Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zem, avagy Lammer

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mióta hazaköltöztem, keresem az igazi olasz pizzát, a nápolyiról meg már álmodni sem merek. Voltak már különböző próbálkozásaim, például Szatmárnémetiben sikerül belebotlanom egy francia tulajdonú trattoria/pizzéria kettősébe. Betérve és megkóstolva egy cinque formaggit,…..
Subba Főnökasszony! Psota Irén 2016.02.26 14:47:01
A nyugat.hu egy fickó lekoptatós sztorival emlékezik Psota Irénre. amúgy, RIP!..
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
Ezúttal térdre rogytunk, valaki locsoljon fel bennünket a kábulatból. Ez a valóság? Ilyen szintű rafinéria (elmebetegség) NINCS! Xavér a betörők elriasztásához kieszelte, hogy majd egy viaszból készült szederjes arcú gyermeklány hullája lesz a legjobb megoldás.Emlékeztek még…..
  A nemrég elvált Kim Kardashian nem tétlenkedik. (Pontosan 72 napig volt házas - ITT a cikk.) Ő az ugye, akiért megőrülnek Amerikában, de itthon kevésbé ismerjük. A világ legszexibb nőjének kiáltják ki igen sokszor a lányt, aki…..
 Murphy talált egy gépet, amin nem volt ékezet, és kiderült: ..
Zem, avagy Lammer 2011.05.01 10:00:34
A teljesség igénye, és a sorrend megszabása nélkül, folytassuka a 10 legjobb sci-fi epizód bemutatását.  6. Végtelen határok - Demon with a Glass HandPremier: 1964. október 17.Írta: Harlan EllisonTörténet: Egy embert visszaküldenek a múltba. Nem a történet bonyolultsága…..
Eljött a pillanat amire nagyon sokan vártunk, megjelent a Skype hivatalos Android alkalmazása. Az összes kettes verziójú Android telefonon fut, ám pld a Samsung Galaxy S készülékeken jelenleg nem működik, a hiba kijavítását a közeljövőre ígéri a Skype. Az app általunk elérhető…..
 Éppen most zajlik Londonban a HTC 2010-es eventje, mivel mi nem kaptunk meghívót rá, ezért a Gizmodo-n keresztül igyekszem beszámolni nektek az újdonságokról :)Bejelentették a htcsense.com-ot, ami a legújabb online szolgáltatásuk. A weboldal teljes mértékben szinkronizálja a…..
Zem, avagy Lammer 2010.09.21 08:16:42
Egy hír szerint az amerikai fogházakban a rabok 4,4 százalékát, a börtönökben pedig 3,1 százalékát, összesen 88.500 embert bántalmaztak szexuálisan rabtársaik vagy őreik egy év leforgása alatt. A rabtársa által elkövetett szexuális erőszak miatt feljelentést tett férfiak…..
Zem, avagy Lammer 2010.08.27 13:56:35
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
Pilu Egy öccá, kettő ezekéccá 2010.05.23 10:25:00
 Azért járunk hipermarketbe, mert az olcsó. Azért veszünk összecsomagolt termékeket, mert ha többet vásárolsz valamiből az olcsóbb. Hogy az első állítás egyáltalán nem igaz, azt minden valamirevaló piacjáró tudja. A másodikra pedig itt a cáfolat.  Ki van ez…..
Subba WTF: Kúróstánc ovisoknak 2010.01.06 09:30:00
Azbeszt megbassza, ez aztán a szülinapi buli!  ..
Zem, avagy Lammer 2010.01.06 19:19:24