Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viceroy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még hiányosan bár, de megnyílt a lehetőség szövetségek létrehozására. Röviden úgy néz ki a dolog, hogy akárhány szövetség lehet, egy szövetségnek akárhány tagja, viszont egy ember csak egy szövetségbe tartozhat. A szövetségnek van egy alapítója és a tagjai. A tagok…..
Szintén változott a termelés menete. Az egyik, hogy az inputokból való részesedés a korábbi százalék, majd század százalék után ppm-ben vagyis milliomodrészben van mérve. Páran már találkoztak azzal a jelenséggel, hogy pl nem üzemelt a kocsmájuk, pedig volt elég munkaerejük.…..
4 aktív kőbányád van, és 1 inaktív. Erőforráshiány miatt pedig a 4-ből csak 3 üzemel...
Végre valahára elindult a teszt! Aki jelentkezett, és mégsem kapott e-mail, nézze meg, hogy a szpemszűrő nem volt-e hiperaktív, aztán szóljon nyugodtan, és küldök új levelet. Mindenki egy 20 ezer fős bolygót kapott, ami egyensúlyból indul, vagyis az energia és élelmiszer…..
Viceroy 2009.01.28 19:25:05
Paul Krugman, a mai naptól Nobel-díjas amerikai közgazdász 1978-ban a fenti címmel írt egy rövid kis tanulmányt arról, hogy a speciális relativitáselmélet mennyiben módosítja a csillagközi kereskedelmet. Maga Krugman úgy jellemzi az írást, hogy "egy nevetséges téma komoly…..