Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sonka Nery

0 bejegyzést írt és 256 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbik addig rázta a turulmadaras lajbit, míg a határon túl is felfigyeltek a pártra és nehezen félreérthető üzeneteikre. A Channel4 brit tévéadó el is küldött egy stábot még tavaly, hogy nézzék már meg, milyen az, amikor egy párt képviselői a cigánybűnözés szót…..
A romániai művész könnyfakasztóan undorító szobrokat alkotott. Az emberi bőrt készítette el hiperrealista stílusban: anyajeggyel, érrel, sebbel, kikandikáló szőrszálakkal. Ebből készített teljesen életidegen formákat. Ha nem csak a művek befejeztével borzadt el saját…..
Sonka Nery 2013.05.08 12:31:27
Fotó: estately.com Egy amerikai ingatlanos oldal, az Estatly blogja összeszedett 17 olyan szomszédtípust, akit jobb elkerülni a lakásvásárláskor. A listát erősen befolyásolta, hogy mihez volt épp vicces képük, mi a beszédtéma az USA-ban manapság, meg hogy egyáltalán miből lehet…..
Ez kb. annyira roncsol, mint Bear a Grylls producerének lábát lefoszlató kélgyóméreg: ELÉGGÉ. Köszi Ági!..
Öt tévécsatorna és három rádiócsatorna adása élőben, már okostelefonokon is - elindult a MinDig TV androidos és iPhone-os alkalmazásaA napokban a négy közszolgálati televíziócsatornával (M1, M2, Duna, Duna World), három rádiócsatornával (Kossuth, Petőfi, Bartók), valamint az…..
Sonka Nery 2013.05.03 20:41:43
Mi a közös Lana Del Rey-ben, Rihannában és a Cadbury csokoládémárkában? Az mindenképpen, hogy mindannyiuk számára készített már videót a francia filmes, designer és zenei producer, Yoann Lemoine. Aki eközben saját zenei projektjét is viszi Woodkid név alatt. ( Egyébként az Iron…..
Az Alien harmadik részének iszonyú hosszú és költséges produkciós története van, borzasztó nehezen állt össze a film. A gyártó Fox stúdió egyszer csak berágott és elkezdtek forgatni úgy, hogy a forgatókönyv még nagyon nem volt kész. És bizony ekkor történt az, hogy a…..
Szegény Larry Hagman tavaly november 23-án halt meg, az új Dallas második évadának forgatása közepén, így az új évad első pár részében még látható - sőt, a halálát és temetését is beleírták a cselekménybe, amit immáron a magyar nézők is láthatnak az RTL II…..
Sonka Nery 2013.04.03 19:26:13
@Chuck69: De hát egyszer meghalt bazmeg! Mi legyen a cím, hogy elég szemérmes legyen neked: "Jön Jockey jobblétre szenderülése az RTL II-re"???
Az államilag támogatott sajtó megvalósítására irányuló törekvések a szólásszabadságot védő csoportok rosszallását váltja ki szerte a világon. Az aktivisták attól tartanak, hogy a világ önkényuralmi rendszerei számára a brit modell nyújt példát tömegkommunikációjuk…..
Üzenj te is! Üzenj te is! 2013.03.21 23:43:06
uzenjteis@gmail.com Oldalunk egy maximálisan civil kezdeményezés, semmilyen párttal vagy politikai szervezettel sem vagyunk kapcsolatban. Azért hoztuk létre az oldalt, mert az elmúlt napok, hetek, hónapok eseményei megmutatták, hogy a kormány önkénye elleni fellépés egyetlen…..
Sonka Nery 2013.03.22 13:30:14
@wmiki: ""Vissza a szocialista alkotmányt!
Több segélyt!
Hosszabb tankötelezettséget! 40 éves korig!
Több külföldi állampolgárt a börtöneinkbe!
Gumilövedékeket a tüntetőkre!"
- a "szocialista" alkotmány úgy volt szocialista, ahogy a fidesz demokrata, viszont az egykori fidesznek akkoriban nem volt ellenvetése megszavazni - hiába no, akkor vagy ők is "szocik", vagy csak kevésbé érdekli őket a demokrácia.
- a segély szükséges rossz, meg kell válogatni milyen esetekben jár, viszont nem lehet szerencsétlen, önhibájukon kívül nyomorult sorsra jutott embereket magukra hagyni, mert emberség is van a világon és az állam feladata a szociális problémák humánus megoldása.
- a tankötelezettség rövidítése a társadalom elbutításának egyik módja, ez egy valóban nemzeti kormánynak nem lehet célja!
- gumilövedék az őrjöngő b-középre, vagy gyilkosságért korábban már elítélt pártházőr és savazó munkásőr bácsika a diákokra - ez az igazi kettős mérce...
Sonka Nery 2013.03.22 14:16:32
@wmiki: "persze nehéz lesz, hiszen akkor valamit csinálni kell, valami újat létrehozni, ahhoz pedig nem vagytok hozzászokva :(("
- az sohasem könnyű, minden esetre biztos nehezebb mint lerombolni valamit ami eddig úgy ahogy de működött - ehhez pedig nem lehet hozzászokni.
Sonka Nery 2013.03.22 15:40:43
@katasztrófavédelemi rendelhárító rohambrigád: jogos, államférfit akartam mondani, de az meg pláne nem az!
Folytatjuk sorozatunkat, egy újabb tavaly született különleges állatot mutatunk be Nektek. A Beluga bálnaborjú, másik nevén fehér delfin a chicagói Shedd Akváriumban jött a világra, nem is akármilyen méretekkel. A dolgozók 68 kg súlyúra és 1,4 méter hosszúságúra becsülték,…..
Sonka Nery 2013.03.07 18:29:56
@HgGina: mivel szerencsétlen bucófejű a Holdon valszeg nem 1500kg-al nyomná a kráter alját, ezért maradjunk a tömeg helyett a súlynál...
Plágiummal vádolják Radics Gigi Úgy fáj című számának dalszerzőit, mivel a szám állítólag nagyon hasonlít a román énekesnő, Paula Seling Timpul című, 2003-as slágerére. A Huba Kelemen–Jack D. Elliot–Jánosi hármas által írt magyar szám a vádak szerint hangulatában…..
Sonka Nery 2013.02.27 18:26:56
@antimason: khmmm... incomplete lesz az... de egyébként a két dalnak meg semmi köze egymáshoz okostojás!
Vírusszerűen terjed a neten ez a kép, így jutott el hozzám is. Úgy tűnik, az ELMŰ-nek elege lett belőle, hogy gonosz multik egyikeként a lakosság megsarcolójaként van feltüntetve és úgy érezte, itt az igazság pillanata.  Rá kell írni a számlára, hogy a…..
Sonka Nery 2013.02.15 20:09:47
@wmiki: az legalább egy őszinte időszak volt...
Egészen figyelemreméltó dokumentumra bukkantunk a neten, pontosabban az Erzsébet-program honlapján. Az Erzsébet-tábor keretein belül bárki hatnapos DJ-tanfolyamra küldheti az unatkozó gimnazista gyerekét, sőt, Spigiboy és Szabó László fonyódligeti rezidenseknek hála olyan klassz…..
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd egy olyan országban fogunk élni, ahol a toalettre nemcsak belülről - ugye az illem kedvéért - hanem kivülről is zárat kell szerelnünk. Mert aminek szaga van, azt viszik, gyakorlatilag ez a legelső és zsigerből jövő tanulság, amit a felcsúti…..
Sonka Nery 2012.12.01 11:10:45
@Lencsés István _: és a szartolvaj az nem egy szar tolvaj?
Van ugye ez a Grrr! című Rolling Stones-válogatáslemez, amit úgy próbálnak eladni, hogy hozzáraktak két új dalt is. Az egyiket már lehetett hallani, mondjuk itt, a másikat pedig most játsszák a rádiók, úgyhogy le is lopták azt annak rendje és módja szerint. Nincs is más hátra,…..
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..
Sonka Nery 2012.11.05 09:41:42
@Hertelendi: pedig a tények makacs dolgok.
Egy nagyon érdekes riportot láttam a minap az ARTE tévében (franciául és németül nézhető meg az adott linken, át kell kapcsolni), amely a Mali északi részén történt fundamentalista, iszlamista rombolásról szólt. A riport mellbevágó. De nem azért, mert vért, erőszakot,…..
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
Sonka Nery 2012.11.04 11:34:23
@kódex: pontosan, így ahogy mondod! ezért az izéért pedig legyen felelős az a műsorkészítő csapat, akinek az elméjében megszületett. igénytelen, egyszerű szórakoztatás, drágán, tömegeknek. nem az erkölcs mentén kell vizsgálni a dolgot, hanem leülsz elé egy adag pattikukival és ha az idegtől nem borítod magadra az első negyedórában, akkor máris elérte a célját.
Sonka Nery 2012.11.04 11:40:39
@kódex: "Majd ha Csobot Adél szemébe mondod egyszer tanúk előtt, hogy ő egy pinaalakú díszlet, akkor fejet hajtok a kérlelhetetlen szabadelvűséged előtt. :-) "
- ez nem így működik, az élet kegyetlen, farkastörvények uralkodnak, az erős túlél, a gyenge elhullik. sixx mondta jól, aki "kurvának" áll, ne csodálkozzon ha úgy is tekintenek rá. ha valaki nyilvános szereplést vállal anélkül hogy a pozitív dolgain kívül a negatívokra nem készül fel, azt fájóan érinthetik a kritikák - kritikák pedig lesznek, ha az előadó csapnivaló, mesterkélt, nem hiteles - és ez így természetes, a kettő együtt jár.
Sonka Nery 2012.11.04 12:28:30
@kódex: "Úgy-e, te sem csudálkoznál, ha Adélka esetleg jelenlévő barátja állcsúcson találna a csecsébb öklivel, amikor eztet a pinás dolgot így a szemibe böfögöd rajongott hölgyének? :-)"
- oktatlak, mert szemmel láthatóan rád is fér. először is, a hasonlatot nem én írtam, de nagyon egyetértek vele. másodszor, te nem tudhatod hogy én mennyire állnám a sarat egy ilyen catfight alkalmával, a feltételezéseket pedig hagyjuk. harmadszor pedig ha az illető hölgyemény rászorul egy ilyen magadfajta botcsinálta grál lovag védelmére, akkor már régen rossz és nem csak neki..
Brit tudósok Napjainkban egyre  közelítünk egy újabb,  veszélyesebb vörös vonalhoz: az iráni atomprogram egyre közelebb jut ahhoz, hogy egy más országokat elpusztítással fenyegető teokrácia kezébe kerüljön nukleáris fegyver. A nemzetközi közösség ugyan bízik…..
Sonka Nery 2012.11.03 14:16:42
@pushup: elvileg ha egy ilyen beköszön a bunkerbe, a hatalmas hő és légnyomásváltozás minden élőt azonnal elpusztít, nem fogja senki végignézni hogy a bomba a padlón keresztül még pár tíz métert halad a mélybe. pont ez a lényege a tankelhárító lövedéknek is (ha jól tudom), a szupernehéz uránfej hatalmas lendülettel szalad át a tankpáncélon, mint kés a vajon, és amikor bent van, akkor belül robban - senki nem éli túl ezt.
Sonka Nery 2012.11.03 15:20:32
@roli101: először is, "független" ország nem kezd tömegpusztító fegyverek gyártásába és nem fenyeget vele más országokat. másodszor pedig az általánosításod fordítva is igaz (sőt, úgy még inkább).
Tisztelt Heti Válasz! "Tordai egyébként az atlatszo.hu tényfeltáró weblap felügyelőbizottságában is helyet foglal. Amikor Mong Attila újságíró két hete Bajnait oligarcházó írást jelentetett meg ugyanott, volt némi feszültség, de Tordai végül maradt." - írja Stumpf…..
Sonka Nery 2012.11.03 00:49:01
@Húsleves: a stílus maga az ember. a véleményének is kb. annyi az értéke, amennyire maga az ember képes.
Áll a köztelevízió reggeli Rekontra műsorában már sokadszor, rezzenéstelen arccal vagy leginkább tudálékos képpel, akár egy falusi kocsmáros, aki szerencsésen túl van már a második agyvérzésén, és aznapi harmadik felesén. Áll, és megfontoltan osztja az észt. Volner János…..
Sonka Nery 2012.10.27 10:06:30
@Opinion: Veled szemben én nem kívánom neked hogy te vagy a családod népírtó radikálisok haláltáboraiban végezze... mert én veled szemben nem tartozom abba a 10%-ba...
Sonka Nery 2012.10.27 11:48:13
@Opinion: mindenki ezt mondja magáról, mégis hogyan végezte jópár millió embertársunk csak azért, mert a hozzád hasonlóak másként gondolták! Tessék egy kicsit gondolkozni és tanulni a történelmet!
Sonka Nery 2012.10.27 11:49:45
@merre: én nem érzem azt a felkészültséget, amit te belelátni vélsz a dologba, inkább a kollektív bűnösséggel való manipulatív vádaskodást, de ezek szerint van az a szellemi réteg, akinek ez bőven elegendő, és te is ott vagy köztük!
Miképp indult el ez a franchise? Tekintsünk egy kicsit vissza. A DreamWorks azzal a céllal vette meg a 15.000 dollárból forgatott Paranormal Activity-t, hogy abból egy nagyobb költségvetésű remake-et készítenek. Ám még előtte levetítették egy tesztközönség előtt, a nézők…..
Pontosan egy hete, október 3-án jelent meg Ákos új nagylemeze, a 2084. Erről a lemezről a Lángoló Gitárokon debütált az Előkelő idegen és a Tipikus sztereó videója is, most viszont nem hagyományos klipet mutatunk be, hanem egy úgynevezett lyric videót, ahol a dalszöveg mellett…..
Sonka Nery 2012.10.10 23:01:10
@baladam: viktorra is sokan szavaztak és látod mit csinált az országból..
Sonka Nery 2012.10.10 23:05:24
@Ouroboros: hülye, az ultra volt a legjobb lemezük.
Sonka Nery 2012.10.10 23:15:48
@Ouroboros: mondja az aki azóta csak a múltból él, de ez köztudott :)
IDDQD Heti retro: Jetpac 2012.10.10 15:13:03
Kicsit hadd érzékenyüljek el, és hadd idézzek fel egy emléket. Az évre már nem emlékszem pontosan, talán 1984 volt – hihetetlen, hogy már majdnem harminc éve. Anyám megelégelte, hogy öcsém és én azzal töltjük a nyarat, hogy egymást gyepáljuk a játszótéren, ezért…..