Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eye

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Petteri Hietanen, a finn jégkoronszövetség főtitkárának szép reményű fia kerülhet a Kaposvári Sportiskola jégkorongszakosztályának élére, tudta meg a jégkorongblog. A fiatalember hazájában szerezte meg a felsőfokú edzői képesítést, szakmai gyakorlatának egy részét…..
Eye 2009.07.08 16:29:18
@musungu: Gustavsson igazolásáról már tegnap írtam részletesen. Az oroszok kiléphetnek az IIHF-ből? című cikk alatt megtalálod. Amúgy Burke még a svéd érkezése előtt kijelentette, hogy Toskala a NO. 1 kapus. "He's not coming to try to unseat a guy who has been here for a long time and who has had a lot of success here."-ezt mondta többek között a hivatalos bemutatáson Brian Burke.

ON

Nagyon remélem sikerül elindulni a kölyök és serdülő korosztályban is a kasposvári csapatnak.
Hatékony hosszútávú munkát kívánok Hietanennek és sok sikert, örömöt a kaposváriaknak!
A kanadai Joel Kwiatkowski az előző szezonban a Szeversztal Cserepovecben játszott, elég jól, ezért szerződést kínált neki a szentpétervári SZKA. A védőnek bejött az ajánlat, aláírt két évet. Aztán megkínálta korábbi NHL-csapata, az Atlanta Thrashers is, ő pedig megint…..
Steve Yzerman, a kanadai válogatott főnöke 46 játékost nevezett meg, akik augusztus 24. és 27. között Calgaryban megkezdik a felkészülést a 2010-es vancouveri olimpiára. Az 5 kapusból, 16 védőből és 25 csatárból álló névsor fele lehet kanadai válogatott a hazai rendezésű…..
Eye 2009.07.04 21:19:42
@NHLFAN: Igy igaz. "Rick is a Blue Jacket. He is our captain, the foundation of our team and one of the main players in the NHL. We are lucky that he will call Columbus their home for many years to come, "according to General Manager Scott Howson in a press release.
Két bombaüzlettel nyitották meg a szabadügynökök a nyári átigazolási dömpinget. A szlovák Marian Hossa gyakorlatilag karrierje végéig, 42 éves koráig leszerződött a Blackhawkshoz, évente 5,2 millió dollárt fog keresni. Honfitársa, Marian Gaborik még ennél is többet zsebel be…..
Szerda délelőtt dől el, milyen sorösszeállításban játszunk az oroszok ellen, mondta blogunknak Énekes Lajos a keddi edzések után. Azt azért megírjuk, hogy az utolsó felkészülési mérkőzést megelőző napon milyen összeállításban gyakorolt a válogatott. Csatárposzton két…..
Eye 2009.04.22 22:53:40
@orion66: Kariyát megmütötték. A St Louis Blues 4-dik meccse előtt nyilatkozta (a műtét után): „ Megértem, hogy a csapat bajban van, segíteni is szeretnék nekik, ám két hasonlóan komoly beavatkozással a hátam mögött muszáj óvatosnak lennem.” Hiába a rengeteg fogadkozás és a bíztató szezonezdet, Paul Kariya sorozatos orvosi beavatkozásai miatt képtelen volt az elvárásainak megfelelő alapszakaszt produkálni. A november 5-i szerencsétlenül blokkolt lövés sokba került neki. Ebben a szezonban jóval többet volt rehabilitácion, mint jégen. Idén 11 mérkőzésen 15 (2+13)pontot gyűjtött . Egy ilyen átok szezon után nincs esélye válogatottsághoz. A jövőre nézve sincs nagy sansz, hogy címeres behívót kap.
Szerda 19.15-kor a svájci Sierre-ben Magyarország–Oroszország vb-felkészülési meccset rendeznek. Az eseményről egy televízió sem közvetít, mivel a svájciak és az oroszok számára nem vagyunk érdekesek. A jégkorongblog viszont úgy gondolta, a magyar hokiszurkolókat nagyon is…..
Vjacseszlav Bikov orosz szövetségi kapitány közzétette azt a 25 fős keretet, amely április 22-én, a svájci Sierre-ben megmérkőzik a magyar válogatottal. Ez még nem a végleges vb-névsor, mivel fenntartanak egy-két helyet az esélyes NHL-eseknek, különös tekintettel a Washington…..
A magyar szövetségi kapitány klubcsapata, az EHC München szombat este bejutott a német másodosztály rájátszásának döntőjébe. A Bietigheimmel vívnak a feljutásért, a párharc április 17-én kezdődik, három nyert mérkőzésig tart. Ha netán ötödik, mindent eldöntő csatára…..
Eye 2009.04.12 21:47:12
@Bodicsek: 1979-ben Rimbeyben (Alberta állam, Kanada) született. Részletek karrierjéről németül:
de.wikipedia.org/wiki/Dylan_Gyori
A fehéroroszok könnyedén leverték a kazahokat, pontosan annyira (6-1), amennyire a divízió 1-es U18-as világbajnokság minszki csoportjának harmadik helyén végzett magyarok. Említésre méltó: az immár A csoportos Fehéroroszország összesen hat gólt kapott, egyet a lengyelektől,…..
A Lokomotiv Jaroszlavl egy lépésre van a KHL-győzelemtől. Kazanyban a játékvezetők egy perc kiállítást sem osztottak, gólból viszont öt esett. Az első harmadban vezetett az Ak Barsz, a másodikban Kudasov egyenlített. A harmadikban öt perc alatt felpörögtek az…..
Kikapott a Carolina otthonában a New York Rangers. A Calgary győzelemmel, a Vancouver vereséggel jutott a legjobb nyolcba nyugaton. A St. Louis megint fantasztikus volt, öt gólt lőtt, nyert a Detroit otthonában, David Backes négy gólt szerzett. Nagy bajba kerülhet a New York Rangers.…..
A szlovák Extraligában mindkét elődöntő állása 3-3 volt hat-hat meccs után. Az egyik párban az alapszakaszelső ment tovább, a másikban a lentebbről jött csapat győzött. A Skalica sikere azt jelenti, hogy a Slovan Bratislava nem védheti meg bajnoki címét. A Skalica szombaton…..
Ahogy tavaly, úgy idén is legyőzte az SC Csíkszereda a HC Csíkszeredát a román bajnokság döntőjében. Az utolsó mérkőzésen 3-2-re nyertek Wallenbergék, ezzel lett 4-1 a vége. A HC alapvető célkitűzése a háromból három volt, de háromból egy lett belőle. Az Alba Volán…..
Elkészült a 2014-es A csoportos világbajnokság magyar kabalafigurája. A hokizó ló megalkotója nem más, mint az SC Csíkszereda játékosa, a korábbi magyar válogatott jégkorongozó, Sándor Szilárd. Szurkoljunk együtt, hogy a világ megismerje Hokkit."Engedjétek meg, hogy…..
Eye 2009.03.23 20:25:36
@SweFan: itt több lehetőséget találsz www.myp2pforum.eu/nhl-icehockey/36541-ice-hockey-today-03-23-streaming-discussion.html
Bocs az off miatt. Turn on: Hajrá Hokki
Csökentette hátrányát a HC Csíkszereda a román bajnokság döntőjének harmadik mérkőzésén. Az 5-3 után összesítésben 2-1-re vezet az SC, a negyedik csata vasárnap lesz. Kedves olvasónk, Eye jóvoltából egyenesen a helyszínről tudósítunk. Az SC edzője, Gál Sándor…..
Eye 2009.03.21 23:23:54
@naeztaztáneccerértemhejj: my mistake. Ott a pont: előbb Ordzovenskyt hagyta maga mögött, majd a kapu hátánál körbe korcsolyázva lött laposan és Kozuch tévedése révén becsordogál a pirosvonal mögé a pakk.
Csütörtök kora délutáni információk alapján a döntő negyedik mérkőzése előtt az orvos játékra alkalmasnak találta Jan Zlocha térdét, és Berta Ákos is terhelhetőnek érzi derekát. Így a hazaiak szakvezetője döntéskényszerbe került, merthogy a Zlochát helyettesítő…..
Eye 2009.03.19 19:26:05
@lemieux: Your input can't be opened:
VLC is unable to open the MRL 'mms://89.133.26.157:8888/'.
Eye 2009.03.19 19:32:34
@lemieux: kovesd nyugton a csatat.
A szűk kerettel rendelkező, félig amatőr játékosokból álló UTE két meghatározó játékosa, Zlocha és Berta hiányát feledtetve nyerni tudott Székesfehérváron. Komoly indulatok támadtak a mérkőzés előtt, de végül példamutatóan viselkedett mindkét tábor, egymás csapatait,…..
Az UTE az OB I.-döntő harmadik mérkőzésén is 100 százalék fölött teljesített – már ha ez lehetséges –, az Alba Volán harmadjára sem hozta azt, amire az EBEL-szezon közben képesnek tűnt, és ez az első két találkozóval ellentétben elegendőnek bizonyult a…..
Zajlanak az U18-as világbajnokságok a divízió 3-ban, az A csoportban Tajvanon hibátlanul diadalmaskodott Ausztrália. A hét végén a törökországi Erzurumban a B csoportban küzdötte az érdekeltek. Hiába reménykedtek a hazaiak, Izlanddal nem lehetett bírni. Ebben a csoportban négy…..
Jelentős meglepetésre vezetni sem tudott a HC az SC ellen a román bajnoki döntő első mérkőzésén. Sok kiállítással és sérüléssel járó csata volt az, de szerencsére csak az egy eltiltott, Saluga nem áll csapata rendelkezésére vasárnap. Romániai idő szerint 14.30-kor,…..