Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mik vogymuk

0 bejegyzést írt és 270 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajrá Sport Club Fordítottunk 2012.03.26 19:26:00
  Egy ma esti győzelem esetén megfordíthattuk volna a Brassó elleni párharcot. A fiúk úgy is kezdenek, ahogy egy bajnokhoz illik, ismét a harmadik sorunk villan kettőt, majd egy szerencsétlen "öngól" után egészen a 60. percig nem esik gól, amikor Nagy kettős előnyben…..
mik vogymuk 2012.03.27 12:38:36
@csatoimi: na igen(toulouse),csak az folott mindenki atsiklik,hogy ki alapitotta,es ki penzeli.Nem mindegy,tudom a media neha keszakarva amnezias,de az al-polkorrektseg mar csak ilyen.Amikor a kilincsorruak kilonek 1000t,az nem baj,ugye.Visszaterve a hokira,nem vedougyved vagyok,de sportclubot,nem hallottam sem szidni,sem ocsmanykodni a meccsen,ugyhogy hatrabb az agarakkal.A HSC, Sportclub,es tarsai kozotti vitak a soha veget nem ero tortenet(meg azert sem a never ending story),ezen kar rugozni.Mindenkinek szerre igaza van.Majd a Fenvalo eldonti.
          Izgalmasan indult a “nagyok” csatája, a bukaresti alakulat otthon hagyta azt a formáját, amely a gyorsan bekapott gólokról szól. Erőteljes kezdés után a vendégcsapat magára öltötte a támadói öltönyét és hamar gól is született…..
mik vogymuk 2012.01.06 19:44:35
mik vogymuk 2012.01.06 21:23:38
@Jégkorong: nem tudlak,megdobni mert nincs.Igen,nemcsak a legiosok pialnak,csajoznak,meg szep.Ocskay ha latta,hogy a teljesitmeny vissza esik,akkor szia.Novak első, Hurtaj a hetedik a kanadai táblázaton,az rendben van,csak az idei teljesitmeny,hajtas,kuzdes messze elmarad a tavalyitol,ez latszik a jegen,megha a statisztikak mast mutatnanak,ehhez eleg nezo-drukkernek lenni.Ehhez,hogy"Ennel tobbet var az ember." - jelenleg elsők vagyunk; nulladikok nem lehetünk,csak annyit szeretnek hozzafuzni,hogy ha nem bagoert hokiznak,akkor latszodjek is.Tudom,hogy nem latok be a kuliszak moge,nem tudom,ki,mikor,miert serult,de remelem,hogy a play-off format hozni fogjak.Szeretnem.
  Ma 17:30-tól a Steaua ellen lép jégre a HSC Csíkszereda. Legutóbb vereséget szenvedtünk, most itt a lehetőség a javításra. Hajrá fiúk!..
mik vogymuk 2011.12.19 18:09:45
@SportClub: Ugy lesz.Este Brasso elott kilepunk az orszagukbol.
mik vogymuk 2011.12.19 18:21:21
@Csak a Sportklub : annyi maradjon itt,amennyit en kereszteltem!
 Ma este férfi és női csapatunk is játszik. A felnőttcsapat Pesterzsébeten a Ferencváros ellen lép jégre székely idő szerint 20:00 órától. A fiúk tegnap este megérkeztek Budapestre. Az elvárásokról és a csapat körüli dolgokról a tegnap megírt cikkünkből…..
mik vogymuk 2011.10.28 23:04:42
@naeztaztáneccerértemhejj: elhiszem neked csoki,biztos igy volt.Vigyazni kell a droidok,hamar utnek,bezzeg a ,,segijesekel" nem ilyen betyarok.
Hajrá Sport Club Ünnep 2011.04.22 07:31:00
Ady Endre és Juhász Gyula gondolataival kívánunk minden olvasónknak és  minden jóakaratú embernek áldott, békés húsvéti ünnepeket!  Ady Endre: A fekete húsvét   Beteg szívem most be tele-nagy, Milyen jó volna máskor élni, Máskor s tán máshol: Láz, virágzás,…..
  Ma délután fél kettőtől a galaci csapattal játszodtuk a Román Kupa elődöntőt, amit értelemszerűen kötelezően kellett hozni.  Nem is tétlenkednek sokat a fiúk, a második perc végén Sprencz szolgálja ki Mihály Edét, aki hamar megszerzi a vezetést. A 7. percben…..
mik vogymuk 2011.01.29 19:23:06
@marcika83: olyan ez a vezetoseg,mint a roman kozlekedes rendeszet.A tilto tablat kiteszi,a felszabaditot meg elfelejti.Ez van,ebben az orszagban a feledekenyseg nagy ur.Gondolom nem direkt csinaltak,de ha nem felejtettek letiltani a mol dontore,akkor utana szolhattak volna.Ha viszont direkt,akkor szegyeljek magukat.@antozs89: te csak ne izgulj.
mik vogymuk 2011.01.29 19:24:18
@marcika83: De. Az ip. piacon)))))))).
mik vogymuk 2011.01.29 19:24:46
@sportclub: neked akartam.
  A negyedik meccset is lejátszotta a HSC Csíkszereda és a Dab.Docler csapata Dunaújvárosban. A tegnapi mérkőzés után lélektanilag mi álltunk jobban, de a hazaiaknak  is mindenképp hozniuk kellett volna ezt a találkozót.  Jól kezdenek a hazaiak, a második perctől…..
mik vogymuk 2011.01.21 14:41:00
@Kicsi Mikeee: koszonom,ezt vartam.@naeztaztáneccerértemhejj: Mekkora humorherold lettel kicsibaratom,nem hiszem el.Hol a turoba voltal,hogy nem mentel meccsre?Meg van hely a vonaton,ugyhogy igyekezz!
  Ma este Dunaújvárosban rendezték a Mol Liga döntőjének harmadik mérkőzését. A csapatok közötti párharc eredménye a mérkőzés előtt 1-1 volt, ezért nagyon fontos lett volna elhozni legalább egy győzelmet idegenből. A mérkőzést a jó hírű szlovák…..
mik vogymuk 2011.01.20 15:17:14
@naeztaztáneccerértemhejj: aztan ugyesek legyetek,s ha megeheztel,egyel egy sztiket)))).
Hajrá Sport Club Kínos vereség! 2010.10.12 19:28:00
   Ma az idegenlégiósok és a sérültek nélkül utazott Galacra a HSC Csíkszereda. Gondolhattuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés a szlovák légiósokkal és a hazai legendákkal  megerősített alföldiek ellen. De azt még rossz álmába se gondolta senki, hogy ki is…..
I. harmad: Kozuch kezd a kapuban.Vezet a Fradi! Eade korcsolyázza körbe a kapunkat és passzol vissza Peterdinek, aki a kapuba bombáz, 1-0.Emberelőnyben játszhatunk Vichodil kiállítása után.Góóól! Hruby lő nagy gólt Budainak a 9. percben.Kozuchnak kell figyelnie egy-egy veszélyes…..
mik vogymuk 2010.09.19 21:04:55
@Mohikan: nem az elso!Az Astra Zenec(k)ban is,kedvenc szavajarasuk volt,ugy 6-7 eve.Emlekszem!(Pannonia Liga).
Az EBEL kampányt indított az erőszak, a rasszizmus és a bedobálások ellen, ehhez videóklipet készítettek, amelyben Tokaji Viktor csapatkapitány képviseli a Fehérvárt. A csapatok játékosai egyenként mondanak néhány szót a tárgykörben, a magyar játékos azt, hogy "keményen,…..
  Ma este játszotta csapatunk első mérkőzését az idei szezonban, ellenfél pedig az örök rivális Steaua volt.   A meccset mi kezdjük jobban, azonban a 9. percben a vendégek szereznek vezetést Nicolescu lapos lövése révén. De mi sem tétlenkedünk sokat, hisz szűk két…..
mik vogymuk 2010.09.08 21:12:20
@Milka #71: te vagy dobot nem lattal-hallottal,vagy vuvuzelat.Nekem ez jott le,a kommentjeidbol.Szerintem javasolj meg valami okorseget,10literes popcorn,melle 5 literes japszi-kolat,a bufebol kiuzni a zsiros kenyeret,hamburgert,hot-dogot a nepnek,tapsolo sapkat,lobogtasunk amerikai-zaszlos kendot,hordjuk a nadragot a 20 centivel lejjebb,latszodjek a ,,pajszer",rapelve szurkoljunk,es,hogy legyen egy kis helyi sajatossag benne,similabdaval ijesztegessuk az ellenfel jatekosait,mintha meg akarnank dobni oket,meg ehhez hasonlo fincsisegeket.Csak nezni fog a nyugat,hogy nalunk duborog a fejlodes,bakker.
  Jövőre is megrendezik a magyar-román közös bajnokságot, derült ki a Magyar Jégkorong Szövetség mai ligaülésén. Hat magyarországi csapat (Dab.Docler, FTC, Miskolc, Sapa Fehérvár AV19, UTE, Vasas Budapest Stars) képviseltette magát, ezenkívül jelen volt csapatunk…..
mik vogymuk 2010.06.12 18:31:13
@naeztaztáneccerértemhejj: a szo klasszikus ertelmeben?Avagy,az is lehet,hogy tulajdonkeppen egy nuansznyit ferditesz?
mik vogymuk 2010.06.20 23:02:12
www.youtube.com/watch?v=adEkjcH5vbA&feature=related,tudom nem ide tartozik,de muszaj volt be tegyem,remelem nincs harag.
Nagy István az Újpestnél töltött évad után hazaigazolt, a Güzü becenévre hallgató hátvéd három évre kötelezte el magát csapatunk mellett...
Délután Egyesült Államok-Kazahsztán és Olaszország-Franciaország mérkőzést rendeznek az alsóházban. A negyeddöntőért este küzdenek a csapatok, Oroszország-Németország (a Sport2 22.15-kor felvételről adja) és Svájc-Csehország bontásban. Az oroszok és a svájciak hat-hat…..
mik vogymuk 2010.05.15 22:03:43
Vége a Zsókkal kapcsolatos találgatásoknak, a 26 éves csatár a Cenk alatt folytatja a jégkorongozást. Ráduly Róbert blogunknak elmondta, hogy a hétvégi kászoni huszártoborzón Zsók elengedésére kérte őt Borboly Csaba megyei tanácselnök is, aki időközben Miklós Ervinnel, a…..
mik vogymuk 2010.05.04 18:37:12
@hc: en jobbat tudok.Nem Zsok irt ala a brassohoz meg februarban,hanem Brasso irt ala Zsoknak.Annyi eszed sincs,mint egy hazajaro kecskenek,irsz ide ossze-vissza,osztod a kis sufni hireidet.Kar,volt egy vagany csapatunk,most meg lett 50% hc,30%SPORT CLUB,20% behivott. @HC4ever: irod,hogy a legtobb hc-s a brassot valasztotta.Igazad van,de nem azert mert itthon annyian szidtak,hanem azert mert nem kellettek a klubhoz,pl.Joska,aki mint a nadszal,mindig ossze-vissza hajladozott,akkor hagyta a klubbot,mikor a legnagyobb szukseg lett volna a jatekara,Zsombika akinek az arca 3D filmen is alig ferne el,na ilyen emberek nem kelletek ide.Erdekes,akik megis ide jottek,azok kozonseg kedvence valtak,illetve szemelyuk kivanatos volt a SPORT CLUB csapataban,tehat nem tudom mirol beszelsz.Figyelem egy ideje a blogot,es azt latom,feltamadtatok mint a doglegyek,zummogtok-fontoskodtok,mindenkinek tuti infoja van,hogy hol a szar.Nagyon talalo a fekete csik az uj mezben,az a gyasz szimboluma is szokott lenni egy mezen,nekem sajnos ezt jelenti.Meg egy evet kihuznak a volt SPORT CLUBOSOK,elmennek,aztan mar az a csik is lekerulhet,nem lessz szukseg ra,johet az uj mez,mas szinekkel,az uj csapat nev.Pl. hcc,talan ha jon valamelyik gyogyszergyar,lehet Acc,ugyhogy hajra aszpirin,hajra szeredai hoki(((.
mik vogymuk 2010.05.07 18:57:01
@poraszabolcs: van valami infod,hogy a sok erzekenylelkunek,mikor inditanak egy uj blogot,mert ugatak,hogy itt keverjuk a szart,csak egyet nem ertek,senki nem hivta ide oket csaholni.Engedtessek meg nekunk,hogy keverjuk a szart,es ha budos,szagoljuk,kinek,hogy tetszik.El lehet huzni az uj,rozsaillatu blogotokra,ami remenyeim szerint hamarosan beindul,ott aztan lehet finomkodni,fincsiskedni,es ha mar eleg popec banda lessz,fel lehet vonulni az Andrassy-uton,,forro lessz a hangulat,az biztos".Ugy,kedves hsc.Sajnalom,hogy ezt kell irjam,de ez most kijott,ritkan szoktam,,szarkeverosdit"jatszani,ez van.Azert bocsi.
A 2010-2011-es idényben a bérletek maradnak a tavalyi árban (200 RON). A jegyek és bérletek értékesítéséből származó bevétel 10%-a az utánpótlás-nevelésre lesz fordítva. Abban az esetben, ha a csapat nem teljesít a 4 célkitűzésből kettőt a bérletek árának 50%-át…..
mik vogymuk 2010.05.05 21:52:23
@scottysc: dehogy osztjak,ez hulyeseg.Ami nincs azt nem lehet osztani.
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
mik vogymuk 2010.04.23 19:08:23
mik vogymuk 2010.04.23 21:35:01
@aeroan42: a fa.ka csak a strandon alljon fel,ennek a rohadt bironak.A roman sport1 bemondoja nagyon korrektul kommental,meg o is szinte hasonlokat mondott mint mi itten,pedig ok nem a korrektsegukrol hiresek.Hajra magyarok,Csikorszag veletek van.
mik vogymuk 2010.04.23 21:39:44
@Mind. Amp.: a nagy polkorrektseg ide vezet,nem merik felvalalni a nyilvanvalot,Akos felvalalta,megszivta.Bas.za meg 1-3((((((((.
A jégkorong világbajnokságok végeredményei, vagy jelenlegi helyzetképei a tovább után.  U18:  Az U18-asok mezőnyében a divízió I-es világbajnokság javában zajlik, két csoportra osztva. Az A jelű dániai csoportban nagyon szoros a mezőny. Innen talán csak az osztrákok…..
mik vogymuk 2010.04.21 00:35:22
@csatoimi: Nem fogok rendet csinalni,nem is akarok,nem az en dolgom.Arra reagaltam,gondolom te is eszre vetted,a beirasok zome,itt a vege fele,ovodas szintre zuhant.Nehogy azt hidd,hogy azert,mert valamikor a HCnak drukkolt,megha neked ez is jott le.Nem mindig ertek egyet a beszolasokkal,de ha az egeszre reagalnek,arra 24 ora se lenne eleg.
mik vogymuk 2010.04.21 16:14:59
mik vogymuk 2010.04.23 11:44:35
Ha valaki abban a tévhitben ringatózott volna eddig, hogy a britek ellen borítékolható a győzelem, a kedd esti mérkőzés után bizonyosan átértékeli véleményét. Kőkemény csatában, vért izzadva nyertek a házigazdák, pedig a harmadik harmad elejéig biztosnak látszó kétgólos…..
mik vogymuk 2010.04.21 18:41:55
Gólrekordot döntött a székely válogatott Narvában. Moldovánék 20-0-ra verték a divízió 2-es világbajnokság észt csoportjában Izraelt – Basilidesz és a tinédzser Gliga 3-3 gólt vállalt –, ezzel üzentek a torna eleje óta roppant magabiztos házigazdának. Amely…..
mik vogymuk 2010.04.14 22:55:49
@qx92: azert 8 millio kulombseg az nem semmi,es mivel te is tudod,hogy most mennyi a nyersvas/kg ar,figyelembe veve,hogy a miskolci mikor keszult el,es a brassoi az,,olcsobb"korszakban,a statiaki eloirasok es a felhasznalt anyagokban valo elteres a ket orszag csarnoka kozott,irrealis a brassoi csarnok ara.Magyarul lenyultak a penzt,nem kicsit,nagyon.Valaki monnyon le!)
Benyújtotta lemondását Ábrahám Előd, a Csíkszeredai Sport Club igazgatója. Az ifjúsági és sportminisztériumban döntését elfogadták, utódja kinevezéséről később intézkednek. További részletek ITT...
Több mint egy évtized telt el azóta, hogy minden idők legeredményesebb csíki jégkorongozója tiszteletét tette a romániai válogatottnál. Hozó Levente 2000. március 26-án egy Dél-Korea ellen elveszített mérkőzésen játszott utoljára címeres mezben, az utóbbi időszakban…..
mik vogymuk 2010.03.30 09:49:45
A Bp. Stars és az SC Csíkszereda jutott a serdülőbajnokság döntőjébe. Korábban tettünk említést arról, hogy sok magyar, illetve hazánkban játszó játékos vesz részt az észtországi divízió 2-es ifjúsági világbajnokságon. A két történetet a román ifjúsági válogatottban…..
mik vogymuk 2010.03.26 21:06:15
@csillagok: nagyon draga lehet nalatok a jeg ido,ha 270ezer,kicsit hozzatok le a Ft/h, es mar rogton nincs akkora kar.
mik vogymuk 2010.03.26 21:11:53
@csillagok:azert ha egy csapat,minden meccset idegenben jatszodja,belefer ennyi hiba,megha nem is az tortent,hokiati beirasat olvasva.Pontosan nem tudom,de ha akarod utana jarok.
Ma este 0-2-ről felállva, 6-3-ra hozta a hatodik meccset kedvenc csapatunk. Így zsinóraban negyedszer akasztják fiaink nyakába a legszebben csillogó nemesfémet. A meccs nem kezdődött jól ránk nézve. A sporik rögtön az elején kezdték kirakni játékosainkat a…..
mik vogymuk 2010.03.26 20:35:33
@zizio: ott a pont.Meg jo,hogy informalodtam,es visszafekudtem 2-kor.