Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beszólhatok?

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne sikítana fel, ha szembe jön vele egy egér vagy esetleg egy patkány? Mi általában ilyenkor egy könnyed mozdulattal már fel is ugrottunk egy székre vagy egy kis asztalra és onnan nagyon hangosan ordítunk segítségért. Igaz, kicsit megenyhültünk feléjük, miután láttuk a Lecsó…..
Nagylevegő. Nem is olyan régen olvastam egy cikket, amely arról szólt, hogy Romániában teljesen kiakadt egy tanár, és megalázta egyik diákjának felmenőit, mert a szülők képtelenek voltak összegyűjteni elegendő osztálypénzt ahhoz, hogy a többi tanárnak és tanár néninek szép…..
Elegem Van! Elegem van a Tescoból 2013.11.28 19:42:59
Az alábbi történetre mondják, hogy ha látom, sem hiszem el, mivel azonban a történetet alátámasztó dokumentum birtokomban van, megosztható a nyilvánossággal. A Tesco Globál Áruházak Zrt. egy vásárlójának - nevezzük Tudatos Vásárlónak - egy nap alaposan végiggondolva a beszerezni kívánt árucikkeket…..
Volt ugye az elvileg megnyugtató történetünk fél éve, hogy nem kutyát/macskát sütnek a kínai kajáldákban a piacokon, hanem max galambot. Most viszont fénykép is érkezett hozzá Ágitól, úgyhogy ezt ezennel megerősített információnak vehetjük: Épp a Józsefvárosi piacról…..
beszólhatok? 2012.11.09 21:40:19
@dr. mesterseges szinezek: ahh. Ismerek Süti, meg Ropi névre keresztelt kutyákat is. Mostantól gyanakodva nézem a gazdáikat, az tuti!
beszólhatok? 2012.11.09 21:49:57
@Xezs: szerezz valahonnan egy katalógust kutyakiállításról. Eszméletlen, milyen neveket találnak ki a tenyésztők. Olvastam ilyet, sokat röhögtem.
beszólhatok? 2012.11.09 21:57:59
@Manyecska: A kis indián kérdezi az apját:
- Apám! A bátyámat miért hívják Napfelkeltének?
- Mert a napfelkelte mellett fogant.
- És apám! A nővérem miért hívják Csillámló Pataknak?
- Mert a csillámló patak mellett fogant.
- És apám! Engem miért hívnak Lyukas Guminak?
Nem értem, miért lehetséges, hogy a mentőknél leszarják az ember problémáit, vagy legalábbis velünk ez történt. Ott milyen alapon döntik el, kinek jár az ő ellátásuk és kinek nem? Mi kell ahhoz, hogy ne elhajtsák az embert, ha már az életveszélyes helyzet sem elég? Tisztelt…..
beszólhatok? 2012.10.17 09:43:29
@SusanneF: Nem, nem segíthet. Rosszabb. Én egyszer hívtam őket, szintén nagy volt a baj(férjem ájultan feküdt közben), mentő helyett az ügyeletes orvost küldték, mert szerintük az is elég, majd' egy óra múlva ért oda, addigra a férjem majdnem meghalt.
Íme, az első hivatalos kép a Grace of Monaco című készülő filmből. Nicole Kidman alakítja majd a hercegnőt, aki ünnepelt díva volt, majd, miután hozzáment II. Rainerhez, visszavonult a filmezéstől. Szerintetek hasonlít Nicole Hitchcock kedvenc múzsájához? Mondjuk, a film…..
A minap Gyálon bringáztunk Don Blasiussal, amikor a Puskás utca és Szélső utca sarkán jártunk, egy fura dolgot láttam. Egy tábla hátulját. A túloldalról ezt lehet látni, amit ti is láttok, egy szép gömbölyűre nyírt lombú fát. Na ki mondja meg ebből, hogy miben folytatódik az…..
Apám mesélte, hogy náluk gyerekkorában - egy szegény angyalföldi munkáscsaládról van szó a háború utáni évtizedekben - téglát kellett a vécétetőre tenni, hogy ne jöjjön föl a patkány. Mielőtt az ember felhajtotta volna, illedelmesen bekopogott, hogy most ő jön, a…..
beszólhatok? 2012.09.24 15:58:08
@Shopping: Én pár évvel ezelőtt láttam, kb. ugyanott, DE :az én kocsim alatt szaladt épp át! :D (akkor még nem állt ott az Allée)
Diána 5 éve nem tudja megszüntetni egy halott rokonjuk előfizetését, ami azért különösen kellemetlen, mert rajtuk próbálják meg behajtani: 2007-ben sajnálatosan elhunyt egy kedves közeli rokonunk. Több szolgáltatónál is jelezni kellett, mi történt és a szolgáltatásokat…..
Akár a méregdrága luxusautóikat is hátrahagyják azok az egykori milliomosok, akik az adósságaik elől menekülve inkább elhagyják Dubajt. A státusszimbólumnak számító, elhagyott luxusautók nagy része az emirátus repterei mellett parkol (természetesen nem mind, és a…..
A 'Balaton' a szláv ’mocsár, láp, sár’ szóból származik.  Úgyhogy nem is csodálkozom rajta, hogy néha poshadt szagokat ereget magából, főként hogy tudom, mindenki belepisil. És most nem ér meghökkenve szemöldököt huzigálni és megvetőleg ajkakat lefittyenteni.…..
Alapvetően megbízható, precíz embernek tartom magam, a rám osztott feladatokat rendszerint időben, rendesen elvégzem. Munkahelyi papirmunkák nem okoznak gondot, a szódolgozatok javítását sem szoktam hetekig halogatni. Otthon sosem fogy ki a wc-papir a mellékhelységből, mindig van tej,…..
beszólhatok? 2012.08.29 15:36:22
@kacaj hangosan: legfeljebb a nővéred lehetnék, de nincs öcsém :D
Naiv ügyfél montenegrói hivatalos útjáról hazafelé indulva azzal szembesült, hogy a szálloda portáján nem adják vissza az útlevelét, amíg nem fizet. Órák hiábavaló telefonálgatása után végül saját zsebből kifizette a valahogy duplájára drágult szoba árát, hogy elérje…..
Óóóóh.. yippi :) Jude Law lett az arca a Vogue férfiak számára tervezett napszemüvegeinek és szemüvegkeretinek. Véleményem szerint a színész remek választás, tökéletes reklámarc, hiszen egyrészt helyes pasi, másrészt minden formájú és színű keret és napszemüveg jól…..
  Napvilágot látott a hír ( jóvan, majdcsak holnap, tudom, Hot magazin csütörtökön, stb...), miszerint a bibircsókos Tóncsi, és a tésztaképű Pachmann együtt vannak ismét, miután 17 éve egyszer már szakétott ez a két gyönyörű ember.Ezek már annyira hülyék…..
Nem csoda, hogy a poloskák szeretik a meleg, nedves helyeket, inkább az a furcsa, hogy a helyi szállodások nem akarják megzavarni a populáció természetes gyarapodását: Márciusi wellness hétvégénk történetét szeretném megosztani veletek. Négyen indultunk neki a 180 km-es útnak,…..
Helló! A Szent Imre kórházban velem történtekről készült kicsiny összefoglalómat továbbítom:     Tisztelt Orvosigazgató! Tájékoztatom, hogy intézményükben 2012. március 11.-én kifejezett kérésem ellenére részesültem olyan kezelésben, ami nekem kárt okozott,…..
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxis blog!  …..
beszólhatok? 2011.10.31 21:19:03
@31/48: tudod, ha egy ember elájul, előfordul, hogy bepisil, besz*rik, és büdös lesz, ez nem döntő érv.
beszólhatok? 2011.10.31 21:25:34
@Reggie:
ne b*szd fel az agyamat!!! Te meg tudod külömböztetni a friss szar meg az egyhetes szagát? Mert én csak azt tudom, hogy mindkettő büdös.
 Miért van az, hogy a nők megőrülnek a kékinges pasik látványától?Ma, amikor vásárolni voltam, egy olyan pasi állt előttem a halasnál, akivel ha lőfegyverrel kényszerítenének rá sem mennék el vele sehova. De ahogy ott állt, előttem...a hátával...a ropogós gyönyörűre…..
St.Yvette Bárja 18+ Dilemma 2011.10.15 19:21:00
Kérek mindenkit mesélje el, hogyan oldja meg azt, hogy ha elfogy a Wc papéros az adagolón+ a bekészített guriga is, és pont a klozeton szülöd meg a kisjézust, es már csak 3 kockányi papírocska hiányzik a fullhigiénés élményhez. Örömóda mínusz háromszor 100cm2 3…..
beszólhatok? 2011.10.21 10:09:23
@GPenta:

:DDD
Penta, majdnem válóok lettél, korán reggel!

Fekszünk, én még húnyt szemmel, sumós egyszer csak felvisít:
-Ki álmodik itt veled???
Pislogok, mi baja van, kezében a telója, nézi a maileket, válaszüzenet-értesítés... :DDD
beszólhatok? 2011.10.21 10:10:08
beszólhatok? 2011.10.21 15:34:31
@GPenta: megbocsátásról szó sem lehet! Rég röhögtem ilyen jót! :D
Judit első és vélhetően egy ideig utolsó utazási irodás kalandjából kiderül, hogy mindehol minden szoba a tengerre néz, "de a közvetlen tengerre való kilátást egyes esetekben természeti vagy építészeti képződmények akadályozhatják." Azt hiszem ebbe a fél mondatba…..