Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lalaz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Május végén már Csabinál volt a fényezett kaszni. Egy hónapra rá benne lakott a motor, a váltó, a saját kerekein állt. Augusztus elején már lehetett nyitogatni-csukogatni az ajtókat (igaz, csak a hátsók voltak bent), ott tekergett benne az egész kábelezés, fent volt a…..
Lassan egy hónapja posztoltam ki a Facebookra a Hangyászban ülő vigyorgó fejem, alatta egy olyan lábbal, aminek a talpa épp a kipufogó-leömlő talpával talpalt össze. Úgy alakultak a dolgok a térben, hogy a 350Z motor és a hozzá való leömlő éppen oda került, ahová a…..
Lalaz 2012.03.20 16:07:09
@2-More: Mert miért is?
Lalaz 2012.03.20 16:31:59
@2-More: Biztosan így van ahogy írod. Igazából nem is az foglalkoztat, hogy szélesebb spektrumban állítani a vezérlést. Hanem a lényege ennek az lehetne, hogy talán csökkenne az a hatalmas veszteség, ami a vezérműtengelyek forgatása, a szeleprugók ellenállás stb. okoz. Ez egyébként eléggé tetemes veszteség.
Steve Mcqueen, Jay Leno és Drew Barrymore sem tudta megszerezni. Helyette inkább egy kamasz tanulóautója lett a Bullitt-Mustang. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Lalaz 2012.02.14 08:32:19
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
Lalaz 2010.09.07 10:27:34
129
Rájárt a rúd idén a Saab 9-5-re. Az amerikai rendezők valami perverzió következtében sorban törték szegényeket. A 24 című tévésorozatban egy Mustangot mászattak meg vele:   A Zombielandben szintén egy SportWagon Aerot törtek össze, bár itt az eksön elmaradt: Amikor az ABC…..