Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foreign affair

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók, gondoltam időrendben december 21-től mostanáig haladva, sorra kezdem lefordítani a fontosabb írásokat Cobrától, de mivel ez a kettő most aktuális, ezekkel kezdtem. Az igazat megvallva én úgy látom továbbra is, hogy létezik valamiféle akcióterv, akciósorozat, amit…..
foreign affair 2013.10.23 18:01:31
@timurida: Ennyire nem akadtam ki rajta! :D
De nem árt, ha vki azért öntudatos és nem nyel be mindent úgy ahogy jön. Az is szép, amikor egy médium úgy el van telve magától, h berág, ha vki véleményt formál az üzenetéről, v hozzáfűz. Ott pl vagy jól becsomagolt önteltségről beszélhetünk, vagy szándékos/tervezett menetrendről van szó, amibe nem passzolnak az önálló gondolatok.

A párhuzamos szintekről még annyit, hogy legjobb tudomásom szerint ők is fel vannak fűzve a teremtőjükhöz a szokásos hierarchiában, mint mi.
Elég azt hozzáfűzzem, h vkik számára mi is párhuzamos létezés vagyunk.
foreign affair 2013.10.24 10:41:15
@20121221: Aranyos videó. Szépen meg van csinálva.
Öt percet meg is néztem belőle. Inkább fiataloknak, merengőknek való csemege. Összevágtak mindent a témában, ami kézre esett.
Földönkívüliek felfedése: Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában 2/2. írta: David Wilcock eredetileg megjelent: 2013.febr.1 fordította: Benedictus   LINKEK "ALYOSHENKA" OROSZ VIDEÓIHOZ Link 1 -- (1perc 52 mp.): ezek részletek…..
foreign affair 2013.04.07 21:32:56
@elyshia: Így kell ezt! Kíváncsi vagyok, hol tart a dolog.
foreign affair 2013.04.07 21:39:01
@20121221: Legjobb tudomásom szerint is így van.
Az hogy többen Jézus duáljának meg egyebeknek vélik magukat elnézhető. Mivel már 5D-t sem könnyű feldolgozni itteni tudattal. Aki belekóstolt már az tudja, hogy abban az állapotban Ő minden.
Ott már az Isteni tudattal osztozol.
foreign affair 2013.04.07 23:57:10
@Atlantisz69: Köszi!
Ez igen! Nemistom mit mondjak!
Kedves olvasók! Elnézést kérünk hosszú hallgatásunkért, mindkettőnknek erősen megcsappant a szabadideje, és ez a jövőben is így lesz. Fordításokat továbbra is készítünk, csak jobban kell szelektálnunk, illetve amiről már egyszer volt szó, vagy nem érdemleges információ…..
2012 Felemelkedés Frissítés 2013.01.14 04:38:40
Kedves Olvasók, sokáig, túl sokáig voltam csöndben, ezért elnézéseteket kell, hogy kérjem. Nem gyávaság, felelősségünk súlya alól való kibújás, esetleg elkedvtelenedés az oka a hallgatásnak, hanem mint nyilván legtöbbetek, én is küzdök a családom felszínen…..
foreign affair 2013.02.13 21:34:16
@kacsoli: A 'kellene egy új világvaluta, hogy kína aranyát is le tudjuk nyúlni' rész az igazán ötletes viszont. (illuminati szemmel főleg)
foreign affair 2013.02.13 21:55:00
@kacsoli: No problem, csak reagáltam. :)
Ez viszont igazán érdekes infókat tartalmaz: 2012rising.com/article/maya-calendar-stargate-31-3-2013-13-ahau-tzolkin-3-wayeb-haab

Ráadásul egyfajta testvároldal, ahogy nézem a nevét. :D
foreign affair 2013.02.13 21:55:40
Kedves Olvasók! Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és…..
foreign affair 2012.12.31 22:25:09
@kiwwi66: gyermek még :)
Gondoltam kommentálom, de inkább nem.
foreign affair 2013.01.02 22:24:17
@zazuma: Önmagában egyfajta megoldás lenne ha a pénzvilág bedőlne úgy ahogy van, megszabadulnánk nagy hazugsághegytől, csak nehogy ez apropó legyen a személyi chipek bevezetéséhez.
foreign affair 2013.01.08 22:29:24
@Kobe8: Alá van írva (fehér betűkkel fehér háttéren) hogy saját agyszülemény. :)
A húrelméleteket kihagytam volna, de a felemelkedős rész tetszett. :)
David Wilcock: Disclosure, "Daniel" színrelépése 2. rész Írta: David WilcockFordította: Benedictus&FehérVándorForrás: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1090-disclosurecamelot Első…..
Kedves Olvasók, a hétvégén sokat fogunk dolgozni Benedictussal új frissítéseken, addig is viszont szeretném nektek teljes szívemből ajánlani ezt a méltatlanul, felháborítóan elhallgatott csodát, amelyet 1996-ban forgatott Coline Serreau és potenciálisan ébresztő hatása miatt,…..
foreign affair 2012.11.18 22:51:46
@20121221: Azt hogy olyan magas rezgése van, h majd beleszédülök. Szóval "röhög a markába", aki leadta.
Csak imádkozzatok és meditáljatok tovább! Majd írnak dühösebbeket is. :)
Bejegyzés hamarosan. FV -------------------------------------------------------------------------------------------- Forrás: http://kulturaliskreativblog.com/2012/11/10/egy-volt-osztalytarsam-blogjarol/ „Volt egy időszak az életemben, úgy húsz évvel ezelőtt, amikor taxisofőrként…..
foreign affair 2012.11.18 14:41:06
@miczo: Ami a CIA vezető letartóztatását illeti, inkább Drábiknak hiszek.
www.youtube.com/watch?v=iGKdJV_UyMw
12:30-nál
foreign affair 2012.11.12 19:18:12
@Haloin: Nem a NASA-ban nem bízhatunk, hanem az olyan sztorikban, amik úgy kezdődnek, hogy "A NASA azt mondta..." A kettő közt kis különbség van. :)
A 'Balaton alatti luxus-bunker' hoax is így kezdődött, ha jól emléxem.(és ugyanez a téma volt)
foreign affair 2012.11.12 22:08:06
Rajta viszont látom, hogy egyenesen beszél:
www.youtube.com/watch?v=bmXr1MU58fM

Ajánlom a többi videóját is.
Milyen érdekes, hogy pont csináltak egy olyan sorozatot, ami arról szól, hogy az minden elektromos berendezés tönkre megy a földön. (revolution)
Kedves Olvasók, Néhány pontban itt az elején szeretnék néhány érdekességet, hírt közölni, majd pedig a Galaktikus Konföderáció következik Cobra olvasatában. Tehát akkor a hírek: 1, Mint arról bizonyára sokan értesültetek, egy vihar közeleg ezekben a pillanatokban az USA…..
2012 Felemelkedés 2012.10.22 10:28:58
Köszönöm mindenkinek, aki a korai óra ellenére felkelt és megcsinálta a meditációt, úgy hiszem remek munkát végeztünk, erős energiahullámok vonultak keresztül rajtam, nagyon intenzív élmény, bizsergető volt, érzésem szerint rengetegen voltunk 'együtt' a világ…..
foreign affair 2012.10.23 22:45:40
@zazuma: Hello!
Leginkább fejlettségi szint alapján lehet őket megkülönböztetni. Ezek alapján vannak: "Primitívek", "Modernek", "Szuper-fejlettek".
A primitívek kerülik a moderneket és mindketten óvatosak/kerülik a szuper fejletteket.
A Szuper fejlettek a föderáció legmagasabb szintjén jelen vannak.
A szürkék (hisszek) anyabolygójukat teljesen tönkre vágták anno és szétszóródtak a világmindenségben. Mindegyik alfajra jellemző az érzelmek, főleg a harag, a félelem, az agresszió, de ugyanúgy a kedvesség, szeretet stb hiánya.
Mivel mindegyik alfaj közlekedik térben és időben nem tudjuk egyenlőre behatárolni, hogy nem ugyanaz a faj látogat-e ide különböző idősíkokról, ezt hozzáteszem. (a saját jövőnkből is jönnek vissza saját/földi hajóink pl)
Az érzéketlenséghez hozzátartozik, hogy pl mi is érzéketlenül boncolunk fel egy békát. Ha a békák fórumoznának, akkor megírnák az emberről a frankót. Mi pedig tiltakoznánk, hogy félreismernek. :) Szóval a három alfaj közül a "primitívek" tiltólistán vannak a földi zónában, jelen időben. A többiek együttműködnek az alternatív föld megmentés programmal. (ld föld klímájú bolygó, áttelepített emberek)
Evolúciójuk elkerülhetetlen útja, hogy az érzelmeket megértsék és elfogadják. Itt jövünk mi a képbe.
Információim leginkább tanítóim és pl Courtney Brown írásain alapszanak. Remélem a lényeget sikerült leírnom.
Kedves Olvasók, úgy hiszem ez valóban egy nagyon fontos esemény lesz, akik a kezdetektől követik oldalunkat emlékezhetnek milyen fantasztikus és erőteljes  3 meditációnk volt május-június folyamán.  Szeretnék idézni a Fátyol c.…..
foreign affair 2012.10.20 22:44:54
Úgy gondolom megosztom, mi hogyan meditálunk. Illetve a 2-es pontot, ami eddig az alap meditáció volt, hogyan csináljuk. Ki-ki eldöntheti, hogy szeretné-e kipróbálni. Ha igen, akkor a nagy meditáció előtt mindenképp tesztelje, h képes-e ilyen tudatosság eléréséhez.
+ Ha elérted a meditációs állapotodat(kedvenc módszereddel), akkor kérj és vizualizálj magad köré egy fénygömböt. Védelmi célból.
+ Kérd meg gondolatban mestereket/jótét lelkeket/angyalokat, hogy legyenek veled/veletek és vigyázzanak rátok a meditáció alatt.
+ Lassan emelkedj az épületed fölé és tovább a magasba. Lásd a földet magad alatt távolodni. Ezután gondolj arra, hogy te magad vagy a naprendszer. A Nap és a bolygók. Növeld tovább tudatosságodat képzeld el a galaxisunk spirálkaját, amiben a mi naprendszerünk is van. Amikor megérzed a Központi nap jelenlétét, kérj bebocsájtást. Ha sikerül a központi napba vetítened magad, akkor érezd, hogy te vagy az egész galaxis. Nem létezik nagy vagy kicsi, monumentális vagy porszem, minden te vagy.
+ Ekkor kérd meg a kegyelmet a föld gyógyításához és felszabadításához. Vizualizálj egy tökéletesen tiszta, átható sugarat a központi napból a földre.
Ez a fénysugár akadálytalanul eljut a földre, kapcsolódik a maghoz és beburkolja a földet. (haladóknak: fizikai, éteri, asztrális és spirituális szinten is) Kérd meg a felvigyázó mestereket, hogy segítsék a folyamatot. Ismételd el többször, hogy ez a fény megújulást, szeretetet, feloldozást, felszabadulást az emberiség felszabadulását hozza. Ez a fény összhangban dolgozik a föld felszabadításával.
+ Ezután köszönetet kell mondani az ottani segítőknek.
+ Tudatosságodat elkezded lecsökkenteni a galaxison belül vissza a naprendszerünkbe.
A földhöz közelítve gondolatban kiereszted a többlet energiákat, amiket a napban felvettél.
NAGYON FONTOS! Mert igen erős fejfájást okoz a többletenergia, ha visszarántjuk testünkbe.
+ A házad felett még egyszer, gondolatban kiengeded a többlet energiákat, kéred a kísérő mestereket, hogy segítsenek ebben. Majd visszatérsz testedbe.
Kedves Olvasók, íme a mára és ezentúl minden vasárnapra tervezett meditáció, egészen a Föld felszabadulásáig. Ha pozitívan rezonál veled az üzenet, akkor kérlek ahogy eddig is, csatlakozz hozzánk :) Akik nem olvasták volna, ma már korábban megjelent egy írás az oldalon:…..
Hi all! Újabb "urban legend"-nek eredtem a napokban utána! Kaptam nemrégiben egy fülest, hogy egyes országok kifejezetten utálják az Ikarusokat, mert elavult a fék redszerük, meg a mivel öregek megbízhatatlanok, nekik meg semmi szükségük, az az autópályáik mellett, hanyag…..
foreign affair 2012.01.10 13:10:27
Ősszel beássák magukat az avarba, és házukat erős mészkupakkal zárják be. Hat hónapig tart a mélyálom, aztán tavasszal újra előbújnak.  ..
Évadok: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.   1-2 epizód:  A kiválasztott Letöltés (film+felirat) 693.86 MB  A kardassziaiak Bajorról történt visszavonulása után a bolygó körül keringő…..
foreign affair 2010.05.01 19:34:22
Először is elnézést a hosszú kimaradásért, igyekszem majd ezután sűrűbben irogatni. Egy nagyon jó kis otthonvédelmi fegyver beharangozóját van szerencsém megosztani olvasó közönségemmel. Az új eszköz, mely remélhetlőeg majd tavasszal jelenik meg a kereskedelembe, a Keserű…..
foreign affair 2010.02.03 18:22:57