Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pevike

1 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is szeretnénk megköszönni, hogy olvastok bennünket! Ezúton tájékoztatunk benneteket, hogy a blogunkon kisebb változtatást végeztünk. Úgy döntöttünk, hogy ezentúl a blog nem lesz nyilvános, de ez nem azt jelenti, hogy ki akarunk zárni benneteket, hűséges Olvasóinkat!…..
Alapvetően nem szeretem, ha fognak egy klasszikust, és modernizálják, újraértelmezik az egész történetet. Úgy szoktam érezni ilyenkor, hogy az alapmű elveszít mindazt, amitől az, ami, és egy olyan film kerekedik az egészből, amit csak azért néz meg az ember, mert a klasszikust…..
Elvből nem szoktam nézni a Tűzvonalban előzeteseit, mert már az elején rájöttem, hogy a következő rész összes poénját igyekeznek lelőni bennük. Így volt ez Alter halálával is egyébként. Most azonban akkora tuflákságot követtek el a Tűzvonalban előzetesének szerkesztői,…..
hogyvolt ER 13x08 - A hit ereje 2007.11.28 12:51:00
Neelával kezdünk, az ER dokiszobájában aludt, Tony ébreszti. Kicsi lelkizés, hiba volt a tipitapi, van családod baszkikám. Tony kimagyarázza magát, Neela lába elgyengül, mucincsere következne, de Abby közbejön. Pratt a templomi gyógyszercsereprogramban önkénteskedik, ír fel…..
hogyvolt ER 13x06 - Csetepaté 2007.11.15 11:45:00
Nyitány: Neela szexel Tonyval zuhanyzóban, szobában, körbekefélés van a lakásban. Jó, hát csak Neela álmában történik mindez, de mindenesetre figyelemfelkeltő kezdés, az biztos. Kopogásra ébred fél 7-kor, Ray érkezik, jött tévét javítani, soha jobbkor, mi más dolga lenne így…..
Találó a cím, biztos szarul érezte magát Sondra Rhimes a sorozat harmadik évadának stabilan csökkenő színvonala miatt, és így kacsint ki ránk, szintén bűntudatos nézőkre, akikre ott bámul a gyerek a sarokban, és bébiételes száját elhúzza egy kicsit, inkább velem…..
Ahogy egy koránkelő kommentátorunk már felhívta a figyelmet: baszki, Mourinho otthagyta a Chelsea-t! A hivatalos szöveg szerint "mutual consent" (ami, bár nem vagyok angoltanár, nekem kicsit olyan, mint a magyar sportközvetítő emberek által újabban felkapott "opcionális…..
Inkább nem kezdem úgy, hogy ha, mert arra csak a sablonszöveget lehetne nyomni. Maradjunk annyiban, hogy a kedves bíró némileg közösüljön nemileg a nem jó illatú, ősi foglalkozást űző skót női feljebbmenőivel. Legalább három generációig visszamenőleg. Majd ha befejezte, még…..
Gondolatok a könnytárból Titanic 2007.04.10 12:00:00
95 éve délben indult el Southampton kikötőjéből a Titanic első utjára, New Yorkba. A kor legnagyobb luxushajója 46328 BRT-t nyomott, 269 m hosszú és 28 m széles volt. 23 csomó (42,5 km/h) sebességre volt képes 29 gőzkazánja segítségével. 4 nappal később éjjel 11:40-kor…..
Röpül az idő, ha boldog az ember - egy Jack Bauernyi idővel azután, hogy a Honvéd teljesítette nemzetközi kupakötelezettségét, és védett egy kicsit a magyar foci becsületén az UEFA Kupában, máris folytatódik a hazai fociparádé. Az élvonalbelinek mondott bajnokságban az 5., a…..
A KDNP (néhány más szervezettel karöltve) a vasárnapi munka betiltását követeli. Az egyik legfőbb érv, hogy enélkül nincs vallásszabadság. Valóban, mennyivel szebb is lenne a világ, ha minden keresztény vasárnap a templomban lenne a munkahelyek helyett - bár ott nem celebrálna…..
Gondolom sokan néznek értetlenül a cím láttán, és sem nagyon tudtam mi a frász az a szurikáta, míg le nem szedtem egy részt az Animal Planet rekordnézettségű sorozatából a Meerkat Manor című (haha) realityből, de azonnal megvettek kilóra vele. A sorozat mellesleg magyarul is…..
A világ jelenlegi legkeményebb csávója vesz egy nagy levegőt a hetedik évadban, és arab/orosz/maszáj terroristák, biológia és vegyifegyverek, atomtámadás és államcsíny helyett nekilát megküzdeni az igazi nagy ellenséggel, a Globális Felmelegedéssel. Azt, hogy az írók…..
Eddig is tudtuk, hogy a spanyol világbajnoknak nem volt gyerekszobája, de amit a Hungaroringen megengedett magának, azzal megmutatta, hogy bérelt helye van a legtuskóbb csapatban. Az időmérő legvégén ugyanis szándékosan feltartotta a boxban csapattársát, hogy annak ne legyen már ideje…..
Bombameglepetéssel ért véget az Ázsia-Kupa. Irak 1-0-ra megverte Szaúd-Arábiát a jakartai döntőben. A brazil Jorvan Vieira csodát tett, nincs erre más szó. Alig két hónapja volt, hogy a különböző vallási és etnikai csoportokhoz tartozó iraki focistákat egységes csapattá…..
Noha megjósoltam, hogy ez lesz, mégis elképedve olvastam az ítéletet a Forma1 történetének legsúlyosabb bűncselekménye ügyében. Mint ugyanott megírtam, ez a kém-ügy jóval súlyosabb bűntett, mint amilyennek megpróbálják beállítani, ami persze érthető, hiszen igen komoly…..
Egy dolgot így előre nem árt letisztázni: a sorozat első öt évadát nem láttam, így ha valami apróságot nem értek, amihez kellene az elmúlt 110 rész ismerete, akkor tessék szépen majd felvilágosítani. Naszóval ez az a sorozat, ami olyan, mint a cukrásziparban a diákcsemege…..
Bihari Mihály, az Alkotmánybíróság elnöke az MTV-ben elmondta (érdemes meghallgatni, mennyire képtelen röviden és tömören felelni egy vagylagos kérdésre - ebből el lehet képzelni, mennyire érdekesek tankönyvei...), hogy az OVB találhat új kifogást a Fidesz népszavazási…..
Gondolatok a könnytárból D-Nap 2009.06.06 08:00:00
65 éve (1944) kezdődött a normandiai partraszállás.D-Day, így nevezik az eseményt angolul, amelyben a D a day-ből ered. A nyugati front megnyitása már évek óta terv volt a szövetségesek számára, hogy megosszak a tengely erejét. Korábban azonban nem kerülhetett erre sor, mert USA…..