Regisztráció Blogot indítok
Adatok
furgeszarvas

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lady Gaga ha lehet, még bénábban néz ki, mint azt már tőle megszokhattuk. Ráadásul ezzel a külsővel díszeleg a Rolling Stone (ha jól tudom) június 13-án megjelenő számának címlapján. A fotót David LaChapelle követte el. Nehéz elképzelnem, hogy ez bárkinek is tetszik. Minél…..
Ööö, sokan érdeklődtök, hogy mik a fejlemények az esküvő körül.Ami már meg van:jegygyűrű, fehéraranyból;esküvő időpontja: augusztus 8.;helyszín: Oktogon (azt hiszem 1. számú központi házasságkötő terem névre hallgat);menyasszonyi ruha: fehér (kép majd az esküvő…..
Úgy tűnik a Springfield az a cég, amely a legdinamikusabban reagál a klímaváltozásra. Hogyan hordjuk el tavaszi ruháinkat, ha csak pár napos a tavasz?? Talán örökre viselnünk kell rég megunt darabjainkat? Semmi pánik! Elég volt egyetlen tavaszi nap, hogy…..
Lenny Kravitz-ről biztosan nem sokan tudták, hogy fotográfusi ambíciókat dédelgetett volna, pedig úgy tűnik mégis. Az orosz Vogue áprilisi számában le is közölt egy sorozatot Kravitz képeiből, melyeket ismert személyekről (és paparazzikról) készített.A fotókon ők láthatók:…..
Őrült lelkesedéssel keresem azokat a termékeket, amelyek nem kerülnek sokba, mégis nagyon jó minőségűek és élvezet őket használni - emellett persze nem tudok ellenállni a drága, elegáns és különleges holmiknak sem... Érdemes-e "versenyeztetni" őket, vagy alapból jobb…..
furgeszarvas 2009.04.01 14:38:45
@Virgogirl: megy az energy, érzed már? :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
furgeszarvas 2009.04.01 15:13:33
@Virgogirl: Ja, ő is nálam tanulta :)
Míg nálunk lejárt szavatosságú celebek uralják a képernyőt, az ukránok bezavartak egy kiváló znekart a stúdióba, leültették őket a legvadabb nyolcvanas éveket idéző díszletek közé, azok meg eljátszották Katy Perry egyik nótáját, de úgy, hogy még mindig sírva fetrengünk…..
furgeszarvas 2009.03.30 19:35:15
A Vogue Paris áprilisi számában jelenik meg a következő, nekem igencsak furcsa fotósorozat Lily Donaldson-ról. A képeket Patrick Demarchelier készítette.Nem igazán értem, mi ez. Az még rendben van, hogy felhívja a figyelmet, hogy terhesen mégsem kellene dohányozni, na de azon…..
furgeszarvas 2009.03.27 10:45:18
@Scala: :D és igen, ott a pont :)
Nem rossz egyébként, de annyira rossz érzésem lett az első képtől, hiába alul a didaktikus felirat, hogy a többit se tudtam már könnyed hangulatban megnézni. Ma nem fog rajtam az irónia... Vagy ez groteszk inkább?
A Lego újabb virágkorát éli napjainkban. És már nemcsak játék formájában népszerű, hanem lakberendezési tárgyakat, mi több ékszereket, kiegészítőket is készítenek belőlük.Most napszemüvegekre bukkantam, melyeket egy olasz designer, Sara Ricci tervezett. A…..
furgeszarvas 2009.03.26 16:13:05
furgeszarvas 2009.03.26 16:19:24
@Scala: oké :( Megyek, felhívom Dr. Csernust, hátha fogad még a héten.
Most komolyan, tényleg senki más nem találja cukinak ezeket??? Na jó mindegy, egyedül vagyok a problémámmal:)
furgeszarvas 2009.03.26 19:17:17
@Scala: Tudom, hogy az, csak vicc volt... Akkor már inkább égetem magam ilyen szemüvegben, minthogy önként lealáztassam magam, és még fizessek is érte:P
@The Strange: @janettaylor: van már fülbevalóm Redastertől, majd inkább azzal villantok, nem ezzel a szemcsivel. Amúgy fel biztos nem venném, de mégis irtóra tetszik... Majd ha lesz egyszer gyerek, neki veszek:P
Furcsa. Scarlett Johansson általában, vagyis az esetek többségében szédületesen jól néz ki. Ritka alkalom, amikor mégsem. Mint például ebben az esetben. Ez a smink valami botrányosan rosszul sikerült, túl erős, Scarlett pedig szinte felismerhetetlen. Ehhez a sötét hajhoz…..
Elkészült a reklámfilm a Roberto Cavalli hitelkártyákhoz. A főszereplő Milla Jovovich, de a végén feltűnik benne maga Roberto is...
Szeretem, ha valaki a korának megfelelően öltözködik, de nem öregíti feleslegesen magát - az 58 éves Jane Seymourral (Quinn doktornővel) is elégedett vagyok. Kifejezetten jól áll neki ez a halványrózsaszín ruha, az ajkainak a színe pedig irigylésre méltó (szeretnék egy ilyen…..
Mischa Barton a BlackBook magazinban borzalmasan sminkelve. Szerencsére a képek többsége fekete-fehér... ami sajnos nem feltétlenül jelenti azt, hogy ezeken sokkal jobban nézne ki.A sminkmesternek mindenképpen adnék egy hatalmas fekete pontot...
Strange's fashion & gossip #1500 2009.03.20 13:59:00
És akkor most:Szóljanak a harsonák, peregjenek a dobok: hiszen elérkeztünk az ezerötszázadik bejegyzésig!Először is szeretném megköszönönni, hogy olvastok, kommenteltek, bíztattok :)Remélem a továbbiakban is velem maradtok, előbújnak a rejtőzködők, és ők is…..
Amikor felröppent a hír, hogy végre lesz nálunk is lány-Springfield, elég izgatott lettem, mert a fiúknak való ruhákat nagyon kedvelem. A lány-kollekciókban azonban nagyot csalódtam. Általában nem tetszenek a ruhák, rossz minőségűek az anyagok is, ha valamit mégis találnék,…..
Csecsebecse Ez csak úgy vicces 2009.01.30 16:50:26
Pakolom a holmimat, és bár nem illeszkedik szorosan a blog témájához, annyira viccesnek találtam, hogy gondoltam, megosztom veletek, nevessetek ti is egy jót :-D..
Charlotte Ronson pólót tervezett, melyet éppen Valentin nap előtt kíván piacra dobni. Egy sima pamut, rövidujjú póló, rajta a felirat: "Love Me".Roppant kreatív. Csak gratulálni tudok hozzá.És még reklámfotó is készült hozzá...…..