Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kacckacckacc

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a félévben másodízben van bombariadó a Budapesti Corvinus Egytemen, az un. Pesti Karokon. Ez alatt a közgáz fő éülletét, és a nemrég épült Társadalomtudományi kar épületét kell érteni. Felthetőleg a Sóházban sincs okatatás. A rendőrség tájékoztaatása szerint…..
Naponta nagyon sok levél érkezik, ezeknek jelentős része az olvasók állatait tartlamazza csatolt jpg formájában. Ezekből következik egy összeállítás: 1. Miss Antroptól: "A fotón alant élő és plüssből való házi kedvencek láthatók, vegyesen. (Ki segítség: előbbiek egy…..
kacckacckacc 2010.08.24 01:44:50
Érdekes a felvetett kérdés, milyen következményei lehetnek, ha a tanú vallomást véletlenül kihangosítja a bíró a többi tanúnak?Szia Zugügyvéd,A minap beidéztek tanúként egy vidéki bíróságra. Miután rögzítették, hogy megjelentem, kiküldtek a folyosóra várakozni, a majd a…..
„Nem tudom, nem csak azért jár-e velem, mert kipróbál egy ilyet is?” – levélírónk bizonytalan és tőletek várja a gyámolítást. Összejött egy ezerarcú pasival, akit ő túlságosan soknak tart ahhoz, hogy hosszú távra tervezzen vele. Van közös jövője két…..
Óriási lehetőség előtt állnak, annak ellenére, hogy a Jobbik csak "nemzeti radikális".Tény, hogy a Jobbik még mindig túl puhán fogalmaz a finomságokra érzékeny náci választók számára. Ez persze nem olyan óriási probléma. Első lépésként meg kell honosítani a…..
Wayne küldte nekünk az alábbi vallomást ami a mai fiatalság szempontjából eléggé jelentős meg tény feltáró, mert mindenkinek van egy hasonló sztorija ami így praktikus hogy megismertetjük az internetezőkkel, meg az utókornak: C ya all 8))) Nah, hat sokat gyozkodtek a Sracok h irjak…..
kacckacckacc 2010.04.02 20:07:44
@kacckacckacc: There's a genial site that gives you an iPod, a PSP or even a MacBook for free. It's lockerz.com.
Would you like me to invite you to this site? Just send an e-mail to lockerzinvite02@gmail.com
You can earn points then you can get free gifts.

You can earn points by

* logging in
* answering the daily question
* referring friends
* watching videos

After referring 20 friends, you become a Z-lister, you get a T-shirt for free, and your daily points will be doubled.
Friss, csinos, fialatos. Proenza Scouler ruhát és Giuseppe Zanotti szandált visel, ez utóbbi túl bumszli az én ízlésemnek ehhez a ruhához. Ennek ellenére tetszik, sokkal jobb neki ez a könnyedebb stílus, mint az erőltetett vampos-dívás.7/10 ..
kacckacckacc 2009.07.07 18:50:58
Bigyóblog Naptáras falióra 2009.07.07 09:18:20
Leginkább azoknak való, akiknek nagyon sok napi programja van és mindig elfelejtik. Ezzel az órával csak felírják, hogy mikor mit kell csinálni, hova kell menni, kivel kell találkozni. Ráadásul azzal sem kell törődni, hogy töröljük a már feleslegessé vált feljegyzéseket, ezt…..
kacckacckacc 2009.07.07 15:17:17
Ingyen cuccok Szünet 2009.06.28 17:09:58
Szünet2009.06.29. - 2009.07.07.-ig táborban leszek. Sajnos a táborban előreláthatólag nem lesz internet elérhetőség, ezért új bejegyzés csak akkor lesz ha visszatértem. Ebből kifolyólag ez idő alatt az e-mailekre sem tudok válaszolni...
kacckacckacc 2009.07.03 16:03:28
@..pont: kicsit megzabolázhatnád az öcsédet XD
Ingyen cuccok Toilokdo 2009.06.01 20:40:00
#20 nevezés a blogjátékra Ez az oldal szintén olyan, mint a prizee. Pontokat kell gyűjteni, majd szintén ajándékokra beváltani. Link: www.toilokdo.com/index.php..
Szerelem Blog Ne ítéljetek! 2009.05.27 16:09:42
Ne ítélkezzetek!Úgy látom, ide elég fiatalok írnak, de mindegy, én is fiatalnak érzem magam. És - sajnos - talán először életemben szerelmes lettem. Bár még nem történt semmi, semmi visszafordíthatatlan, de sajnos, ha nem lépek (vissza) fog történni. Bemutatkozásként annyit,…..
kacckacckacc 2009.05.29 19:02:32
Szia!

Az elején el szeretném mondani, hogy még csak 23 éves vagyok, épp ezért még nem kerültem (nem is kerülhettem) hasonló helyzetbe, mint Te (mármint nincs férjem). Épp ezért csak a véleményem szeretném leírni. Neked kell úgyis mindent eldönteni, ebben sajnos túl sokat mások nem tudnak segíteni.
Ahogy eddigi életem során megtapasztalhattam, nincs más, a szerelemhez fogható érzés a világon. Ha szerelmes vagy, akkor minden más jelentéktelenné válik, mellette minden eltörpül, a világ gyönyörű lesz. Épp ezért ezt az érzést nem szabad elengedni magadtól, meg kell ragadni. Én nem régen elszalasztottam a lehetőséget, már nagyon bánom, fáj a szívem, de sajnos az a "szekér" már elment, így marad a felejtés és a remény, hogy majd valaki újra visszahozza azt a bizonyos érzést az életembe.
Számomra furcsa az, hogy a férjedbe nem voltál szerelmes, mikor hozzámentél (bocs, ha félreértettem, de azt írtad, hogy most vagy talán életedben először szerelmes). Én még relatíve keveset tudok az életről, de nem tudom elképzelni, hogy szerelem nélkül házasodjak. (Aztán ki tudja, mit hoz az élet...) DE leveledből kitűnik, hogy a férjed jó ember, számíthatsz rá, ő egy biztos pont az életedben.
Azt kell eldöntened, hogy érdemes-e a házasságod, amely biztonságot nyújt, felrúgnod egy bizonytalan kapcsolatért, amellyel talán megtalálhatod a legnagyobb boldogságod.
Úgy érzem, hozzászólásommal talán még jobban elbizonytalanítottalak. Ezért elnézést kérek, csak nem akarok felelőtlenül és tapasztalatlanul konkrét tanácsot adni.

Nézz mélyen magadba, ott biztosan megtalálod a választ a problémádra. Sok erőt kívánok Neked!
Ingyen cuccok Prizee - Clickbox 2009.02.01 07:48:00
Prizee - ClickboxIsmét egy Prizee nyeremény. :)3.90 Bubzba kerül. (Az egyik legolcsóbb nyeremény a Prizee-on)Megérkezés: 2 hét.A Prizee egy pontgyűjtő oldal, ha felkeltette az érdeklődésed akkor bővebben itt olvashatsz: Link: Prizee története, és a Regisztráció..
kacckacckacc 2009.02.01 20:20:03
@Tivadar: Kicsit kiábrándítanálak azzal kapcsolatban, hogy a Hand Pens-t gyorsan meg lehet szerezni. Augusztus közepén álltam be a sorba és még mindig a 600. hely környékén poroszkálok... (igen, jól látjátok, ez öt és fél hónap!)
Motocard, Dormeo nyereményjáték nyerteseiA Motocard karácsonyi pontgyűjtős játéka véget ért, a nyertesek listája kinnt van az oldalon. Az első 20 legtöbb pontot gyűjtő ember, egy-egy Motorola Rose Gold Razr2 V8 telefont kapott. Nektek köszönhetően én is bekerültem az első 20-ba,…..
Prizee - Snugyy plüssIsmét egy Prizee nyeremény. :)10.90 Bubzba kerül.Megérkezés: 2 hét.A Prizee egy pontgyűjtő oldal, ha felkeltette az érdeklődésed akkor bővebben itt olvashatsz: Link: Prizee története, és a Regisztráció..
kacckacckacc 2009.01.25 03:17:59