Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a szoclib még kómában is lop

0 bejegyzést írt és 342 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt már kép az Urbanistán a bombázás előtti Budapestről, s volt kép a bombázás utániról is. Ilyen még nem volt. A Fortepanra felkerült egy csomó kép, amelyet a Magyarországot támadó szövetséges bombázók legénysége készített "munka közben". Dani a Dunai-szigetek bloggere…..
a szoclib még kómában is lop 2012.06.20 18:38:10
@Apokalipsz István:

@bocage:

ennyire telik tőletek budapest bombázása kapcsán?

a nagyanyáitokat kellett volna kibombázniuk, gyökértelen senkik
 A magyar társadalom nem túl megosztott, ha építészeti alkotások megítéléséről van szó. Nagyjából meg lehet saccolni előre, mi az, ami az emberek 90%-ának tetszeni fog.Kivéve, ha valami politikához köthető, mert akkor az épület tetszési indexe nagyjából tükrözi a…..
a szoclib még kómában is lop 2012.06.10 11:04:51
Subba Subba Karrier: Corvinus-Dubai 2012.05.10 10:31:00
hogy hogyan is kapcsolódnak? hhhmmm.... ..
a szoclib még kómában is lop 2012.05.10 17:36:39
@_zulu_: @Kutchek: @Nyugodtság van!:

az összes modellkurva

eddig is

a közgázon, ibsen, elte jogon szopta össze diplomáját
Ma reggeli hír: A személyi jövedelemadó 1 százalékát is fel lehet majd ajánlani az államadóság csökkentésére. Erről a nemzetgazdasági miniszter terjeszt be törvényjavaslatot. (Híradó)Pártunk és Kormányunk, valamint a Kedves Vezető jobbkeze legújabb víziójával kapcsolatban…..
a szoclib még kómában is lop 2012.05.03 07:30:53
@admiss:

csak addig, amíg varánuszok nyalta ballibsi szarbanda a hatalom közelében lehet
A 2006. őszi utcai összecsapások és a vörösiszap katasztrófa után a tegnapi tüntetéssel ebben a században már harmadszor sikerült magyar eseménynek a világsajtó címlapjaira kerülni. Gyakorlatilag az összes komolyabb nyugati lap és híroldal beszámol az Andrássy útra szervezett…..
a szoclib még kómában is lop 2012.01.03 14:06:08
Götz Eszter: Dennis Hopper fotói  System of Moments 2001/3-4  XLIV. Évfolyam 3-4. szám A hatvanas évek Amerikája sorozatban termelte a fenegyerekeket. Ezek a ma már legendává lett vagy a köztudatból teljesen eltűnt figurák csináltak meg mindent, ami akkoriban fontos volt a…..
Az alábbi videót az ELTE szociálpolitika és szociális munka mesterképzésébe járó hallgatók készítették az M.A.D. Stúdió közreműködésével. A rövid film azzal a céllal készült, hogy felhívja a figyelmet, hogy nem minden költségcsökkentés jelent valódi megtakarítást. A…..
TComment Annyira nem is ronda 2011.11.26 08:01:00
Az új Civic első képeit látva felsírtak a kisdedek, szívrohamhullám söpört végig az intenzív osztályon, egész internetes közösségek vakultak meg. Teljesen feleslegesen, hiszen láss csodát: annyira nem is csúnya. ..
DopeManTV Mindenki tarhál 2011.10.30 11:49:00
 Tegnap, a kora esti fellépés után Péterrel bevettük magunkat a stúdióba és egész éjjel basszussávokat rögzítettünk a Drogsztár egyik dalához. Olyan 21 és 22 óra között ásványvízért mentem a nagyszobába, ahol arra lettem figyelmes, hogy a tévében Ördög Nóra…..
a szoclib még kómában is lop 2011.10.31 18:06:58
@DopeManTV: de bátor voltál baszki, hogy az ellenzékbe elhelyezett rúgás nélkül nem merted az akkori kormányt bírálni
Ma Gyurcsány Ferenc az ügyészség előtt, az Index szerint azt mondta:  „rá kellett jönnünk, hogy évek óta más zajlik, nevezetesen az, hogy a jobboldal, annak a radikális szárnya rátört a hazára”. És akkor lehet sajnálni, szeretni, utálni, szopni, nyalni, ütni,…..
a szoclib még kómában is lop 2011.10.03 22:37:17
Hát ugye azért a nyár mégiscsak izgalmasabb mint az internet, meg mint a magyar közélet, de azért volt hír, ami leszivárgott a limbikus rendszeremig, erősen rontva az agressziókezelési képességeimen. Ha valaki lemaradt volna, a következő helyeken élvezheti mindazt a jót, amelyet az…..
a szoclib még kómában is lop 2011.09.05 21:11:11
Disclaimer: Ez egy szupport-cikk, ami elítéli a felvonulás betiltását. Kissé hirtelen, de azért várható lépés volt. Az utóbbi években a melegfelvonulás az egyik olyan kiemelkedő identitáspolitikai eseménnyé nőtte ki magát (nem csak…..
a szoclib még kómában is lop 2011.02.15 08:10:41
@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe:

épp ideje kipicsázni az államgépezetből

az alkalmatlan, hazug tolvaj szocialista bűnözőket

:)
Nem félünk Hollandiától - ez az általános jelszó a szlovák táborban. Bár, Robbent nem sikerült úgy semlegesítenetek, hogy ne játszon ellenünk, de a csapatnak valóban nincs mit már vesztenie. A csoportból való továbbjutással teljesítették titkos vágyaikat a srácok, nem marad…..
a szoclib még kómában is lop 2010.06.28 16:44:32
@tiburi:

egy kriptokomcsitol ez a minimum
  Meglepő levelet kaptunk egy újdonsült olvasónktól, aki állítólag szombaton találkozott először blogunkkal, amikor Nénike és Trágár Tóni kollégánk faggatta őt az MSZP kongresszusán. Az őszinte kitárulkozásnál is izgalmasabb a feladó kiléte, aki nem más,…..
Én 28 éves vagyok. 7 évig köztisztviselő voltam éhbérért, mint ügykezelő, előtte fizikai munkát végeztem.A pár ezer forinttal több mint a minimálbér összegű "illetményemből" elvégeztem egy OKJ-s szakmát+ letettem egy középfokú nyelvvizsgát és jogosítványt is…..
Subba Átverős orosz módra 2010.01.14 09:00:00
Az oroszok, mint mindent, ezt a műfajt is sokkal keményebben csinálják, mint bárki más.  ..
Michael C. Hall sajtósa tegnap este jelentette be, hogy a Dexter című sorozat címszereplőjét megformáló 38 éves színész (akit mi a Sírhant művekben szerettünk meg, de nagyon) rákos, és jelenleg is kezelés alatt áll egy meg nem nevezett Los Angeles-i kórházban. Azt sem lehet…..
  Vadai Ágnes megvadult. A szocialista politikusnő legújabb nyilatkozatában azzal rettegtet, hogy a Fidesz elvenné még az ivóvizet is az emberektől. A teljes Gréczy-életművet zárójelbe tenni képes látomása olyan pusztító erejű, hogy kommentár nélkül közöljük a hirado.hu…..
Megrökönyödve olvastam ma az Indexen, hogy a kormány azt tervezi, kilenc éves szerződést írat alá az orvosi egyetemet elvégzett rezidensekkel:"Hűségesküre kötelezné a gyakornoki képzésbe kerülő orvostanhallgatókat az egészségügyi tárca, írja a Népszabadság. A lap…..
a szoclib még kómában is lop 2009.03.19 06:44:22
A szovjet/orosz hírszerzés saját, külön bejáratú panteonjában, közvetlenül Félix Dzserzsinszkij egészalakos szobra körül, az általunk is megénekelt Richard Sorge kicsit táskás szemű, enyhén cigaretta-, alkohol- és női verejték-illatú fotója mellett egy egész sorozat…..
KK be akart írni a vásárlók könyvébe, mert a miskolci Intersparban fél éve lejárt tésztaféléket árultak. Ekkor jött a hazugsággyár, a trükközés és a jegyzőkönyvhamisítási kísérlet. Pompás (úgy értem, szomorú) sztori alant. Az alábbi levelet több mint egy hónapja…..
 Dávid Ibolya ma jelentette be, hogy (a korábban már megismert, reménybeli listavezető, Bokros Lajos után) Habsburg Györgyöt kérik fel az MDF EP-listájának második helyére.  Kit szán vajon az elnökasszony a harmadik helyre? Schmuck Andort? Kuncze Gábort? Kiszel Tündét?…..
Kérem tisztelettel: lehet fogadni! Mit tesz majd a Fodort végül az elnöki székbe gyötrő SZDSZ? Az a párt, amely a mélytengeri árokba merülő batiszkáfot is megszégyenítő mélységekbe süllyedt hajdani fényes rendszerváltó lendületéből... Ahol a megfontolt és okos Kis Jánosok…..
a szoclib még kómában is lop 2009.02.22 14:55:06
@a szoci még kómában is lop:

ha valaki nem értené azt, hogy az szdsz hullaként is lop zsidópárt mivoltában, a holokausztos kárpótoltatásra értettem
Hát már megint. Jöttek, láttak, őrjöngtek, öltek. Igen, a mocskos szemét cigánycsürhe, akik harmincan kötnek bele háromba, és azonnal előrántják a kést is. Aztán szúrnak - nagy szakértelemmel és gyakorlattal, pont a szívbe, vagy a vesébe. Hogy halálos legyen, de legalábbis…..
a szoclib még kómában is lop 2009.02.21 08:34:16
@Mdorka:
na ugye hogy ugye,
tudtam én hogy titkon kívánsz, te kis véresszájú :D

ha már itt tartunk:

amikor bizonyos emebrek azt mondják, hogy szeretik Magyarországot, akor mindig az jut eszembe, hogy, mondunk ám az is:
1. és vajon a maygarokat is szereti-e, vagy Magyarország csupán egy földrajzi fgalom számára

2. azt is mondjuk, hogy "szeretem a csirkét" - na ez a szeretet nem sok jót jelent a csirkének

a szoclib még kómában is lop 2009.02.22 14:14:13
@Mdorka:

engem érdekel, de szerintem az én esetemben te lennél az aki inkább nem vállalná el a megbízást:)

vagy rámsóznál drágán valami gagyit :)

(jaj most majdnem mondtam valami olyasmit mint amit cartman szokot a SP-ban :) )