Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZoltaN

0 bejegyzést írt és 839 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A különböző helyeken egyszerre felröppenő híreket  az érintett játékos is megerősítette, a kiváló csatár a Cenk alatt folytatja pályafutását. Köszönjük Zsoltnak az itt eltöltött éveket, az együtt elért sikereket, a folytatáshoz jó egészséget kívánunk!!! Nem…..
ZoltaN 2013.04.24 08:06:48
@Joegep: Ey engem is erdekelne es a kibasyok ellen ki csinal rendet
ZoltaN 2013.04.24 08:10:01
@ZoltaN: Bocsi a ket ipszilonert.
Közlemény!Az országos hírügynökségek, illetve az országos sajtó azon információival kapcsolatban miszerint a napokban csíkszeredai személyek fenyegették meg a Brassói Corona jégkorongcsapatának egyes játékosait, és azok családjait a Csíkszeredai Sportklub a következő…..
Zsinórban hetedik, összességében 15. román bajnoki címét zsebelheti be a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata szombaton, miután csütörtök este háromgólos győzelmet aratott Brassóban. Egy győzelemre van a HSC a bajnoki címtől. Háromgólos győzelmet aratott csütörtök este a HSC…..
Hajrá Sport Club Fejlemény! 2013.04.03 14:48:24
Most kaptuk a hírt, hogy Zsók Leventét a Román Jégkorong Szövetség 2 fordulóra eltiltotta. A hiányzók sora így tovább gyarapodott a brassói csapatnál...
ZoltaN 2013.04.04 16:07:59
@SportClub: Az a banner eleg pozitivan sugarozna.
@zsazsa17: Ezt a szoveget nem csak tolle lehet hallani, meg mas is lehetett az oltozobe.
@SzekelyL.: Nem volt meg gondolatomba sem hogy lelki froccsozek en valakinek, en a telefonalo fenyegetesekre akartam reagalni, hogy nem igy kell ezt megoldani."ha volt ijen"
MINDENT BELE FIUK.
HAJRA SZEREDA!!! Ma kell hozni a meccset,es aztan szombaton szoll a muzsika.
ZoltaN 2013.04.04 22:42:07
@zsazsa17: Mit szolsz ehez szep volt Szereda!!! Azt hiszem hogy Makanaki hozzatartozoit is megfenyegettek ezek a sunyi Szeredaiak mert nem csak a Magyar jatekosoknak nem ment mama. Ezt Mister Greg adta a szankba.
Szep volt fiuk!
Hajra szereda!!
Szombaton szol a muzsika!!!
Nem várt könnyed sikert aratott a HSC Csíkszereda a román bajnoki döntő harmadik mérkőzésén, hazai környezetben, a Brassói Corona ellen. A csíki fiúk az elejétől a végéig kezükben tartották a mérkőzést.  Mindkét oldalon több fontos hiányzó akadt, akik hiány…..
ZoltaN 2013.04.05 11:04:30
@sziksza: Jo, de irjatok valamit a hokirol is!
En szemely szerint arra is kivancsi volnek hogy Hurtaj hogy van,Szocske hogy van, es egy ket jatekos vagy edzo interiut is elolvasnek es kivancsi lennek a Fadrny-ra hogy mi a velemenye a csapatrol a varosrol de nincs aki megkerdezze tolle. Emlekszem Filip, Poznik, Hricsina jatekosoktol a kozponti sajtobol [ProSport] tudtuk meg hogy, hogy erzik magukat Csikszeredaba.
SZEP VOLT FIUK!!!
HAJRA SZEREDA!!!
ZoltaN 2013.04.05 11:24:55
A szerda esti HSC Csíkszereda – Brassói Corona mérkőzés után a mesterhármast elérő Molnár Zsolt adott egy rövid interjút. – Kívülről nagyon sima volt a meccs. Belülről, hogy tűnt? – Az az igazság, hogy két mérkőzést is nagyon rosszul kezdtünk. Az első 0–2-ről és…..
Egy harmadon át tartott a Brassói Corona ellenállása a HSC Csíkszereda ellen a román jégkorong-bajnokság döntőjének első összecsapásán Csíkszeredában. A csíki fiúk nem kegyelmeztek a vendégeknek és négygólos győzelmet arattak.  A román jégkorong-bajnokság…..
ZoltaN 2013.03.31 12:48:46
@friczy: Igy van mindenki nem jatszhat Szeredaba de most mond meg nekem hogy amit Brasso csinal az jo? Az utobbi pletykak szerint elvisztek 4 jatekost nem azert hogy erosebbek legyetek mert azt a legiosok erossege emeli a mercet, hanem azert hogy a Clubbot gyengitsetek. Jovobe mindenkit 18 ra vertek mindenkit az jo brassonak? Bocsi a vezetoseget kifelejtettem ok nem a hokit nezik eloterben hanem az azonnali sikereket.
ZoltaN 2013.03.31 18:20:09
@sirccm87: Tevedes gyerekek epp lakast intezett Imi Zsoknak [ha jol emlekszem]amikor Brasso megerkezett a valizaval es ahogy emlekszem Zsok akkor forditott hatat. Most Hurtay-t elintezte a dontore, prdig jo jatekos az edzoje is megkapta a hejet es uti is a golokat sajnos ellenunk nagyon fel tudja szivni magat.
ZoltaN 2013.04.01 12:57:21
@scottysc: Nem muszaj elhidd de meg nem is ismerem, az anyazas helyett a tenyekrol irogatok amit mindeki tud de hamar felejtunk sajnos es nem tudtam hogy ez sertobb mint a mocskolodas ami itt fojik. Tiszteletem.
HAJRA SZEREDA!!
Az egyre durvább hangnemet öltő szellemi végtermékeink elburjánzása okán a kommentek hozzáfűzésének lehetőségét meghatározatlan időre zároljuk. Elmélkedés céljából álljon itt két hozzászólás az utolsók közül: "Nem tudunk együtt élni sem a múlttal, sem a jelennel.…..
Hodos László tájékoztatása szerint a DigiSport a döntő mai mérkőzését nem közvetíti, így azt csak a helyszínen lehet megtekinteni. A kevésbé megszokott időpont és az ünnepi készülődések ellenére is várjuk a szurkolókat a Vákás Lajos Műjégpályára...
ZoltaN 2013.03.30 15:50:28
ZoltaN 2013.03.30 16:04:22
@Bors Otto: 5-2 logikus hogy lefagytak!!! Erzsi!!!
ZoltaN 2013.03.30 18:17:41
@alacyka: Turelmesen varjuk.
Két elveszített döntő után ezúttal már a végső győzelmet is megszerezné a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a 2012/2013-as idényben. Gál Sándor tanítványai teljes erőbedobással készülnek a román bajnoki döntőre, amelyen a tréner minden játékosára…..
ZoltaN 2013.03.29 09:09:03
@poraszabolcs: Faj neki hogy idegen biro dirigal? Pedig a multbol lehetet volna tanulni. A szovetseg hivatalbol is kene jelezze hogy kinek nincs jatek joga. Ez egy donto es nem egy sima meccs. Meg szakadna a szive Cernica-nak ha Szereda meccs elott ne tudna felhivni magara a figyelmet. Sok sikert a csapatnak! Hajra B-kozep!
ZoltaN 2013.03.29 14:27:39
@icsaba: Tevedhet de nem lehet rafogni hogy a szovetseg embere,vagy a Szereda embere vagy a Brassoe. Lehetett mar ijeneket olvasni meccsek utan.
A több alapemberét nélkülöző HSC ismét fölényes győzelmet aratott a szintén foghíjas farmcsapat ellen, ma Kmit volt góllövő kedvében, négy találatot jegyzett a 14-ből, a túloldalon a két veterán, Kolozsi és Tankó szerzett gólt. A végeredmény HSC-ISK 14-2, összesítésben…..
Hat mérkőzésig tartott a MOL Liga 2012/2013-as döntője, amelyen a Dunaújvárosi Dab.Dolcer Csíkszeredában védte meg a címét. A dunaújvárosiak a második harmadban döntötték el a mérkőzés és egyben a finálé sorsát. Hosszas éjszakai buszozás után a mérkőzés reggelén…..
ZoltaN 2013.03.25 19:11:35
@sziksza: Ne erts fere dicseretnek szantam,sot! Eddig hoztuk a kotelezot. Az iden Gyergyo es a Sportul nem vert meg! 1970 ota jarok hokimecsre es ugy gondolom eltudom donteni hogy jo szezont zartunk vagy rosszat. Tehat nem blamalni akartam senkit el lehet olvasni a kommentjeimet is.Persze ez csak az en velemenyem.
HAJRA SZEREDA!!!
Hajrá Sport Club Jöhet a hatodik 2013.03.21 13:47:40
Bravúros teljesítménnyel hosszabbítás után aratott győzelmével életben tartotta aranyérmes reményeit a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata Dunaújvárosban a MOL Liga döntőjének ötödik mérkőzésén. Gál Sándor még visszatérne Újvárosba a jövő héten és nem…..
ZoltaN 2013.03.22 16:14:59
ZoltaN 2013.03.23 23:51:58
@ilyéslaci: Minden elismeresunk a tietek!!!
Megérkezett Dunaújvárosba a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata kedd délben, ahol szerda este a házigazda Dab.Docler ellen lép pályára a MOL Liga fináléjának ötödik összecsapásán. Ha a csíki csapat vereséget szenved, véget ér a liga idénye. Hosszas buszozás után kedd délben…..
ZoltaN 2013.03.20 18:17:02
Dunaújvárosban kedd este elrajtol a MOL Liga 2012/2013-as idényének a fináléja. A házigazdák a HSC Csíkszereda együttesét látják vendégül. A csíki csapat szurkolói bíznak a csapatban és a számokban, amelyek alapján a végső győzelem elérhető.  A MOL Liga első…..
A harmadik, illetve a negyedik mérkőzésekhez érkezik a MOL Liga döntője. Dunaújvárosban a HSC Csíkszereda és a Dab.Docler csapatai osztozkodtak a győzelmeken, a felek ezúttal már Csíkszeredában feszülnek egymásnak.  Csíkszeredába teszi át „székhelyét a MOL Liga”…..
Visszavágott a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a Dunaújvárosi Dab.Doclernek a kedden elszenvedett vereségért, és szerda este kétgólos győzelmet arattak a csíki fiúk a MOL Liga finálé második összecsapásán. Ezzel a sikerrel pedig a HSC magához ragadta a pályaelőnyt. Folytatás…..
ZoltaN 2013.03.14 07:46:00
@tuske: Igy van Szapanosnak mindket korcsojaja es meg egy jatekosnak az egyik korcsojaja volt bent, a tegnapelott ezert rank fujtak a birok.
@ilyéslaci: Laci minden elismeresunk a tietek,mert"TI VAGYTOK A FASZA GYEREKEK"
hajra szereda!!!
Megvédte bajnoki címét a Csíkszeredai Sportklub női jégkorongcsapata a román bajnokságban, miután hazai környezetben is két könnyed győzelmet aratott a Bukaresti Triumf ellen.  Hazai környezetben nyerte meg a felnőtt női jégkorong bajnokságot a Csíkszeredai Sportklub…..
Szerettük volna azzal kezdeni ezt a bejegyzést, hogy legyünk jó sokan a hétvégi – Steaua elleni – mérkőzéseken, azonban félő, hogy így elhalasztják a meccseinket, így az alaphangot adjuk meg annyival, hogy rettentően fontos százhúsz perc vár a csapatra, mondhatjuk, hogy az…..
Tévés közvetítés hiányában csak a számítógépek előtt ülve izgulhattuk végig az elődöntő harmadik mérkőzését, és az NSO videotékájának remek összefoglalóját is csak némi internetes varázslat folytán tudjuk megtekinteni, ezért örömmel vettük és alábbiakban…..
Harmadik mérkőzésén is győzelmet aratott a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Liga elődöntőjében és bejutott az idei kiírás fináléjába. A döntőbeli ellenfél kiléte még nem ismert, de ahhoz a Dunaújváros került közelebb, miután szerda este visszavette pályaelőnyét a…..
ZoltaN 2013.03.08 07:12:23
@Fiság: Nem lehet ebbol kiindulni,nekunk sem ment az iden az Ersekujvarral. Egy ijen katasztrofalis szezon utan nagyon jo eredmeny a donto. Amit meg kene nyerni ha lehet.
HAJRA SZEREDA!!!
A Hargita Népe napilap március 6-i számában megjelent írást közöljük. A HSC Csíkszereda U14-es csapata szállította az első román bajnoki aranyat jégkorongban. A 2012/2013-as hazai jégkorong idény első bajnoki címét a HSC Csíkszereda U14-es csapata szerezte meg, miután Antal…..
ZoltaN 2013.03.06 15:52:36
Csodálatos mérkőzésen megszerezte a második győzelmét a HSC Csíkszereda együttese a HC Érsekújvár ellen a MOL Liga elődöntőjében. Jöhet a felvidéki kiszállás.  Ismételten Pazar hangulat, közel 2000 néző, fogadta a csapatokat a MOL Liga elődöntőjének második…..
ZoltaN 2013.03.04 08:29:27
@icsaba: A jkb.hu-n azt tudtam de hogy itt is, azt mar nem. Nagy kar! Foleg most hogy olyan kosza ismetlem kosza hirek kerengenek hogy Papp, Titi, Tranca, M Zsolt-ot megkornyekezte a Brasso. En remelem hogy nem igaz es a hirek megmaradnak kosza hireknek.
HAJRA SZEREDA!!!
Az utolsó percekig izgulnia kellett a HSC Csíkszeredának a HC Érsekújvár ellen a MOL Liga elődöntőjének első mérkőzésén, de végül összejött a nagyszerű hazai győzelem.  Nagy reményekkel várták a HSC Csíkszereda játékosai a HC Érsekújvár elleni Mol Liga elődöntő…..
Megkezdi rájátszásbeli szereplését a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a MOL Ligában. A csíki csapat ellenfele a felvidéki HC Érsekújvár lesz, akik az extraligás Nyitrától várnak erősítést.  A MOL Liga 2012/2013-as idény kezdete előtt kakukktojásnak számított az újonc…..
ZoltaN 2013.02.28 18:03:57
@dogoszabi: Na erre mar en is nagyon kivancsi leszek
HAJRA SZEREDA!!
ZoltaN 2013.02.28 18:27:30
@Csak a Sportklub : Gondoltam.
ZoltaN 2013.03.02 20:28:09
@ilyéslaci: Na mijen volt ithon szurkolni????