Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Picsasereghajtó

0 bejegyzést írt és 1208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ELMŰ fájdalommal tudatta, hogy otthagyja mindannyiunk kedvenc késedelmikamat-generátorát, és ezentúl a saját honlapján fogja prezentálni az elektronikus számlákat. Ezzel az összes díjnetes ügyfelüket rákényszerítik, hogy náluk is regisztráljanak, különben mehetnek vissza a…..
Picsasereghajtó 2014.01.08 12:06:08
@hagyma: Nekem is van netbankom, OTP-s. De az olyan szar, hogy minden egyes tranzakciót külön SMS-ekben küldözgetett kódokkal kell jóváhagyni, ami lassú és körülményes. A díjneten tényleg 3 kattintás és 5 másodperc egy számla kifizetése regisztrált kártyával.
Rövid történetem talán segítség másoknak,akik járhattak így mint én. Magamról néhány szó.: Egy  egyszerű hétköznapi lány vagyok,normális családi háttérrel. Szüleim dolgoztak – már nyugdíjasok- mindig is, apám a munkára nevelt nem a henyélésre. Óriási…..
Elmegyek pár napra pihenni, mire hazajövök, már célegyenesbe fordul a sorozás ...Azt hittem ezen a héten még senki sem csinál semmit, csak tömi a maradék bejglit és Bud Spencer - Terence Hill filmekre vadászik a távkapcsolón.Ehelyett a RezsiWars egyre konkrétabb formát kezd ölteni,…..
Picsasereghajtó 2014.01.02 17:55:56
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Az csak az igazán sötét, aki a "balliberális" szót használja mindenkire, aki nem ért egyet a Fidesz ámokfutásával.
Android KitKat és a Nexus 5 2013.11.07 16:12:58
Míg a világ jó része időzónától függően tökfaragással, ijesztgetéssel, józanodással volt elfoglalva, a Google megejtette a KitKat (ejtsd: kitket) kódnevű Android 4.4-es rendszer, és a hozzá tartozó referenciakészülék, a Nexus 5 bemutatkozását. Az újdonságok részben…..
Az utóbbi napokban még a csapból is a miniszterelnök lányának esküvője folyt. Furcsa tendencia van kialakulóban: egyre kevesebbet találkozunk Orbán Viktorral, mint politikai döntéshozóval, és kerül egyre jobban előtérbe a celeb: Viktor, aki lánya kérése ellenére mégis…..
Picsasereghajtó 2013.09.10 17:44:54
@wmiki: "aki bulvárt olvas, ne szavazhasson?"

De igen, a valóvilág-éjjelnappalbudapest-xfaktor színvonalú műsorokban, amiket a prolik értelmi szintjéhez igazítottak.
A tavalyi évhez hasonlóan a Modern család című ABC-sitcomban feltűnt kolumbiai színésznő végzett a Forbes kereseti listájának élén, amin a tévészínészeket rangsorolták. A magazin nemcsak a fizetést vette alapul a rangsor felállításánál, hanem a különböző szponzori…..
Picsasereghajtó 2013.09.05 16:31:00
Az, hogy szerdán hipp-hopp eldöntötte a kormány, hogy a Haladásnak is épít egy stadiont, potom 9,6 milliárdért, az már nem hír. Megszoktuk. És különben is megmondta múltkor Kósa, hogy a a futball a kultúra része, ergo nem szabad piaci alapon számolgatni, hogy mi mennyibe kerül…..
Picsasereghajtó 2013.09.04 13:23:15
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Jó estét! H. Lajos vagyok és segítségeteket szeretném kérni egy bonyolult munkahelyi problémával kapcsolatban!  Július elsejével nyíltak a dohányboltok és felvettek az egyikbe dolgozni Budakeszin. A főnök felesége közölte velem, hogy az…..
Volt idő, amikor az újságok olyan emberekről írtak, akik valóban letettek valamit az asztalra, s nem azzal vívták ki a közvélemény tiszteletét, hogy pucérra vetkőztek a Playboyban, vagy könyvet írtak a mellplasztikájukról...Volt idő, amikor olyan emberek kerültek címlapra, akik…..
Azt a végzetes bűnt követtem el, hogy eladtam az S2-őmet. Aki telefoneladásra adja a fejét, az ha addig nem is tudta, idővel rájön, hogy méhkasba nyúl. Ha Vaterán értékesít,  netán minimálárral, akkor nevetséges összegekre kúszik fel az ár, ha apróhirdetésben próbálja…..
Ez az egész rezsicsökkentés ügy jól megmutatta, mennyire igaza van Viktorunknak, amikor a legócskább, leghitványabb, legértelmetlenebb lépésekkel áll elő a nép boldogulását megsegítendő. Januártól csökkennek a rezsidíjak tíz százalékkal, aztán áprilisban (meg szeptemberben…..
Picsasereghajtó 2013.01.04 06:36:44
@A harmadik fél, akinek nem adjuk tovább: Ha a vállalkozásunk rezsikiadásai megnőnek emiatt, majd kompenzálunk a bérköltségen, a kisember pedig bekaphatja a faszt (a gond csak az, hogy a munkáltatót fogja utálni Matolcsy helyett, tehát politikai szempontból zseniális lépés, az tény. Ugyanaz, mint a bankadó, tranzakciós illeték, távközlési adó és más hasonló neazemberekfizessékmeg-típusú megszorítás)
Vastagbőr Nem értik 2012.12.13 14:51:00
A legszomorúbb ebben a felsőoktatási "reformban" hogy a döntéshozók (szokás szerint) szándékosan vagy alapból egyszerre hülyék és cinikusak, össze-vissza hazudoznak és halvány fogalmuk sincs, hogy miért is fontos a felsőoktatás a fiataloknak. Ennél még az is jobb lenne, ha…..
A Magyar Televízió a közszolgálat fellegvára, az utolsó erőd, ami a magyar kultúra érdekeit védi a kereskedelmi média sötét erőivel szemben. Nehéz küzdelem ez, hiszen a magyarság lelkéért indított gonosz seregben ott ordít vérszomjasan Berényi András, kifent műkörömmel…..
A játékautomatákon és pénztárgépeken túl a munkavállalókat is bekötik a NAV-hoz, így online nyomonkövethetők lesznek. Egyelőre kábelen, a wireless megoldásra 2017-ig várni kell. Matolcsy György 400 milliárdos megszorító csomagjának részeként minden egyes munkavállalót…..
Régen minden jobb volt, de főleg a Traubisoda, a Skála és a Müszi reklámja? Az Index és a Bistro Reklámügynökség most kultúrforradalmat hirdetett a tévéket, a rádiókat, az újságokat és az utcákat elárasztó, gyatra minőségű reklámok ellen, és Aranydisznó-díjjal jutalmazza…..
Nézzünk egy egyszerű kérdést: ha valaki ezt a címet látja egy videó felett, hogyaszongya "Kik és hogyan foghatják az RTL II-t?", akkor mit vár a riporttól? A) egy tihanyi kábelkonferencián saját magukat fényező szolgáltatókat és retró bejátszásokat a kereskedelmi…..
Picsasereghajtó 2012.09.28 02:59:08
@Megoldó: Hát a többek között általam is beszedett előfizetési díjból aztán ne is adjon egy büdös vasat se ezeknek. Inkább adjon nekem olyan csomagot, amiben RTL 1 sincs, kurvára nem fog hiányozni.

Egyébként egy Fókusztól a feltett kérdésre pontosan ilyen semmitmondó (de ehhez képest jó hosszúra nyújtott) szar riportot várnék, semmi többet. Ti nézitek, miért lepődtök meg? Van a Fókuszban bármikor is bármire válasz azon kívül, hogy melyik Zs-kategóriás noname celeb dugta meg a másik Zs-kategóriás noname celebet?
Picsasereghajtó 2012.09.28 03:04:17
@bretman: Nem úgy van, hogy a tévéadás a "termék" amit a kábelszolgáltató "elszállít" a nézőnek? A pékséges hasonlat nem egészen stimmel: inkább vegyük azt, hogy a pékség fizeti a teherautót, hogy a boltba kerüljön az áru.

Ilyen alapon a BKV is működhetne úgy, hogy a villamosra felszállva kapok 320 forintot, amiért elvisz a Blahára :)
Nem szeretem Gyurcsány Ferencet és napestig tudnám sorolni, miért nem tartom vállalható szereplőnek a volt miniszterelnököt, de kivételesen semmilyen érzelmi töltet nem kell ahhoz, hogy azt mondjam: Gyurcsány jelen pillanatban tényleg csupán egy embernek használ - Orbán Viktornak!…..
Értesüléseink szerint hamarosan megnyílik az első magyarországi Massimo Dutti üzlet Budapesten!A spanyol Inditex csoportba (Zara, Pull&Bear, Bershka,stb.) tartozó divatmárka a Fashion Street-en nyitja meg hazai üzletét, várhatóan heteken belül.A Massimo Dutti az Inditex csoport…..
Emlékszünk még a C64-játékok töltéskor látható képernyőire? Többnyire nagyon szép állóképek voltak, egyes töltőképernyők élő személyt próbáltak 160*200 pixelben megfogni. Di-gi-ta-li-zált – suttogtuk akkoriban elhűlten, amikor például az Ocean játékában megjelent…..
A kérdőjelet akár el is hagyhatnánk, mert a Bugatti 16C Galibiernél erősebb, elegánsabb és exkluzívabb autót mostanában nem nagyon kezdenek forgalmazni. Hivatalosan jövő év elejétől kapható. Megelőzve a kommentcunamit, természetesen mi is tudjuk, hogy ízlések és…..
Picsasereghajtó 2012.09.03 10:52:20
@is: Ha a kocsiban lefagy a GPS, max eltevedek :) Jartam mar igy: ugy 50 kilometer utan tunt fel, hogy meg mindig 20 kilometerre van az az autopalya-lehajto, ami ugy 20 perccel elotte is ugyanannyira volt. Na de ettol meg a kocsi ment :)

Tenyleg lehetnenek komolyabb androidos cuccok a gagyi CD-lejatszos, rezisztiv kijelzoju WinCe alapu eszkozoknel a kocsikban. Inkabb ne tegyen bele a gyar semmit, csak hagyja ki a helyet, majd China megoldja.
Picsasereghajtó 2012.09.03 10:56:54
@Estevez atya: Ez a matrfekete szin mitol lett ekkora orulet? Ugy egy-fel eve lattam eloszor ilyet a pesti utcan, azota lassan minden heten talalok egyet.
Vasárnap időközi polgármester választás zajlott Hódmezővásárhelyen, miután Lázár János eddigi polgármester kormányzati szerepet vállalt, ami összeférhetetlen a városvezetői mandátummal. Kicsit elemezgettük az eredményeket: 2010-ben összesen 15 775 érvényes szavazat…..
Picsasereghajtó 2012.09.03 04:35:46
@bretman: Ha az LMP összeáll a szocikkal, akkor elveszíti az egyébként sem sok hitelét. Kétlem, hogy ilyesmire vetemedjenek.
Mivel nagyon szerettek kiakadni azon a jelenségen, hogy bizonyos emberek mások levetett gönceiben járnak tizedannyi pénzből mintha fast fashion üzletekből tennék, úgy gondoltam, itt az ideje a Háda Angol Használtruha turi egyik kirendeltségét megnéznem közelebbről. Tényleg olyan…..
Szinte minden kész áll, csak még az a kérdés, hogy fér el 100 000 látogató a Petőfi-híd budai lábánal. A nagy sikerrel zárult londoni olimpia után, mint az közismert, 2016-ban a Rio rendezheti az olimpiát. „Ehhez sürgősen vissza kell építeni az idén elbontott…..
Picsasereghajtó 2012.08.16 16:26:56
@ezanicknevem: illetve a Dr.-nak is.
DopeManTV Őfelsége azt üzente 2012.08.13 09:54:05
Az olimpikonoknak gratuláció, Felcsútnak meg a milliárdok jutnak... Őfelsége üzent az olimpikonoknak.Köszönhet is eme csodálatos fiataloknak...Nem keveset, hiszen feltöltötték lelkileg az elgyötört népét és megmutatták, hogyan vezethet sikerre a tehetség, az elhivatottság, a…..