tamás kutyáját, Berényi Miki halála armaggedonhoz vezetne,…..
addict Reklámjáték, 4. felvonás 2009.03.26 14:00:00
Update: Elnézést, hogy csak ma zárom le a játékot, de tegnap elragadtak az események (nem, nem az MSZP-vel tárgyaltam a niniszterelnöki posztról). A reklám az Alka Selzter tablettát hirdeti, ami nagyszerű másnaposság ellen, az eredetit a képre kattintva megnézhetitek. A random.org…..