Regisztráció Blogot indítok
Adatok
urleny

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No kedves tejtestvéreim! Org nevű kedves sporttársunk közölte velünk a hírt még egy hónapja, hogy az Óbudakocsma a mérsékelt aktivitás ellenére egyre szilárdabb lábakon áll - az eddigi kizárólagos internetes jelenlét után ugyanis már a III. kerületi nyomtatott sajtóban is…..
urleny 2009.06.09 20:58:44
@SLACÓ: teljesen jogos, itt a nyár nyílnak a sörteraszok, nem árt ha az ember el van látva csupa jó tanácsokkal!

üdvözlet a stábnak: Űrlény
urleny 2009.08.19 12:56:46
 "Ha hoztok egy üveg málnaszörpöt, akkor vendégeim vagytok egy-egy málnásfröccsre!"  Fogadott minket nem is olyan régen a csapos, aki estéről estére fáradhatatlan lelkesedéssel fogadja betérő szomjas vendégeit a budavári Székely utcában található…..
Na, ezt a környéket eddig írásainkban valahogy méltatlanul elhanyagoltuk. Igaz, nem éppen Belső-Óbudáról van itt szó, de az ürömi elág ugyanúgy a III. kerület része, és éppen ezért szívünknek kedves, mint minden szeglete. Hangulatában már nem sok dolog utal arra, hogy ez is a…..
Kőkemény hely a mai, ismét visszatérünk ugyanis az ürömi elághoz, nevezetesen a Gumicsizma sörözőhöz, ami az alkoholtilalom előtt éjjel-nappali üzemmódban működött, a környékbeliek nagy örömére. Ahogy a kocsmának helyet adó Bécsi út 604-es szám alatti házat elnézem,…..
Heti túránk programjaként a békásmegyeri italozókat tűztük ki célnak. 17.00-kor mindenki vidáman eldobta az egeret kezéből és csillogó szemmel hagyta el a „gyár” kapuját…megyünk túrázni!Muffaló Bill barátunk előző napi Patkó Bandiban történt…..
Elsőként nagyon szeretnénk megköszönni az index.hu/blog.hu szerkesztőségének, hogy címoldalra méltónak találták gyűjteményünket! Nem mondom, tetszik, amit csinálunk, de elsősorban magunknak kezdtük el írni, nem hittük volna, hogy ilyen gyorsan felfigyeltek ránk. Olvassatok…..
Óbudakocsma Mérföldkő. Off 2009.02.06 15:39:00
Szervusztok Kispajtások! Már 16 (bocsánat már 18 IS és MZS bejegyzése óta) remekmű felkerült a blogra, nagyszerű, neves írók tollából. Nem is beszélve az Index címlapos megjelenésről (már kettőről!!!), amelynek eredményeképpen több ezer kedves olvasó fedezte fel ezt a…..