Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PBalázs

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví. A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip ,…..
PBalázs 2010.03.16 18:23:19
Én már voltam szállodában, sőt APEH üdülőben is. Egy szállodában a szobában csak TV van (nemhogy VIDEÓ, DVD lejátszó, de még rádió sincs). Előfordulhat az, hogy valakit elvisznek egy szállodába (pl. egy szülő a gyerekét), s a kísérők könyvet visznek, mert olvasni akarnak, az illető meg popzenét akar hallgatni.
Egy szülő is mondhatja a saját gyerekének, meg egy bentlakásos intézetben is mondhatják, hogy "A TV-t odakapcsolhatod, ahova akarod, de csak a TV távirányítóját nyomkodhatod. Világos?" Ez azt jelenti, hogy semmi egyéb készüléket (videomagnó, DVD lejátszó, magnó, stb.) nem kapcsolhat be, hanem csak a televíziónak a távirányítóját használhatja. Ha valaki ilyenkor egy filmet akar megnézni, akkor ott a rengeteg csatorna, lehet belőlük választani, de ha popzenét akar hallgatni, akkor a UPC csatornakiosztásában csak két zenecsatorna van: az MTV és a VIVA.
Aki egy szállodában van, és nem egy filmet akar megnézni, hanem popzenét akar hallgatni, azt az MTV-ről csak a Korai dalömlés érdekli. A VIVA 11 és 20 óra (este 8) között jól kibaszik azokkal, akik popzenét akarnak hallgatni, de csak a televíziónak a távirányítóját nyomkodhatják. Ha az MTV 11 órától este 8 óráig, de legalább 14 és 20 óra között (délután 2 és 8 között) zenés műsorokat (klipeket vagy koncertet) sugározna, akkor meg lehetne oldani, hogy akinek UPC-je van, az olyan helyre kapcsolja a TV-t, ahol zene van. Előfordul az, hogy egy zenecsatornán olyan zene megy, ami nem tetszik, de még ha éppen olyan szám van, ami nekünk nem tetszik, de még mindig meg van az előnye, hogy a TV távirányítójával oda lehet kapcsolni. Ez különösen a tolókocsisok számára nagy előnyt jelent.