Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ppo

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre biztosabb, hogy itt mindent a sötét oldal irányít. Most már nem lehet letagadni...
ppo 2011.06.25 11:37:21
ppo 2011.06.25 11:40:05
@Ványadt Ványadtovics Vinyov: Nem vinyov, Te pöcs! Minyon!
Kedves Mindenki!Olyan aranyosak vagytok, hogy igy aggodtok ertunk, es hogy igy erdekel a tortenetunk... tenyleg nagyon jol esik am! Elnezest az ekezetek hianyaert de a spanyol billentyuzet nem tartalmazza a szukseges karaktereket... :) Az elmult par napban sehogyanse sikertult netkozelbe kerulnom…..
Haladunk hazafelé… Amióta legutóbb jelentkeztem igazából semmi érdekes nem történt. Még a dakhlai este volt, hogy a város bejáratánál az ellenőrzőponton találkoztunk a SporTime csapatával, mutattak nekünk egy jó kis fürdőt ahol fejenként 8 dirhamért (kb. 250 Ft.)…..
Száguldunk hazafelé… ott tartottam, hogy Nouakchott és Auberge Sahara. Középszar minőségű szállás volt 10 euróért fejenként, Lusti a kocsiban aludt, őrizte a házunk. Mi Bencéékkel viszonylag jót aludtunk bent, még zuhanyoztunk is egyet úgy ahogy. Viszont volt net, és…..
Hol is tartottam? Jaigen, sóstó. Szóval a nem annyira kiszáradt sóstó fenekén kavirnyáltunk mindenfelé keresve a kiutat, végül találtunk egyet. Azt nem mondanám, hogy optimális volt, de mindenképpen kiút. Mi meg ugye rohantunk, hogy átérjünk az aknás területen…..
Innentől kicsit összefolynak a napok, az emlékeim homályosak, fel is kellett szaladnom az itinerért, hogy tudjam hogyan is voltak a dolgok… J De nagyjából megvan, próbálom összeszedni. Szóval a következő nap célja Assa városa volt, azt mondotta a roadbook, hogy nem olyan…..
krizso76 2009.01.31. 17:20:18Friss hír Norbitól: Szerencsésen beérkeztek a célban Bamakoban, 40 fok meleg van, ellenben az előre kifizetett és lefoglalt szállásuk ( A Kempinski***** Hotelben ) nem áll rendelkezésre, nekik sem és másoknak sem, amiért izzik a hangulat a szálloda…..
ppo 2009.02.02 00:27:18
A tegnapi nap beszámolója:Érdekes indult a nap, mivel az egyik katonai ellenőrző ponton több, mint egy órán keresztül feltartották a teljes mezőnyt, végül megoldódott az ismeretlen probléma és mindenkit továbbengedtek.Átért a mezőny Maliba. Ezzel véget ért a sivatag is,…..
A mai szakasz végül törölve lett, mivel a mezőny nagy része a tegnapit sem fejezte be és annak érdekében hogy beérjék egymást a mai szakasz helyett végig aszfalton, feladatok nélkül mennek a következő táborhelyre. Fiaink ennek örülnek, mert így van egy pihenőnapjuk, jól…..
Hölgyeim, Uraim!A fiúk nem viccelnek, nyomják, mint hülye gyerek a csengőt! Beértek a napi célba, 13 óra alatt tették meg a mai 330 km-t, végig dűnéken, minden pontot megtaláltak!Rajtuk kívül csak pár csapat érte el a célt, a mezőny nagy része a sivatagban ragadt és…..
Norbi gyorsjelentése szerint a mai szakasz felénél járnak, a feladatokat egy kivételével már megoldották.Kőkemény sivatagi szakaszon vannak, igazi sivatag, igazi dűnékkel. Mindenesetre megsúgták, hogy nagyon tetszik nekik a dolog, még eddig nem akadtak el egyszer sem!Eredményekről…..
Dél körül kaptuk az sms-t Lusteetól és Norbeetól, hogy úton vannak, fáradtak, de ez semmiben nem veti vissza őket, hogy a szokásoshoz hasonlóan jól menjenek.Sms:Mauritán határon, most kezdtük. Ma már 310km mögöttünk. Eredményt nemtudunk, éjszaka rövid volt. Határ után tudunk…..
Nemrég kaptuk az infót a srácainktól, hogy rendben megérkeztek a napi célba.sms:826km, főleg aszfalt NY-Szaharában. Beértünk. A táborállítólag elérhetetlen, alternatív camp alakult. holnap 5 kor rajt, átlépünk Mauritániába.Tegnap esti eredmény: 5Tehát a srácok az igen…..