Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lalilo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Mayer Mihály megy 2011.01.20 18:31:00
  A püspök úr egészséges. Lemondását tehát csak egyéb súlyos okkal magyarázhatjuk. Súlyos okokra pedig most különösen nincsen szüksége az amúgy is pasztorációs lendületét vesztett egyháznak. Nekünk kínos az ügy taglalása, de azt gondoljuk, hogy a pedofília és a…..
Mandiner blog Carpe diem 2010.11.13 10:01:00
„Csak el ne mulaszd, hogy elébb háromezerszer egymás után kileheld magadból az Úrtól való átkozott lelkiismeretet” (Lautréamont: Maldoror Énekei)  Sokféle bűn van és e bűnöknek sokféle rendszertana. A hét főbűnről beszélek, melyeket Nagy Szent Gergely…..
Tisztelt Praxis Blog! Érdekes, mennyien panaszkodnak a Szt. János Kórházra, ott is többnyire a Traumatológiára. Érdekes, következmények nélkül. Velem is ott történtek olyan dolgok, hogy ha más meséli, nem hiszem el. Péntek délben mentő vitt be, bár kértem, bárhova, de ne oda,…..
Eléggé megbolygatta az egyházat mostanság a sokfelé megjelenő visszaélések híre. Beszélgetések, találgatások, az egyház jövőjét fürkésző tekintetek, becsődölő Vatikánról és egyházmegyékről szóló hírek keltek szárnyra, és mindezt erkölcsi csődre vezetik vissza, és…..
  Vasárnap meghalt az apám. Skrabski Árpád. Évek óta beteg volt. Álmodtam már azt, hogy meghalt és nekrológot akartam írni róla, de annyi mindennel foglalkozott, hogy nem tudtam összeszedni.   Nehéz írnom egy ennyire fájdalmas és személyes témáról, de az…..