Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mldrv

0 bejegyzést írt és 537 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Nem az vagyok, ami megtörtént velem. Az vagyok, amivé válni akarok.” Illés mindig a lehető legjobban akarja ellátni a feladatát, az elvárásoknak maximálisan megfelelve. Főnöke azonban nem egy dicsérgetős fajta, és akkor még finoman fogalmaztunk. Egy alkalommal olyannyira…..
mldrv 2014.07.31 14:22:34
@pszichorendelés: köszi a válaszod! abban igazad van, hogy az a konstruktív, ha az ember nem emeli fel üvöltés szintig a hangját.

kérdésem viszont, önvédelemből való emberöléshez van-e jogunk?
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Kedves Praxis Blog!   Egy…..
mldrv 2014.06.09 00:41:52
@szolaar: kirakták a hozzászólásod posztként, írtak tanácsokat is a kommentekben. a személyeskedő kommenteket javaslom ignorálni :) a többi hasznos!

itt: praxis.blog.hu/2014/06/08/kullancs_kerult_a_combhajlatom_es_szemeremdombom_koze
Praxis Rémálom a fogászaton 2014.05.23 07:01:32
Sajnos, ki vagyunk szolgáltatva még akkor is, ha van számla. Csak ők tudják, mikor milyen kezelést csináltak, mert azt a számlán fel sem tüntetik és alapból az a hozzáállásuk, hogy minden jó amit csináltak, más okozza a panaszokat nem az ő trehány munkájuk. Én is jártam így,…..
mldrv 2014.05.23 23:11:46
@mig54: Sztem ez a gyakorlat már évek óta bevett ezen a blogon (meg az is h régebbi posztot kiraknak újra...)

Kéne csinálni jobb praxisblogot máshol :D
mldrv 2014.05.28 01:12:09
@mig54: nos a "máshol" kifejezés azért került bele, mert szerintem a "máshogy" csak "máshol" valósítható meg. Az a tippem legalábbis h a bloggazda nem fog semmin változtatni.
Praxis Mindig a beteg a hülye? 2014.05.19 07:05:57
Az emberek sajnos elég nagy hányada találkozott már valamilyen formában negatív élménnyel az egészségügyben és miért ilyen rossz az orvosok közmegítélése? Nem lehet, hogy ebben azért önöknek is meg van a szerepe? Tisztelt Praxis blog!   Jó ideje igyekszem figyelemmel…..
mldrv 2014.05.22 14:14:12
@Rotoxis: Azért hívod tébolyult ámokfutásnak, mert kitiltotta Tempust egy hétre? Szerintem az már régóta érett, a carrie-showtól függetlenül. Egy ideje olvasom a blogot, általában nem írok, de azt láttam, hogy senki másra nem panaszkodtak annyit az olvasók, mint Tempusra. Jó, most carrie2014 majdnem letaszította a trónról :), de összességében talán még mindig Tempus vezet legalábbis az utóbbi néhány hónapban biztosan (bár volt még 1-2 érdekes nick korábban, de ők mostanában nem jönnek). Nyilván amiatt jött annyi panasz Tempusra, mert rengeteg durva hozzászólása volt nyomdafestéket nem tűrő stílusban, illetve tartalmilag is durva, mindenféle rosszindulatúnak tűnő feltételezésekkel tele.

Egyébként nem ismerem Tempust, a fenti puszta tényközlés. Lehet te ezeket a hozzászólásait nem olvastad, vagy nem foglalkoztál velük, de másokat igenis erősen zavart sokszor. Igen, én is az egyike voltam azoknak, akik megfogalmaztak vele kapcsolatban panaszt. Ismétlem, nem ismerem személyesen Tempust és nem is érdekel a személye, csak egy nick nekem, tehát nem személyes támadás ellene. A lényeg, ez a blog szerintem sokkal jobb lenne, ha Tempus mellőzné az ilyen színvonalat, és csak szakmailag szólna hozzá. Jópár más orvos itt normális értelmes stílusban megfogalmazott szakmai hozzászólásokat ír, azokból tényleg sokat lehet tanulni. Köszönöm nekik.
mldrv 2014.05.23 23:05:15
@mig54: Semmi gond a közbeszólásért :)

Egy moderátor nem hiszem, hogy meg kéne hatódjon az ilyen fajta érvelésen, hogy senki nem tehet a stílusáról illetve hogy senki sem szent. Én sem vagyok az amúgy :P

A kommentem lényege leginkább pont az volt, hogy a moderátor ebben az esetben a szabályoknak megfelelően járt el, nem pedig valamiféle ámokfutást nyomott le.

Bár biztosan lemaradtam pár dologról, legalábbis látom h a moderátor (tehát epres négercsók) törölte az összes saját hozzászólását itt... szóval lehet h az igazi ámokfutást én nem is láttam :) ?!

Arról nem tudok semmit amire most céloztál h Tempus ki tudja mikor jön vissza. Úgy tudtam 1 hétre lett kitiltva; vagy nem?
mldrv 2014.05.28 01:08:51
@mig54: Kicsit megkésve, de köszi az infókat :) Ez a végleg kitiltás miért is??

Amúgy engem sem csak a panasz+adathalmaz érdekel, de a személyeskedés nekem nem fér bele :) Én azt nem úgy fogom fel h a beszélgetőpartner megmutatta az emberi arcát, hanem egyszerűen csak a hátam közepére sem kívánom, mert nem tartom odavalónak - amúgy ez amit leírtál, egy érdekes megközelítés a részedről. Tényleg nem mindenben hasonlítunk, de nem baj :P
Kevesellte a hálapénzt a műtétet végző orvos. Tisztelt Praxis blog olvasók!   Valaki legyen olyan szíves és árulja már el nekem, mégis mennyi hálapénzt is illik adni egy orvosnak? Történet röviden, nagyobbik, majdnem felnőtt fiam mandulaműtétre kórházba került.…..
mldrv 2014.05.19 11:03:09
@kheiron: "Valami rémlik neki még az általános iskolai fizikából, na bumm."

és az baj?
mldrv 2014.05.22 14:36:02
@kheiron: :D
Ha továbbra is a Debreceni Klinika „gyógykezelésének” rabságában vergődök, elrabolják a hátra lévő életemet is! Tisztelt Praxis Blog! Nagy örömmel fedeztem fel az Interneten közzétett, a magyar egészségügyben megtörtént sikeres, vagy hibás műtétekről szóló…..
mldrv 2014.05.19 09:48:29
@carrie 2014: ...mondjuk az h nem látod át rendesen, az enyhe kifejezés, mert nyilván rengeteg mindent nem tudsz ill. nem értesz, mert hiszen sose végeztél orvosi egyetemet.

de itt annyit már elég lenne átlátnod, hogy sokkal bonyolultabbak a dolgok, és másképp működnek, mint azt te pár random tényecske ismerete alapján gondolod.
mldrv 2014.05.19 10:55:12
@carrie 2014: Nem tudom, mi a foglalkozásod, de azt már leírtad h nem vagy orvos... meg egyébként is egyértelmű :)

Amúgy én sem vagyok orvos, de többek között ezt a blogot olvasgatva - évek óta - sokat tanultam egyes értelmes, segítőkész orvosok hozzászólásaiból (máshol is, nemcsak itt).

Többek között ez alapján is próbáltam egy elég általános tanácsot adni, puszta segítőkészségből.

Ha te ezt fikázásnak vetted, sajnálom. Lehet, nem volt tökéletesen személytelen a stílusom, de leírtam, hogy nem személyes támadásnak szánom a kommentjeimet. Mondjuk pár sorban elég nehéz átadni, hogy mire gondolok.

Nem nagyon értem, hogy milyen ötleteket kérsz számon rajtam. Én ezen a blogon ritkán kommentelek, biztos h nem beszéltünk még :) Semmit nem írtam arról sem, hogy én hogyan látom a rendszert, illetve arról sem, hogy hogyan kellene megváltoztatni.

Egyébként nincs kifogásom a szétcibálósdi ellen, ha az logikusan történik :) Szal ha a jövőben írok vmi konkrét véleményt, akkor persze nyugodtan ellentmondhatsz, ha nem értesz egyet :P
mldrv 2014.05.19 10:55:51
@carrie 2014: ...szal nyugodtan vitatkozhatsz velem, csak a személyeskedésre nincs szükségem

(ez még kimaradt az előbb)
Valaki még ajánlotta, hogy próbáljam meg a " Fájdalom ambulanciát "hátha az segít! Bár ne tettem volna! Tisztelt Praxis!   Nekem is nagyon rossz tapasztalatom van, térd protézist kaptam, mert már nem tudtam járni! Sajnos párosult egy ízületi artrózis betegséggel mindkét…..
mldrv 2014.04.17 01:39:15
@Irkutszk: Egyébként is milyen isten az már, amelyik az alapján jutalmaz meg, hogy a saját érdekeid miatt próbáltál meg hinni benne - tehát, hogy ne a rossz helyre juss. Nem egy igazságos isten, hanem egy hatalomvágyó isten :P
mldrv 2014.04.18 03:16:40
@Irkutszk: Ez itt kb nulla rizikó a materialista logika szerint. Az a logika ami szerint erre a kérdésre a válasz egy "igen" vagy egy "nem", nem igazán realista szerintem.
mldrv 2014.04.18 03:18:20
@Irkutszk: sajnos vannak, akik azt hiszik h meg tudják ítélni :)

egyébként én azt mondanám, hogy feleslegesen becsüli le magát az ember azzal, ha méltatlannak tartja magát a jóra.

nem baj, nem vagyunk egyformák gondolkodásmódban.
Elmondtuk, milyen állapotban van a nagypapa. Közölték velünk, hogy az ügyeletet kéne hívnunk, mert ők az illetékesek ebben a dologban, majd ők kijönnek hozzánk és megnézik, mi lehet a gond. Tisztelt Praxis blog!   Talán most már, majdnem 2 évvel a történtek után le tudom…..
mldrv 2014.04.17 01:25:39
@A tudomány sosem téved!: te egy troll vagy.
December 17- én aztán elaludt örökre. Aminek a bajban hálát adtunk, hogy nem abban a szörnyű kórteremben halt meg, embertelen körülmények között, hanem a saját ágyában békességben, a szerettei között Tisztelt Praxis!   Nem általánosítok. Azon az osztályon, ahol anyukám…..
mldrv 2014.03.28 20:05:26
@reepach: ugyanúgy, ahogy Tempus-Anh-ban is elfér.
mldrv 2014.03.28 22:12:54
@carrie 2014: "És most peched van, mivel az orvostudomány bármelyik ágát is vesszük, az sem annyira összetett mint pl.: egy könyvelőé"

vicceltél?? :D
Kérdezem én, hogy mire számíthat egy "civil", ha engem nővérként a saját munkahelyemen így kezelnek egyes, maguknak túl sokat megengedő orvosok.   Tisztelt Praxis blog, kedves olvasók!   Egészségügyi dolgozóként szeretném megosztani veletek, hogy jártam a minap a…..
mldrv 2014.03.12 23:09:50
@Bikli néni: és azt én honnan tudjam, hogy ez itt tényleg valódi emberi sors vagy sem. ez pont olyan nekem, mint egy könyv, a számítógép képernyőjén. nyilván ha ismernék bárkit is, akkor benne lehetne a "valódi emberi sors" kategóriában. de így itt és így elég sokszor a hihetetlen jelzővel illetném, amit érzek olvasáskor. ha meg igaz, és valós, akkor meg zavaró kissé h egy random nyilvános blogban megy. de amúgy annyira nem zavart, azért írtam h felőlem nyugodtan folytathatjátok.
mldrv 2014.03.12 23:47:56
@Bikli néni: aha, elhiszem h nem vidám. látszott abból ahogy felhoztad a dolgokat. mármint értem én, hogy az orvos vs orvos hálapénz kérdése miatt, de mégis furi volt kicsit... persze nem az én dolgom tényleg... egyszerűen csak az ember automatikusan gondol ezt-azt a stílusból stb. mindegy, így ismeretlenül is sajnálom, h szarul alakultak a dolgok.
mldrv 2014.03.14 01:04:13
@a végtelen űrben együtt: "egy kereső programmal visszakereshető, csak a megfelelő kódot kell beírni, ami a keresett személyhez tartozik. Ami elektronikusan lett rögzítve, azt a program megkeresi. Mondjuk a szupermarketben történ vásárlást is, ha az adataid rögzítve lett."

(egyébként azt nem vitatom, hogy sok mindent le lehet követni utólag.)
A szoba tele csecsemőkkel, de egyik nővér sem jött be ebben az időszakban. Kint kávéznak és valaki szerelmi, nemi életét taglalják. Kedves Praxisblog szerkesztői, olvasók!   A soproni Erzsébet Kórházzal kapcsolatban szeretném megosztani Önökkel azokat a tapasztalataimat,…..
mldrv 2014.03.12 05:55:37
@Tempus-Anh: és ha nincs gyereke a nővérnek, akit el kell tartania, akkor már nem elnézhető a viselkedése? (tehát h üvöltözött hihetetlen rondaságokat egy betegnek)
Enneagram A Hetesek jellemzése 2007.12.23 15:55:00
Világkép: A világ tele van lehetõségekkel. Magabiztosan nézek a jövõbe.Típusszerkezet: Falánkság, csalárdság és önimádatJellemzok szerkezete:FalánkságHedonista engedékenységLázadásFegyelmezetlenségKépzeletbeli beteljesülésCsábító könnyedségÖnimádatMeggyozo…..
Enneagram A Nyolcasok jellemzése 2007.12.23 16:19:00
VilágképA világ igazságtalan. Azért vagyok itt, hogy megvédjem az ártatlanokat.TípusszerkezetBujaság és bosszúálló arroganciaJellemzők szerkezete:BujaságBüntetéskészségLázadásElnyomásÉrzéketlenségRavaszság és cinizmusExhibicionizmus (önimádat)FüggetlenségReflexszerű…..
Hozzáteszem az SZTK-ban 2-szer kértük hogy röntgenezzék meg a lábát, de ők biztosak voltak a dolgukban. A második kórházban csak néztek, hogy hogyhogy nem volt még megröntgenezve, és hogyhogy nincs még gipszben a lába. Üdvözlöm! Nos, a történet a következő:…..
mldrv 2014.02.20 12:05:07
@Tempus-Anh: hol beszél csúnyábban, mint te szoktál? vagy azóta moderálták?
Mielőtt kommentelsz a szerző személyével kapcsolatban, kérlek olvasd el ezt: A bloggerekről - hiánypótló bejegyzés (Megj: ezt a bejegyzést régebben írtam, kb másfél hónapja) Az van, hogy a párommal megint együtt tudtunk tölteni pár napot, de ez nagyrészt veszekedéssel…..
mldrv 2014.01.11 01:01:48
@noname.blogger: ezen definíciót én nem fogadom el :) nekem az a definícióm, hogy - mivel gyarló emberek vagyunk! :D - figyelek amennyire tudok-lehet, és ha valamit nem veszek észre, de szólnak róla, és akkor figyelek arra is, akkor figyelmes vagyok.

aki utóbbin megsértődik a szólás helyett, az meg inkompatibilis velem :P és leszarom, hogyha ilyen sértődékeny egyének szerint nem vagyok figyelmes.

másik: az világos, hogy rossz érzés, nem kell ezt fejtegetni, elég egyértelmű, csak nem értettem h a témához logikusan hogy kapcsolódik, de nem fontos :)
mldrv 2014.01.11 01:02:42
mldrv 2014.01.11 01:10:04
@noname.blogger: ühümm, asszem akkor itt már közös hullámhosszon vagyunk :)

kommunikáció gördülékenysége: hú, azt találom h baromira emberfüggő. valakivel iszonyú jól megy, gördülékeny, minden amit akarsz :D

kitalálásban viszont csak 1 területen vagyok igazán jó, milyen ajándékot vegyek karácsonyra :D
mert arra van időm objektívan megfigyelni, hogy mit szeret a másik :) na jó, túlzó a példa, mert nyilván ez a megfigyelősdi más területekre is alkalmazható. de legjobb megbeszélni a másikkal a dolgokat, beszélgetni vele sokat. :)
Erotikus munka blog SEP - kezdetek 2013.12.22 11:14:27
Ivonn javasolta, hogy írhatnék én is, és hát igaza van, miért ne tenném? Kezdeném a legelején. Nem származom valami gazdag családból. Sosem volt rossz dolgom, csak azt untam nagyon, hogy nincs egy vasam sem soha. Például ha otthonról nem vittem semmit, akkor az iskolában nem tudtam…..
Van néhány olyan vendégem, akikkel elég régóta találkozom, és azt mondják, hogy velem sokkal jobb, mint más kollégákkal. Nemrég döbbentem rá, hogy az egyik ilyen embert lassan NÉGY éve ismerem:O. Párkapcsolatom nem volt még ilyen hosszú:D (a kettő nyilván nem…..
mldrv 2014.01.10 04:23:06
@tanárki kata: "De mindennap minden egyes nap vita téma köztünk,hogy ugye nincs már más aki támogatna?Érthetetlen."

nem érthetetlen, ha monogám kapcsolatra vágyik, talán érthető, hogy elgondolkodtató számára, hogy mit dolgoztál korábban. félre ne érts, ez nem ítélet, csak tény, hogy van akinél ez csökkentheti a bizalmat. ha te nem vágysz teljesen monogám kapcsolatra, akkor a legjobb lenne, ha ezt őszintén megmondanád neki... max a következmények lehet, kellemetlenek lesznek. de az is legalább ugyanilyen kellemetlen, ha elkezdesz vki mással közben valamit (egy nővel, ha jól értem), és utólag rájön és lebuksz.
mldrv 2014.01.10 08:10:56
@tanárki kata: bocsi, lehet félreértettem, úgy értettem hogy kicsit dilemmázol hogy jó lenne egy biszex lánnyal összejönni akár pénzért, de lehet h úgy értetted h te nyújtanád neki a támogatást. :) ettől függetlenül ez még mindig úgy hangzik, hogy nem akarsz monogám kapcsolatot, a pasid meg igen. de szólj, ha félreértettem ezt is.

ja arról meg h "korábban" mit dolgoztál, azt értettem h csak éppenhogy belekezdtél és már abba is hagyhattad a szerelem miatt. :) ettől még el tudom képzelni, h ez ad egy kis alapot a pasi számára bizalmatlansághoz. lehet nem kéne bizalmatlankodnia, de ettől még van ilyen sajnos.
Erotikus munka blog Kérdőív 2014.01.06 23:00:00
Itt egy rövid (tényleg rövid:) ) kérdőív azzal kapcsolatban, hogy milyen témákat látnátok szívesen a jövőben a blogban: Kérdőív (megj: most vettem észre, hogy valamit elcsesztem és nem lehetett válaszolni, azóta a hibát helyrehoztam) UPDATE: durva, de már 19-en…..
mldrv 2014.01.07 12:29:56
@álomkor: ja-ja, gondolom úgy jön ki h többet is választhat 1 ember :D
mldrv 2014.01.10 04:08:02
@Ivonn88: hát, először még érdekes volt, még másik blogon olvasva :) de utána már ismétlésnek tűnt az egész. legalábbis azok a cikkek arról, hogy milyen téves elképzelések vannak a szexmunkásokról, ill. a legalizálás kérdéséről. te gondoltál ezen túl másféle cikkekre is?
mldrv 2014.01.10 04:10:22
@Ivonn88:
"általánosabb beszámolók": arra gondolok kb. amire Nathan Drake is. bár mondjuk furán hangzott eleve h a "konkrétumok" szóval van egy sorban :D levelezés kliensekkel, az tényleg konkrétum pl.
Sokszor megtörténik, hogy kb két perc alatt válaszolok az e-mailre, amit kapok, aztán részemről hirtelen megszakad a dolog. Általában azért, mert olyan e-mailt kapok, aminek a nagy részére egyszerűen nincs kedvem válaszolni. A legutóbbi ezt tartalmazta: (Előzmény: már váltottunk…..
(Megj: az eset pár napja történt) Szóval tegnap írt az ember, este 8-kor (optimista, vagy nagyon nem talált mást): Hi I am ...............I am italian and I stai in .................... in Budapest. Are you free later for about 1 hour? How much is your price? I wait for your…..
mldrv 2014.01.04 04:44:47
@Ivonn88: én azt válaszoltam volna az "ok so tomorrow" szövegre (tegyük fel ráérek), hogy, igen, jó a holnap, ő hánykor szeretné, hogy odamenjek a hotelbe.

(úgy értelmeztem volna, h oké akkor holnap is jó neki, meg ugye nekem is jó, tehát akkor számomra egyértelműen a következő lépés az időpont lefixálása)

ezzel a fajta válasszal lett volna vmi gond számodra?
mldrv 2014.01.04 04:47:32
@Ivonn88: újraolvastam a posztod :) ebből kiderül h lett volna gond ezzel, sőt feltűnt h nem is értek vmit a posztodban, valszeg pont a lényeget nem :)

ezt írtad: "Na, gondoltam, oké, szedjünk ki belőle valami ennél kerekebb választ, úgyhogy ahelyett, hogy megkérdeztem volna, hogy pontosan mikor, hol és mennyi időre találkoznánk, ezt írtam:"

...mire gondoltál azzal h egy kerekebb választ szeretnél? annál milyen értelemben kerekebbet, hogy pontosan mikor és hol találkoznátok?
mldrv 2014.01.05 22:21:04
@Ivonn88: ööö, erre a "could you be a bit more specific" lehet h túlságosan körülírás volt :) még ennyi tippem van...
Erotikus munka blog fááradt 2013.08.16 00:16:23
Fáradt vagyok, sőt, kicseszettül fáradt. Úgy tűnik, a meló igyekszik behozni saját magát: tegnap kettő, ma három, egyik sem rövid, összesen kb 18-19 óra munkával töltve a két nap alatt. Volt persze olyan aki a törzsvendégsége folytán maradt sokat,  meg egy másik…..
mldrv 2014.01.03 06:34:22
@Ivonn88: igen, ez is egy különbség elvileg...

az mennyire igaz rád, hogy "I trust experience first and trust words and symbols less"?

a saját magad kifejezése, ezt hogy érted, a blogra gondolsz?
mldrv 2014.01.04 04:49:42
@Ivonn88: hát, lehet picit fura a megfogalmazás, de arról van szó, hogy melyikre támaszkodsz inkább. az adott szitura, ahogy közvetlenül érzékelhető tapasztalattal, vagy pedig egy elvontabb, a konkrét szitu megtapasztalható részletein túl levő értelmezésre, látásmódra támaszkodsz. ez utóbbi értelemszerűen verbális vagy egyéb szimbolikus módon fejezhető ki, pl képi módon is.
Levelezés. Nem hagyok ki belőle egy betűt sem, soha előtte nem kaptam tőle e-mailt: Would you like to spend a overnight with me angel :) After some more infos about you maybe yes :) What info do u need angel Erre mi a helyes válasz? Én itt teljesen elakadtam. Voltaképp nem is…..
Ma dolgoztam volna, de le kellett mondanom a dolgot - az okot nem jelölném meg, de tényleg előre nem nagyon látható helyzet volt (na, mondjuk egy 30-40%-os esélyt adtam volna neki, beismerem). Az illetővel fél 6-kor találkoztam volna, és 3 körül írtam neki, hogy le kell mondanom. Ehhez…..
mldrv 2014.01.01 20:17:09
@Ivonn88: bocsi ha úgy tűnt h azt a témát folytatom. azért a sablonos gondolkodásról szóló rész sztem általánosabb volt annál... a 90%-os meg simán csak logikai érvelés volt, de persze te döntöd el h mit akarsz megtartani itt :) kösz előre is h elküldöd a szövegét!
mldrv 2014.01.01 20:19:27
@Ivonn88: megkaptam közben a szöveget thx.

a kérdésem akkor, h mi volt benne kifogásolható téma, mert én már nemtudom eldönteni. írhatod a választ privátban is
mldrv 2014.01.01 20:49:16
@noname.blogger: "500 alkalom még egészen okés, én is hasznosnak tartom" :))

amúgy majd elküldöm neked, ami innen törölve lett (úgytűnik itt kitéve félreérthető lett volna a szándéka)
Többször felmerült a vitákban, amelyekben részt vettünk, hogy biztosan azért megy nekünk ez a munka, mert képesek vagyunk "tárgyiasítani a testünket", bármit is jelentsen ez. Tudtommal eddig még nem volt olyan, aki ezt elmagyarázta volna, bár nem láttam vitát, amelyben Ivonn részt…..
mldrv 2013.12.28 05:06:27
@Hátrányos helyzetű kaviár: persze, a vélemény olyan, mint a segglyuk... :)
mldrv 2013.12.28 05:08:46
@Ivonn88: aha, úgytűnik te még nálam is bonyolultabb vagy. :P :D
mldrv 2014.01.01 20:21:49
@prandelli: végül nem ez lett a rekord :))
Az előző bejegyzéssel kapcsolatban akartam ezt írni kommentben, de kicsit hosszúra nyúlt, így inkább bejegyzést csinálok belőle. Szóval. Többen írták, hogy nem értik, minek akarok/várok el kedvességet vagy személyes hangvételt. Hiszen ez csak meló, másokkal sem bánnak így…..
mldrv 2013.12.19 05:31:05
@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!: LOLL WTFFFFFF. ezt NNB-re írtad? :D

megerősíthetem, hogy nagyon nem néz ki gyerekes anyukának :P