Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kúl-túra

18 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sziasztok.  Ezt a blogot az Index egyik cikkében olvasottak hatására késztettük pórul járt munka után caplató elkeseredett diákok számára. Vagy olyanoknak, akiknek sikerült. Az idő folyamán interjúkat fogunk készíteni hazánk legnagyobb diákügynökségeivel. Ők…..
Néhány hete már felhívtuk a figyelmet arra a szomorú tényre, hogy Magyarországon a legszórakoztatóbb dolgok sajnos még mindig nem az interneten történnek. Valamint hogy a legnagyobb drámaíró nem az élet, hanem a Zsaru Magazin.Most B. Jolánt szeretnénk bemutatni. "Átharapta a…..
Kúl-Túra Elköltöztünk. 2007.05.22 18:37:00
Sok hónapos együtt működés után a Blog.hu-val, bezárjuk a Kúl-Túra blogunkat. Az új blogot elérheted itt: www.kultura.blogspot.com vagy közvetlenül a megújult szolgáltatásokkal rendelkező  Grund oldaláról.Ez a blog továbbra is üzemel Könyvtárunk formájában.…..
Kúl-Túra Hamarosan.... 2007.05.09 20:27:35
Hamarosan... Valami nyú-t (new)-t ismerhetsz meg...Csak figyeld a www.mes-grund.tk oldalt!Hamarosan...Figyelj. Légy réssen. Nyerj. Vagy ne. Te döntesz...
Bulvár Kund Köszöntő 2007.05.09 20:24:32
Szio kedves idegen!Örülünk, hogy erre tévedtél! A Bulvár Kund - Hadaró lap jelenleg fejlesztés alatt áll, nyitás május 15-én. Addig is látogass el főoldalukra: www.mes-grund.tkMinden jót: a fejl. GrundMedia..
Kúl-Túra A nyálzene monnyon le! 2007.04.04 09:08:49
Sziasztok. Mi a közös egy kirobbanóan vad hiphop-számban és egy ragtime-dallamban vagy egy szármyaló spirituáléban? Nos megtudhatod ha ellátogatsz a http://worldmusic.nationalgeographic.com/worldmusic/hiphop oldalra, ahol a hiphop kialakulásáról szóló cikkben elmélyülve hallgathatsz…..
Miért április elseje a "Bolondok napja"?Április elseje a bolondság, a tréfálkozás napja. Ilyenkor sok minden megengedhető, és az ötletes tréfákon nem illik megsértődni. Persze, mindennek van határa, és nem jó, ha a bolondozás durvaságba torkollik. Ám a jól irányzott…..
Kúl-Túra Hallgasd meg Te is! 2007.03.31 21:06:00
Nagyszerû hírrel szolgálhatunk számotokra! Elkészült a Grund elsõ demoalbuma 'Nincs lehetlen" címmel.Az albummal neveztünk a Sziget 2007-re! A számokat meghallgathatod a Nincs lehetetlen - Demo menüpontra kattanva a www.mes-grund.tk oldalon.Ha tetszenek a számok, küldj egy emailt a…..
Sziasztok! Nagyszerű hírrel szolgálhatunk! Országunk egyik legújabb diák együttesének holnaptól letölthetővé válik az első demo-albuma, mellyel neveznek a Sziget 2007-re is! A számok letöltésével kapcsolatban további információk holnap! a szerk...
Kúl-Túra MyG feat. Noir 2007.03.17 20:51:58
Sziasztok!Nem mindennapi zenei csemegével jelentkezik az UnpluggedSong két új felfedezettje: MyG és Noir. Az inkább az unplugged stílushoz húzó zenei egyveleg egy tökéletes egyesítés: jól megfér egymás mellett a furulya, a gitár, néhol a zongora és persze a rap. A két…..
Kúl-Túra Írj regényt! 2007.03.15 20:16:00
Bár tudjuk, hogy manapság már nem szeretnek olvasni az emberek. De akkor minek írnának? Regényt meg pláne.  Az emberek eltunyultak. Pont emiatt, a fantázia felébresztésére született meg ez nagyszerű kezdeményezés. A program nem titkolt célja a rejtett tehetségek…..
Svájc(i) naplótöredékek   Kedves Naplóm! Ma, amikor ezeket a sorokat pötyögöm a gépbe, már hazaérkeztem. Itthon vagyok. A hangszóróból Ákos: Andante albuma szól. Ez valahogy mindig meghozza az ihletet. Az élményeim még nagyon frissek, gyakran napközben is elkalandoznak a…..
Az emo a hardcore punk zene egyik ága. Az „emo” szócskát a kezdetektől fogva számos különböző jelentéssel alkalmazzák, amelyek között gyakorta csak a közös eredet az összekötő kapocs. A kifejezés használatának jogossága is számos vita tárgya volt már.Eredeti…..
Kúl-Túra Nem köxx(sz)önöm! 2007.03.14 19:39:00
"A hazai könnyűzene egy újabb reménysége a tizenéves srácok által alkotott NO THANX. Első kislemezes daluk az "Egy másik nemzedék". "    Meg még mit nem. Rohamosan fejlődő, dübörgő gazdaságos országunkban gombamód szaporodnak a hazai…..
Kúl-Túra Köszöntő 2007.03.14 18:58:11
Hello! Köszöntünk a Nagy Kúl-Túra megmondó blogon. Itt mindent megtalálhatsz majd, ami a kultúrával kapcsolatos. a szerk.  ..