Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abydosgate

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne egyél meg mindent! Előszó 2009.03.05 17:17:00
 Bizonyára mindenkinek a könyökén jön már ki, hogy mennyire fontos az egészséges táplálkozás. Én mégis megkísérlem új szempontok alapján megközelíteni ezt a kérdést. Ugye Neked is ismerősen csengenek a következő mondatok:Az vagy amit megeszel!Ételed az…..
  Február végét írjuk, de már kampányolnak az iskolák. Nyílt nap, nyílt nap hátán, nem győzzük beosztani a péntekjeinket, hogy épp melyik suliba menjünk. Mert ugye, a legjobbat szeretnénk a csemetéinknek. Érdemes szem előtt tartani gyermekeink képességeit. Hiába…..
    Puff neki. Már megint mi…. Fogy a gázpisztoly. Mert ugye félünk. Mégiscsak más érzés este hazafelé a sötétben egy gyermekkel az oldaladon, meg egy fegyverrel a zsebedben. És felnőtt ember, büntetlen előélettel már meg is kaphatja a fegyverviselési engedélyt.…..
Miskolci hírek Acélváros 2009.02.25 20:41:00
„…ez a város, Miskolc mindig várni fog….”   Hát, ahogy kinéz, nem túl valószínű….Szépen lassan, oda minden reményünk… A kohászat eddig haldoklott, de úgy tűnik, hamarosan végleg bevégzi. Ígérik, hogy nem, hogy talán egy év múlva…..
Éljen! Ismét február, és ismét Kocsonyafesztivál... Lehet pénzt költeni (már ami még megmaradt a hó vége felé közeledve a rezsi, meg a hitelek törlesztése után), lehet szórakozni. Na, közlekedni azt nem..... Merthogy ismét útlezárás, elterelés és természetesen a belvárosi…..
Ott voltam, átéltem, nem kívánom senkinek!!! Miskolcon hagyománya van a kocsonyának, és benne a békának... Évek óta tendencia, hogy a gyermekeknek békákat osztogatnak a fesztivál ideje alatt. Gondoltuk, az idén mi is szerzünk egy békakirályt magunknak.... Elmentünk a…..
A testi, szellemi, erkölcsi veszélyeztetés valamelyik válfaja az, ami megalapozhatja egy gyerek állami gondozásba jutását. A szakembernek megfelelő hatékonysággal kell segíteni ahhoz a családot, hogy helyzetükön változtatni tudjanak, és ha ez nem megy, akkor kerül a gyerek állami…..
Gyermekeinkről Idézetek 2009.02.05 21:46:00
Találtam néhány nagyon kedves, és elgondolkodtató idézetet.   „Ha előröl kezdeném a gyermeknevelést, a fenyegetés helyett festegetésre használnám a kezemet; Példálózás helyett példát mutatnék; Nem siettetném a gyermeket, hanem hozzá sietnék; Nem a nagyokost…..
Gyermekeinkről A második napom:) 2009.01.26 22:08:00
Ma egy kicsit a gyermekvédelmi törvényről szeretnék beszélgetni. Bemutatom, idézem a legfontosabb alapelveit, hogy később szabadabban tudjuk átbeszélni:):) A teljes törvény itt: http://www.complex.hu/kzldat/t9700031.htm/t9700031.htm   A gyermek mindenek felett   Szép…..
Gyermekeinkről Az első napom :) 2009.01.26 00:10:00
Szép jó estét mindenkinek! Nagyon örülök, hogy végre itt vagyok:) A technika nem nagyon engedte egy darabig... De kitartó voltam és én nyertem:):) És, hogy mi vett rá a bloggolásra? A segítség nyújtása... Nem a szakmaiságomra szeretnék támaszkodni elsősorban, inkább a saját…..