Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_KingJack_

22 bejegyzést írt és 360 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két nappal ezelőtt azt írtuk, Norvégia számára az utolsó csoportmérkőzés már tét nélküli lesz, és, ha szerencsénk lesz, és rákészülnek az elődöntőre, akkor akár nyerhetünk is. Azt most már pontosan tudjuk, hogy szerencsénk volt, de, a mérkőzést látva, és még…..
_KingJack_ 2014.12.17 23:52:19
Tudjuk, hogy sokan nem szeretnek úgy a tévé elé ülni, hogy előre tudják a végeredményt, ma mégis így járhatnak mindazok, akik elolvassák a következő eszmefuttatást. A Manchester United – Real Madrid óriási meccset ígér, Mourinho olyan fontosnak érzi, mintha a döntő lenne,…..
_KingJack_ 2013.03.05 13:02:57
Nem kaptunk ki az Intertől 2010-ben a negyeddöntőben, az a Bayern volt.

@mizie:"Fergie sosem volt az a védekezős fajta"

Öreg, akkor te nem sok meccsét láttad a milánói égés (2007) óta...
Na, reggel lett az estére ígért elemzésből, a meccs végén ugyanis elaludtam a fotelban. Az vesse rám az első követ, én legalább nem a stadionban, mint a méretes bajusszal rendelkező francia úr, ugye. Hosszas gondolkodás után mégsem azt a címet adtam a posztnak, lófasz és esti…..
Horn Gyula volt miniszterelnökről nem sokkal az 1994-es, első ügynöktörvény elfogadása után kiderült (illetve szélesebb körben ismertté vált), hogy 1956-ban pufajkás volt. Azokra vadászott, akik felkeltek Magyarország elnyomása ellen, akikhez mérhető hősei hazánknak azóta sem…..
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
_KingJack_ 2012.02.13 22:58:33
@Wii: Félplayback volt az egész, pont úgy, ahogy azt az Eurovízió szabályai megkívánják.
 Kihirdette legújabb keretét a San Marino és Luxemburg ellen készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor. A 21 kiválasztott futballista között hiába keressük Tőzsér, Stieber vagy Vass Ádám nevét…Bombaformában játszik klubjában…..
Lehetetlennek látszott a Real Madrid helyzete a mai BL-elődöntő visszavágója előtt – és ami lehetetlennek látszik, az csak a legritkább esetben nem az. Loss-loss szituáció, taktika, formációk és mágnestábla az idei utolsó klasszikus után.A Real Madrid ezen a kedd estén…..
Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb…..
_KingJack_ 2011.04.28 16:03:16
www.hatharom.hu/article/d058e8-rose

Elméledtem kicsit a meccs kapcsán:

Mit akart Mourinho? Miért nem sikerült neki? Húzott-e végre valami váratlant Pep?

Ha elolvasod, kiderül.:)
Pocsék mérkőzésen aratott 2-0-s sikert a Barcelona a Santiago Bérnabeu stadionban szerda este a Bajnokok Ligája elődöntőjének odavágóján – ezzel pedig minden valószínűség szerint le is rendezte a továbbjutás kérdését. Taktikázás, mágnestábla, és formációk, avagy…..
Parádés futamot követően bukta el a négy verseny óta tartó veretlenségét a világbajnoki címvédő Sebastian Vettel: a német rossz rajtjának és elhibázott taktikájának hála lett csak második Lewis Hamilton mögött. Webber a nap hőse.Kár lenne tagadni, mennyire nincs szükség…..
"A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Motorsport Világtanácsának pénteki döntése szerint a jövőben engedélyezik a Forma-1-es istállóknak, hogy utasításokat adjanak a pilótáknak, de ezt úgy kell tenniük, hogy ne ártsanak a sorozat megítélésének." -így a…..
_KingJack_ 2010.12.12 22:30:04
Most megjelenő életrajzi könyvében árulta el az ausztrál, hogy az év utolsó négy nagydíján sérülten indult. "A Japán GP előtti hétvége vasárnapján először ültem bringára a két évvel ezelőtti balesetem óta - idézett a BBC a pilóta Mark Webber Up Front, azaz Mark…..
_KingJack_ 2010.12.06 20:29:01
@Masterful: Oda ki is fejtheted miért is:) Sztem ott hibáztál, hogy mindent komolyan vettél:)
_KingJack_ 2010.12.06 22:46:10
@Jim Tonic: Beírhatom ide is: nem a te fajtádnak íródott. Aki csak szó szerint képes érteni az olvasottakat, azok nem minket olvasnak - hál Istennek. Viszont mindig jó az ilyeneken röhögni.:)
A német RTL már 1997-ben felfedezte Sebastian Vettelt. Megkeresték az alig tízéves gokartbajnokot heppenheimi otthonában, ahol ő és édesapja is nyilatkozott a csatornának. "Egyszer vittem el egy serleget az iskolába, azonnal tönkretették, azt mondták, nagyképű vagyok. Ez volt…..
_KingJack_ 2010.11.23 22:24:15
@rizla: Jó, igaz,csak egy hete volt, de mentségemre szolgájon, hogy kettőnek tűnt.

idealisiv.blog.nepsport.hu/archives/2010/11/15/Meghalt_a_kirly_ljen_a_kirly_-_Futamrtkel_Abu-Dzabi/
Sebastian Vettel szülővárosában, Heppenheimben egy étterem a legfiatalabb bajnok vb-címéhez és Fernando Alonso kudarcához igazította étlapját. Van világbajnok Vettel-tál natúr hússal, sült kolbászkerekekkel (bratwurst) hasábburgonya-aszfalton nyolc euróért, valamint 7,50-ért…..
2011-ben Rubens Barrichello biztosan a Williamsnél folytatja, Nico Hülkenberg, a Brazil GP rajtelsője biztosan nem, közölte hétfőn az istálló. A fiatal német az utóbbi öt év legjobb időmérő-eredményét hozta a csapatnak Interlagosban, de a venezuelai GP2-bajnok Pastor Maldonado…..
Massa szerint csapattársa a világbajnokság magasan legnagyobb esélyese, a mclarenesek szóltak, hogy tőlük senki ne várjon segítséget. "Fernando dupla ásszal kezdi a meccset, ami a pókerben azt jelenti, neked van a legjobb sanszod a győzelemre. A legveszélyesebb ellenfele Mark…..
2011-ben újra klasszikus színeivel indul a Forma-1-ben az istálló. Korábban 1971-től 1979-ig, majd 1981-től 1986-ig futott az arany-fekete kombinációval a csapat, amikor felvette a főszponzor John Player dizájnját. Most a mecénás nem tér vissza, csak a fényezés, aminek…..
f1 Czollner Gyula beszólt Paliknak 2010.10.24 09:34:00
Palik László F1-es kiválása után Czollner az RTL Klub F1-közvetítéseinek vezető kommentátora lett, előtte évekig együtt kommentáltak. Augusztusban leköszönt/leváltották Palikot a Hungaroring éléről, nagyjából az óta nem is közvetít.Esőben köröztek az autók a SC…..
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
_KingJack_ 2010.08.18 21:21:48
nst.blog.hu/2009/05/29/evvegi_futballkorkep_a_2_vonalbol

Na, ez tényleg OFF, de nekem mostmár végleg szívügyem ez a poszt. Ezzel járulhattam hozzá, egy legendás sportoldalhoz! :)
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
_KingJack_ 2010.08.18 12:51:03
@donnelly: ment a mail:)
_KingJack_ 2010.08.18 12:54:43
@gibson: Hát, tudod igazad van, de van ám mentségem. a blogolás nem véletlenül szakadt félbe, a formula.hu-nál melózom. Így viszont, ha az NST hív, nem lehet ellenállni. De azért várjuk ki a végét, Joó Gabi keze sok helyre elér:)
_KingJack_ 2010.08.18 14:48:28
@Everred: Igenis:) Manchester United. Csak hosszú volt bepötyögni, így lett U....:)
Kicsit eltűntünk a mezőnyben, magunkra húztuk az ellenfelet, de a következő napokban saját magunknak adunk zseniális gólpasszt, amit kegyetlenül be is verünk. A szóvirág mögött ezúttal komoly tartalom is van, durván nagy cuccra készülünk, hogy ne fogalmazzak rögtön úgy:…..
_KingJack_ 2010.08.17 12:01:12
@pote: ne viccelődj, ne viccelődj....:)
_KingJack_ 2010.08.17 12:13:22
@imici77: Jaja, a svájciak felkészülnek a BL csoportkörében várható nagyobb kihívásokra:):)
Az első rangadó beharangózójára az ütköző felek egyik szurkolóját kértük fel. Vadkutya komolyan vette a feladatot, így mindenféle kiegészítés nélkül tálaljuk a kezdés előtt.Az egyik oldalon már megébredtek, s reptében lőttek egy baglyot, a másik oldalon még mindig a…..
Sokkoló meglepetésként hat majd mindenkire, ha feltárom, a Lazio egyik legendájáról szóló posztunkat melyik állandó kommentelőnk jegyzi. Természetesen Esti "Szom Ki-Van" Kornél mesél nekünk az olasz (és az angol) futball egyik legellentmondásosabb figurájáról, Paolo Di…..
_KingJack_ 2010.08.15 12:10:04
@Shikaka: igaz, epic fail keverni a fasizmust és a nácizmus.
Negyedik versenyzőnk igazi beavatott, tudják, övé is lehet - az LG MINI GD 880 telefon, - egy 2 személyes Grand stand jegy a pénteki tréningre a Magyar Nagydíjon, ülőhellyel a super gold tribünön, - vagy a 20 db 2 személyes belépőből egy az LG F1 kiállításra, ahol -…..
Aki ismeri a blogot és nézte egy kicsit a VB-t az ennél a mondatnál gondolom rám is gondolt. Így is van. Elküldtem a nevezésem az M1 "Legyen ön is kommentátor" játék(?)ára. Írtam a nevezésben a blogról is, de egy dologtól félek, hogy a korom nem lesz elég. 17 vagyok és…..