Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szu.csi

121 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sumare, bp local És akkor ennyi 2012.04.27 23:37:57
Azt hiszem, abba fogom hagyni ezt a blogot. Így alakult. Nem így terveztem. Most már leginkább csak rólam szól, és még én sem vagyok kíváncsi magamra, így ezt nem is kellene elvárnom másoktól.Köszi nektek, akik a barátaim vagytok, és olvastátok. Köszi nektek, akik csak…..
Néha az van, hogy nem tudom hova tenni. Azt mondtad, akkor kell abbahagyni, amikor több a rossz, mint a jó. De ezt nem tudom ilyen sarkítottan felfogni. Egyszerre jó és rossz. Nem határolódik el. És nem is váltakozik hektikusan. Emberi önzőség. Mindig belefutunk, csak a szint más.…..
 Adott egy fotópiaci szegmens, papír alapú képkidolgozás, b2b business, itt egy nemzetközi, piacvezető brand, ennek vagyunk mi a hazai +romániai+szerbiai képviselete+disztribútora. Európai központ Németországban. A 2012es tervszámok már nem csak euróról, hanem…..
Minden rossz. Félelmetesen. Be kellene, hogy húzzon. De nem igazán érdekel.Igen, ez a legjobb kifejezés. Érdektelenül állok az egész előtt. Ha így lesz, jó. Ha úgy, az is. Pont ugyanannyira.Munka, család, szabadidő? Unalom. És már csak nevetek. Az álmatlan éjszakáim arcába is.…..
Late nights and bloodshot eyes, clock ticking half past five,We're barely breathing but we're still alive.Our plans are all laid out, take all these unmarked roads,We blaze the trails to places no ONE GOES.One last chance to go, if I don't leave tonight I never willOne last chance to go, let's take…..
sumare, bp local Unod? 2012.03.26 08:47:28
Tudom. Régen minden jobb volt. De most már nem régen van.Most már unod. Unod a bloggert, unod a tumblrt, unod a 'bookot, unod a foursquare-t. Zseniális költemény itt.Unod az egészet. Már pótcselekvésnek se jó.Unod. Mit csinálsz az életed helyett? Sírás. Hogy semmi sem jó. Meg…..
Amikor már elhinnéd, hogy minden jó lesz, akkor ismét.Nem akarom ismételni magam, mert már én is unom. Köszi, hogy emlékeztetsz rá, hogy soha nem lesz már olyan.És hogy akiért te mindent. Ő meg leginkább semmit. Legalább ezt is megtudtad, nem? És mihez kezdesz vele? A jól bevált…..
sumare, bp local Furcsaságok 2012.02.27 22:20:39
Furcsa ez az egész. Többször akarom, mint nem. Írni ide. Ide is.Nem fogom semmire. Egyszerűen nem csinálom. Nem megy. Kaptam rengeteg kritikát, hogy csak a rosszat írom. Mindig. Nem mintha foglalkoznék vele, és nem is kezdek újra bele, csak egy gondolat. A rossz dolgok…..
 " "Figyeld meg, hogy aki magától nem boldogult, mert nem tudott alkalmazkodni se érvényesülni, az mind kimegy külföldre dolgozni. Aki meg szorgalmas, bírja és érti a munkát, itthol marad, és újra felépíti az országot, ahogy harmincban, negyvenötben, ötvenhat…..
sumare, bp local NYE 2012.01.04 09:57:00
Itt a csodás új esztendő. Igazából már előre utáltam. Nem, te hülyegyerek, nem a maja jóslatok meg a világvége miatt. Unom, hogy mindenkinek előre boldog újat kell kívánni, de még ennél is jobban utálom január első pár hetét, amikor meg aztán végképp mindenkinek, aki épp…..
Megközelítőleg 4 hónap. 16 hét. 112 nap. Nem volt ez olyan nehéz, mint amilyennek tűnik. Jó, oké, könnyítettem annyival, hogy ha elmentem mulatni vagy találkozni a gyerekekkel, akkor azért igen, be kell valljam, bizony többször rágyújtottam. Szóval ez ilyen straigt edge soft…..
sumare, bp local Folytatódik 2011.12.11 11:47:41
14 hét. Még 2 van hátra. Utána pedig kezdődik minden elölről. Szóval látszólag igazán semmi értelme. Ami természetesen nem igaz. De úgyis írok ennek egy rendes posztot.Más. Kezd elegem lenni abból, hogy mindenki kibaszott különleges. Meg abból, hogy nem érti önmagát, és…..
sumare, bp local Viselkedés 2011.09.12 16:11:00
Én megértem, hogy gyereket nevelni nehéz. De mérd már fel, hogy képes vagy-e rá. Lehetőleg még a gyerekvállalás előtt. Köszi.Tudom, hogy én vagyok a bunkó, meg a nyugdíjas, meg minden, de kezek besokallni ettől a sok kis idióta puffancs kisgyerektől, akik zavartalunl…..
sumare, bp local Morning 2011.09.02 08:52:47
I have my mother's dreams,I have my father's eyes,You can't take that from me,Just go ahead and try...
sumare, bp local Straight Edge 2011.08.27 13:29:00
Igen, kezdődik.Nem tudni, hogy meddig fogjuk bírni, de elkezdjük, aztán majd véget ér valahogy. Túl sokat üdültünk talán a gyerekekkel, átléptünk olyan határokat, amiket nem állt szándékomban, nem fog megártani ez most.Ja, és a másik, ami alapvető igazság, csak már rég…..
sumare, bp local R. A. 2011.06.23 22:17:23
This life chose me, I'm not lost in sin. Akit érdekel, hogy honnan: Rise Against - Make It Stop (September's Children)..
sumare, bp local Ez 2011.06.22 11:16:08
 Kedd van. Ami szerda. Másnapos vagyok. Mókás dolog ez a Gödör, meg utána a Corvintető. Holnap Fjod elő-party, pénteken rendes Fjod buli, közte pedig tumblr meet. És még sehol sincs a hétvége. Mondtam már, hogy mindeközben dolgozom?I szív nyár...
sumare, bp local lyric for today 2011.06.02 12:58:12
All my dreams were liesAll my dreams were liesLemme see the skiesAll my dreams were lies.|Turbonegro - All my friends are dead|..
Nincs mondanivaló. Néha olyan, mintha be kellene zárni ezt az egészet. Az internetet.Régen talán azt mondták, hogy túl sok információt dob egyszerre. Nos, ezt mára kicsit megváltozott. Nem akarok, és nem is tisztem az internet bemutatójként tetszelegni, de pár hasznos tanácsot…..
Subba Ne pislogj, mert lemaradsz! 2011.03.31 12:45:12
Ezt mégis hogy? A BMX legenda Travis Pastrana kuzinja, Greg Powell (aka Special Greg) beadta a világ első Special Flipjét. ..
szu.csi 2011.03.31 15:14:14
sumare, bp local Mottóm ezentúlra 2011.03.28 22:41:07
"Kellően alacsony elvárások mellett egy kibaszott ünnep az élet"Tumblrről loptam...
Nincsenek célok. Amik voltak, azok már feledésbe merültek egy ideje. A legtöbbről meg kiderült, hogy nem is a sajátjaid. Könnyebb volt átvenni egy párat a környezetedből, meg a társadalom is beléd sulykolt jó néhányat.  Ami van helyettük, és te életnek nevezed, az meg…..
sumare, bp local 101 2011.02.18 00:15:00
Az előző volt a 100. poszt. Egészen mást akartam, de így alakult. Pont, mint az életed.Egyben megragadnám az alkalmat, hogy megemlékezzem a blog 2. szülinapjáról (ha már az (zs)index nem figyelmeztet, nemúgymintatumblr). Épp úgy ünnepeltem, mint az elsőt...
 Az egész úgy indult, hogy megnéztem a Mocsai-interjút. Aztán a zuhany alatt eszembe jutott pár dolog, amit most nem tudok magamban tartani. Tényleg egyre inkább énblog ez. Előre szólok, ez most nem egy jó poszt.  Itt van ez az ember, olyan sikereket ért el, amiket itthon a…..
sumare, bp local Gyerekek 2011.02.10 15:25:00
 Fura ez a világ. Annyi kellett, hogy megnézzem a boston.com-om a pakisztáni képeket. Nyugi, semmi megrázó nincs benne. Nincsenek leszakadt végtagok, meg bombanyomok. A legtöbben csak néhány kisgyerek. Koszban. De náluk ezen nem annyira lepődöm meg.  Azon sem, hogy leharcolt…..