Regisztráció Blogot indítok
Adatok
momo72

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
RÖVIDHÍR Hihetetlen hekkertámadás érte az ötven éve tartó Permanens Nemzeti Négyharmados Forradalom jubileuma alkalmából a Simicska Lajos Közpénztisztasági Emlékalapítvány és a Matolcsy György Csodacsináló Intézet által szervezett történelmi emlék-rendezvénysorozat…..
comment:com Megbukott Győzike 2010.05.06 12:00:00
Az eredetileg tervezett nyolc rész helyett csk hatot ad le az RTL Klub a Gáspár család "hétköznapjaiból", mivel hetek óta agyonveri az NCIS a TV2-n. A Blikk értesüléseit az RTL Klub megerősítette, bár azt nem mondták, hogy a nézettség lenne az oka a reality show hamarabbi…..
Amikor március elején megírtuk, Dobos Menyhért, az MTV választási igazgatója nem akar szerepet adni Krizsó Szilviának és D. Bányász Gergőnek a választás éjszakáján, az MTV egyik sajtósa azt állította, hogy senkit nem "száműzött" Dobos, és számon kérte rajtunk,…..
Gigászok csatája, amikor King Kong vidáman ráfingik egy felhőkarcolóra, erre Godzilla kacagva hozzávág egy víztornyot, ja nem is, a Táncsics-díját. Havas Henrik ugyanis visszavágott Fábry Sándornak.Az előzményekről annyit kell tudni, hogy a legutóbbi Esti Showderben Fábry…..
comment:com Önök kérték? 2009.09.29 10:30:00
Egy hete indult el az m1 új, őszi műsorstruktúrája, benne három celebes, szórakoztató műsorral, köztük a Sztársávval. Bár a Nappali és a 6 órai tea is igen finom falat, akarom mondani nyelet, elsőként mégis Gundel Takács Gábor új műsorát rakjuk puskatus alá, nem…..
Felhozták a raktárból a Szólás szabadsága régi díszleteit, már azokat, amiket nem építettek még be a Híradó stúdiójába, aztán találtak még ott pár kék neoncsövet, meg néhány kerti széket is, jó lesz az is valamire, a lényeg hogy fehér legyen. Mert a fehér az nagyon…..
A Modem nevű kortárs múzeumnak két hibája van. Az egyik, hogy úgy néz ki, mint egy vidéki pláza, a másik pedig, hogy Debrecenben van, nem pedig abban a városban, ahol élek, és ezért nem tudok hetente elmenni, hogy körülnézzek, éppen mivel jöttek elő.   Ellenben egyáltalán…..
Amikor már azt hittük, hogy a Gréczy Zsolt-féle vídiázást  - "Amikor néhány napja azt írtam, az országnak és a baloldalnak Gyurcsány Ferencre van szüksége, ez ma hatványozottan igaz. Egy vidia keménységű pártelnökre"í - egyszerűen képtelenség überelni, egy…..
Egy tisztességes, jól nevelt nő (angolkisasszony) ugyebár mindig pontosan tudja, hogy éppen ki dugja meg hátulról, mert ha nem, akkor nincsenek mentő körülmények, úgymint sárban fetrengés, befogott száj, halálfélelem, vagy kavargó rendőrségi gyakorlók susogása. Bánó is…..
Ma reggel kilenckor átvette a felmondásáról szóló előzetes értesítőt a Magyar Rádiótól Farkasházy Tivadar. A Rádiókabaré vezető szerkesztőjét a csoportos létszámleépítés keretében küldték el a közszolgálati rádiótól, ahol információink szerint az utóbbi…..
w Túl a barátságon 2007.06.15 06:00:00
Gyurcsány Ferenc egyszer azt mondta, hogy neki a politikában nincsenek barátai. Az egy munka, ahol alkalmasság és teljesítmény dönt, nem pedig a személyes szimpátia. Hűsítő ez a hidegfejűség. De akkor kicsodája neki Szilvásy György?Az épp távozó kancelláriaminiszterből - eh,…..
A Friderikusz Most című napi műsor nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, márpedig az ATV "alig több mint egy évvel ezelőtt feltehetően zászlóshajójának szánta Friderikusz új produkcióját, amelyet a riporter tapasztalataira, kapcsolataira és korábbi sikereire…..
comment:com Közepes vasárnap 2007.06.10 18:17:00
Vasárnapra az ember teljesen kiég, holnap meg úgyis melónap, minek ide jó műsor. Biztos valahogy így gondolkodtak a tévécsatornák műsorszerkesztői is, mert túl sok izgalmasra nem számíthatunk. Van két közepes játékfilm a két nagy kereskedelmin. Ha béna képregény adaptációt…..
momo72 2007.06.14 13:33:05
Mostanában ez már úgy megy, hogy Havas Henrik elböffenti magát, a Mokka stúdióját belepi a lókolbász-, meg a konzervkaviár szaga, a Tv2 az egészet kipakolja a honlapjára, jó nagy betűkkel odaírja, hogy botrány, mi pedig megbotránkozunk. Cikkben persze, hogy nőjön az olvasottság.…..
Megcsinálták. A hazug, népnyúzó, idegenszívű bankárbérenc, meg a populista, szélsőjobbal haverkodó népvezér végre megölelték egymást, meglapogatták egymás hátát, talán még egy finom fenékpacskolás is volt, hogy „Jól van, Feri, végre egyetértünk”, "Igen…..
comment:com Fábry a Szeszélyesben 2007.03.25 23:10:00
Van ez az Antal Imre-emlékműsor, Szeszélyes a címe, nem tudom, ki nézi, de jobb, ha nem is tudom. Kicsit olyan műsor ez, mint annak idején a Leg Leg Leg-ben az az örökmozgó, amit a feltaláló maga hajtott kézzel, szóval mindig kell bele rakni néhány jócsajt, Südi Iringót, meg…..
comment:com Áll még a híd 2007.03.15 22:22:00
Bármennyire is szerettünk volna fogást találni a Hír TV és a Magyar Nemzet kistestvérén, a ma hajnalban indult Lánchíd Rádión, örömmel jelenthetjük be, hogy nem sikerült. A rádióban reggel még elcsíptünk egy bolsevikproletározást, de a délutáni eseményeket már…..