Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jomsisi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
. Nooormális? 2009.03.23 11:06:52
Amikor Maaargit bemegy egy cipőboltba, akkor ezt kérdezi az eladótól?"Jó napot kívánok! Megmondaná nekem, hogy a cég mióta működik, mi a neve és hogy mik a tevékenységi körei?"Nos, lehet, hogy Maaargit ezt kérdezné, de kétlem, hogy rajta kívül más is feltenne ilyen…..
Na jó, a multikultiban nem vagyok biztos (bár a 11-es buszon néha több külföldi nyelven beszélő ember utazik, mint magyar), de a színes az tuti. Főleg a házak portálszintjeit tekintve.Nem akarok itt most senkit pellengérre állítani (ki is takartam a feliratokat), egyszerűen csak…..
HamPLÓ Brno tram mix 2009.03.15 22:44:00
Az értelmetlen, de legalább fárasztó időtöltések kategóriájában valószínűleg dobogós lenne az, amikor nekiülök, letöltöm a csavargásaim közben készített villamosos felvételeket, és utána próbálom nem túl unalmasra összevágni őket. Ez általában azzal végződik, hogy…..
  Érint is a dolog, meg nem is: családomban csak sárga környezetvédelmi plakettes autók vannak, de szinte sose megyünk a Hungária-gyűrűn belülre velük, ha igen, csak azért, mert kicsit talán gyorsabb. De ez a rendelet kiverte a biztosítékot. Utánaeredtem, amatőr módszerrel…..
  Az internetes autóvásárlások 99%-a lutri: meglátod, megtetszik, azt mondod, ez kell, megveszed. Az már csak az amerikai eladó jóindulatán múlik, leírja a hibáit, vagy nem. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Belsőség Gőzerő 2009.02.17 17:13:00
A tegnapi lazítás után ma gőzerővel dolgozunk azon, hogy holnap is egy olvasható, nyelvi sallangoktól mentes, tartalmas honlapra kattinthassanak. A Totalcar minden dolgozója nevében: omm..
jomsisi 2009.02.17 18:03:15
Máig ismeretlen okokból csapódott a 997-es sorozatú Porsche 911 Turbo Cabriolet az autópálya oldalait elválasztó palánknak. A stuttgarti gyártó épp két kísérleti járművével végzett próbákat, de a hátul jövő Panamera pilótája ki tudta kerülni szerencsétlenül járt…..
Belsőség A legyőzhetetlen 2009.02.13 09:53:00
  Elgondolkoztak-e már azon, miért vettek olyan sokan bogárhátú Volkswagent, és miért rajonganak érte ma is annyian? Ez a sárga kocsi új kora óta egy családnál van, megjárta már többször a poklot és a mennyországot. Most bezárult a kör, újra új autó. Bogár-teszt,…..
Belsőség Agresszív Audi attak 2009.02.12 13:00:00
Ismét egy zseniális Super Bowl reklám. Rövid, velős, mosolyfakasztó. A Szállító 3 film és az Audi A6 promója. Bár nem tartozom az Audi feltétlen hívei közé, a tény, hogy a 3 literes V6-ost egy jópofa, szíjhajtású mechanikus kompresszorral (Roots) töltik fel, melengeti autóbuzi…..
Kutyavilág-szűk esztendő. A haladás már csak ilyen dolog. Hiába az évek során kidolgozott technológia, a mesteri know-how és rutin.Bizony, eljön az idő, mikor az öreg motoros is szögre akasztja a sisakot, a mester ujjai közül kifordul a szerszám. A fránya digitális…..
A BMW R7 annak ellenére, hogy a valaha gyártott egyik legszebb motor, nem kerülhetett sorozatgyártásba, örök prototípus maradt. Zárt lemezváza, préselt acél hídjai, valamint a motorgyártásban először alkalmazott teleszkópos villája rendkívül innovatívnak számított.…..
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
- Már megint autókat nézel? - kérdezi az átlagos társ, az ajtón bekukkantó nőnemű. Kedvesem ennél sokkal rutinosabb, ismeri gyengéimet, tudja, hogy a helyzet korántsem ilyen egyszerű. -Öreg autót vagy motort találtál? - firtatja, és természetesen azonnal letesz hímzőtűt,…..