Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kukuriku

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rezidens orvosok vitában állnak az Egészségügyi Minisztériummal. A tárca olyan szabályozást vezetne be, ami a frissen szakvizsgát tett orvosok szabad munkahelyválasztását korlátozná, mindenekelőtt évekre megvonná tőlük azt a lehetőséget, hogy külföldre menjenek dolgozni.…..
kukuriku 2010.03.29 15:59:39
@Sztifler:

az agyelszívás nem nyilvánvaló hogy káros dolog. az igaz, hogy a legjobbak elmennek, de motiválja az itthonmaradokat, hogy jobbak legyenek (hatha el tudnak menni). Azaz agyelszivás mellett elképzelhető, hogy magasabb az átlagos humántőke, mint zárt gazdaságban...
CORVINULL TUF 2009.01.12 22:21:03
Az oktatás kritikán aluli Minden évben elkeseredetten számolnak be róla, milyen kevés hallgató látogatja az előadásokat, persze arra nem gondolnak, hogy esetleg bennük van a hiba. Természetesen tisztelet a kivételnek. Mivel egy másik egyetemen is hallgató vagyok, van…..
kukuriku 2009.01.25 11:18:41
@pitymalat: mintha az adójogszabályokat sem év közben szokták volna módosítani, hanem azok mindig a következő naptári évtől érvényesek. Erre lehetett volna ebben az esetben is törekedni.
kukuriku 2009.01.25 21:55:23
@pitymalat:
nem a tárgyak teljesítésével vitatkozok. hanem azzal, hogy az egyetemen semmivel kapcsolatban sem lehet tervezni, mert minden változik. S ezt még megfejeli, hogy már szemeszter közepén is vezetnek be, visszamenőleges hatállyal, új szabályozást.

Azonban némileg szemétség a szabályozás, hogyha a mostani vizsgaszabályzat betartása sem tökéletes, és főleg, következmény nélküli.

Vastagbőr Napközis erőszak 2009.01.24 16:19:00
Öt, 10 év alatti fiú erőszakolt meg egy kislányt egy szegedi iskolában. Az eset a napközis foglalkozás közben történt.Basszus, amikor én voltam kisiskolás, soha nem történtek ilyen mókák a napközis foglalkozás alatt! Bár visszagondolva napközi sem volt a suli után, csak az…..