Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Psmith

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Fábry celebeket aláz 2009.09.18 11:00:00
Fábry Sándor celebeket aláz, mi? Egy óra tömény szívatás, kacagás, porba tiport Rubint Réka, vetélkedőbe oltott Fábry Show, amiben a szabadjára engedett mókamester szétszívatja a tahó magyar celebvilágot, ugye? Nagy francot, Fábry nem szívatott senkit, maximum a nézőket.…..
w Az aknamunka ünnepe 2009.05.05 04:20:00
Magyarország válságának szép fényes tükrei az ünnepei, amiket helyesebb szabadnapnak hívni, mert ennél szélesebb közmegegyezés nincs egyikről sem. A munka ünnepe évtizedek óta folyik össze a majálissal, ami tényleg semmi mást nem jelent, mint hogy most már elég jó idő van…..
Pilu Dugódíj? Kekeke... 2009.01.27 20:54:00
 Nemrégiben látott napvilágot a hír, miszerint 2012-től dugódíjat készül bevezetni a főváros. 400-600-800 forintos alternatívákkal számolnak, illetve azok forgalomcsökkentő hatásával. Valamelyik este erről beszélgettünk a Wekerlén, mikor jött az ötlet, hogy menjünk be a…..
Psmith 2009.01.31 01:41:59
A politikusoknak nagyon könnyű dolguk van nálunk, hiszen mindig alapozhatnak arra, hogy az emberek mindig örülnek, ha másokkal kibasznak. Valaki írta, hogy sokaknak csak annyi kell, hogy a másiknak legyen rossz. Tök igaza van. Annyira könnyű kijátszani minket egymás ellen, biztos jót röhögnek rajtunk ilyenkor a döntéshozók. Meg az is tök jó, hogy egyesek milyen erőszakosan próbálják meggyőzni a többieket, hogy úgy közlekedjenek, ahogyan ők, mert az a jó. Én vegyesen szoktam használni az autót és a bkv-t is és úgy gondolom, hogy útvonaltól függ, hogy melyik a praktikusabb, Budapesten belül mindkettő lehet az. Nem tudom, hogy néhányan hogy tudják olyan magabiztosan ránézésre megállapítani, hogy kik autóznak „feleslegesen”. Pl Budafok hegyen lévő részéről bejutni a városba egyértelműen kocsival nyerő, mert busszal kb. háromnegyed óra amig az ember elér a házától a Koszotlányiig, míg kocsival ennyi idő alatt, ha nincs dugó, akkor céltól függően a belvárosig, vagy Óbudáig is el lehet jutni. A XI. kerületből viszont érdemes bkv-val menni a belvárosba, vagy budára mondjuk a moszkváig, mert onnantól északabbra már megint körülményes.
Tény, hogy a buszok nagyon gyakran zsúfoltak, összenyomják, megtapossák az embert, sokszor lehet találkozni hajléktalanokkal, de ha nincsenek is ott, a szaguk nélkülük is gyakran érezhető, a lehányt, levizelt járműveken. A külsőbb kerületekben ritkábbak a járatok, nincsenek összehangolva és a megállókhoz is általában többet kell gyalogolni. Az emberek idegesek, sokan sajnos büdösek is. A villamosvezetők az utóbbi időben padló-satu kombóval haladnak, ami szintén kellemetlenné teszi az utazást és akkor még nem beszéltünk a megállók, aluljárók állapotáról. Persze amikor az ember dugóba kerül a kocsijával és 10 percenként halad két métert, az sem egy leányálom, gyakorlatilag tlejsen tehetetlen, se előre, se hátra nem tud menni, fogyasztja a benzint, idegeskedik. A többiek is idegeskednek, dugó nélkül is, ordibálnak, dudálnak, kiszállnak stb. Ha aztán el is utunk a célhoz, akkor lehet kezdeni parkolót keresni, ami általában kurva nehéz, van hogy több mint negyed órát kell körözni, mire végre akad egy szabad hely, a parkolás persze drága, lehet izgulni, hogy végzünk-e amíg lejár a parkolójegy stb.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nálunk mint annyi más dolog, a közlekedés is rettentően pocsék, kényelmetlen, drága mégis mindeninek választania kell a két szar közül és nem gondolnám, hogy bárki is hibázatható lenne a döntéséért.