Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VerVal

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten megszopattak minket a hipermegbízható források, most viszont tényleg itt vannak a frissített gépek, szépek, gyorsan, kétszerolyanamazonok.Nézzük csak a MacBook Airt. Itt egy ilyen volt/ilyen lett kép:Ahogy az látszik, az árak nem változtak, egy rakás más viszont igen.…..
2011. július 12-én újabb járművel gyarapodott az Agria Volán Helyi Üzemegysége. A változásokon átesett IKARUS V134 -es immáron a 11-ik teljes hosszában alacsony padlós busz Egerben, viszont az első, amely utastéri klímával van ellátva.   Második üzemnap. Délelőtt 11 óra…..
Tegnap a Libri sokkolt minket a 100 ezer forint alatti iPaddel, ma erre még rádobnak egy lapáttal. A Macveszem.com oldal promotálja magát egy hatalamas akcióval, aki ma 13 és 14 óra között adja le a rendelését egy iPadre, az alábbi árakkal számolhat:iPad WiFi 16 GB – 89.990 Ft…..
Voltak a közelmúltban azzal kapcsolatos találgatások, hogy milyen új technológiák kerülnek bele a rövidesen érkező új Macintoshokba, és a hármas USB elég gyakran szerepelt a vágylista élén. Hát van egy rossz hírem a számotokra, Jobs ugyanis személyesen cáfolta az ezzel…..
VerVal 2010.11.01 12:47:17
Appleblog Buszrajongó lettem 2010.09.25 11:48:13
Épp az M1-esen haladok Győr felé, és noha ezt az utat általában sokkal szívesebben teszem meg vonattal, mint busszal (már ha csak e kettőt soroljuk fel lehetőségként), most valamiért mégis az utóbbit választottam.Alapvetően az a baj a busszal, hogy például ezt a posztot az egyik…..
Appleblog Itt a Safari 5.0.2 2010.09.08 12:06:00
Megérkezett a második frissítés a böngészőhöz, mindenki legyen boldog, mert mostantól mindenféle hibajavítással leszünk gazdagabbak. A jelszavak: Google Image, Flash 10.1, Safari Extensions Gallery, gyorsabb viszont nem feltétlenül lesz az cucc, és gondolom továbbra is kész…..
VerVal 2010.09.08 17:25:57
Imádom a MacBook Pro tápcsatlakozóját, hiszen sokkal könnyebb bedugni és kihúzni, mint egy hagyományos laptopét. A mágneses felület beszippantja a fejet, és meg is tartja, amíg oldalirányú erőhatás nem éri: ha például megrántom a kábelt, nem esik le a laptop az asztalról, a…..
Újabb rovatbontó reggeli következik, bizonyítva azt a sejtést, hogy minden lény máshogy étkezik a kék bolygón. Kivéve persze a vízidisznókat. De hát a vízidisznók hülyék.Megátalkodott Gáborunk nem otthon, hírolvasás közben táplákozik kekszet kávéval, hanem bemegy a…..
van egy srác. a télen hallottam róla először, amikor kibékültem a pasimmal. kiderült, hogy mikor szüneteltünk, ismerkedtek, de talán kétszer beszéltek msn-en, nem jutottak ennél tovább. elég jóféle, már akkor "rámozdultam". de valami a kezdetektől nem stimmelt vele,…..
otthon a világ végén re-type 2010.06.25 19:40:51
ez a harmadik. amikor két éve abbahagytam, azt hittem, többet nem kezdem újra. tévedtem. mindig történik valami, ami miatt az ember ezt veszi elő, mert ez a legalkalmasabb, hogy elmondja. nincs benne tárgy, észrevetted, örülsz. én annyira nem, mert most ilyen időket élek. nem az…..
VerVal 2010.06.26 01:00:26
Két napja frissítették a legkisebb Apple-gépet, és az upgrade egész jól sikerült: a processzor ugyan alig változott, de a grafikus gyorsító erősebb lett, a merevlemez megnőtt, ráadásul jobb lett a forma, belekerült a táp a házba, és még sd-kártya-olvasót meg hdmi-kimenetet is…..
Egy óra múlva indul a móka, reméljük, hogy működő audió streamelés legalább lesz valahol (videóban nem bízom), ha működő linket találok, megosztom veletek. Szerintem egyébként nem is lesz iPhone 4-es bemutatás, és új Macek sem lesznek, bejelentik a Safari 5-öst, az ingyen…..
VerVal 2010.06.07 21:14:37
Appleblog Jönnek az új Mac minik 2010.06.04 07:13:00
Az Appleinsidernek négy különböző forrás is megerősítette, hogy nem nagyon érkeznek a Mac mini rendelések, kitolják a szállítási időket, ami akkor szokott előfordulni, ha új termék várható.Úgy tűnik tehát, hogy a kis halk szavút is kibelezik hétfőn, a korábbi hírek…..
Kérem szépen, az HBO jófejségének köszönhetően óriási megtiszteltetés érte a comment:com-ot: részt vehetünk a vasárnap kezdődő, és négy napon át tartó Monte Carlo-i tévéfesztiválon, ami ráadásul idén ünnepli az 50. születésnapját, szóval fasza puccos kis buli lesz,…..
Az idei WWDC június 7-e és 11-e között kerül megrendezésre, itteni idő szerint hétfőn hét órakor mondja Steve Jobs, hogy tenkjúforkomin, és mutatja be várhatóan az iPhone 4-est, és mondja meg remélhetőleg, hogy Kelet-Európa mikor kap iPadet.Az idei WWDC konferencia belépőjegyei…..
Több mint 18 év telt el azóta, hogy az Autodesk kiadta az AutoCAD utolsó Mac-kompatibilis verzióját. 18 év! Akkoriban kezdődött az Apple hosszú ideig tartó mélyrepülése, aminek csak Steve Jobs visszatérése vetett véget a kilencvenes évek végén. A folyamatos erősödés ellenére…..
VerVal 2010.05.23 16:36:35
Ahogy az várható volt, frissítették az Apple legolcsóbb laptopcsaládját. A gép a 2,26 gigahertzes Core 2-es helyett 2,4 gigahertzes processzort kapott, és bár a memória 2 gigabájt, a merevlemez 250 gigabájtos maradt, a Geforce 9400-at a 13-as MacBook Próban is használt, másfélszer…..
VerVal 2010.05.18 17:14:00
@BoGyesz: csak kapna 4 giga ramot, az jó lenne..