Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sergei

17 bejegyzést írt és 353 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sokkal tudományosabb módszerekhez kell folyamodnunk ahhoz, hogy a pozícióra méltó elnököt találjunk". A szuperköztársasági elnököt Sólyom László, Majtényi László és Dopeman köldökzsinórvéréből hozzák létre, amihez négy egységnyi biorépalevet adnaj hozzá,…..
Imádjuk, ha az aktuális kormány nekiáll egy monumentális építkezésnek, hisz hónapokra-évekre témát adnak vele, legyen szó metróról, autópályáról, hídról, stadionról, lakóparkról. Garantált a bénázás, a haveri cégek felbukkanása, az elcseszés, a lopás, és a többi…..
  A köztársasági elnök doktori címe körüli vibrálás igazi, minőségi kontenttel látja el a hazai politikabuzi szcénát. Eddig a Demokrata Kör produkciója tuti befutónak tűnt a Nagy Plágiumügyi Tartalomversenyben, de szerencsére akad olyan baloldali műhely, ami felveszi…..
sergei 2012.03.30 14:03:16
Az államilag támogatott kormánypárti ”civilek” és a Jobbik után, Orbán Viktor is kimondta szabadságharcos hangulatában, hogy nem leszünk gyarmat. Miközben mindenkibe belerúg, a Fidesz maga gyarmatosítja az országot. A Fidesz-gyarmaton pedig az átlag ember rosszabbul…..
sergei 2012.03.22 14:06:43
@peetmaster: A mibőlt csak úgy mellékesen tettem hozzá, bár az is egy tényező. kétlem, hogy azért csökkentették le, mert van pénz. De lényegtelen, talán van és megoldható lenne, akkor sem javítja meg a helyzetet. Fájdalomcsillapító a csonttörésre.

Emlékszem a 300-as népszavazásra, és akkor sem értettem egyet a politikai éllel. Sokba kerül egy népszavazás lebonyolítása, és a populista kérdések aláássák a népszavazás intézményét. Ha lehet más a politika, akkor ne használják politikai haszonszerzésre a népszavazást, úgy, ahogy a Fidesz tette anno. Ilyen kérdések mellett én azt mondom, hogy a kormányellenesség nagyobb súllyal esik latba, mint maguk a kérdések. A weboldalon, ha elolvasod az aláírók kommentjeit a történetek menüpont alatt, szinte mindenki a protestálás miatt írta alá, nem a kérdések miatt.

(LMP szavazó vagyok)
gg.blog.hu Búcsúm az Indextől 2012.01.08 12:38:00
 "Felek a fenti Megállapodást elolvasták és mint akaratukkal mindenben egyezőt jóváhagyólag írják alá." - ez a mondat zár le egy 13+4 éves szakaszt az életemben, vagyis: utolsó alapítóként a továbbiakban engem sem fűz semmilyen kapcsolat az Indexhez. Lehetne ehhez egy…..
sergei 2012.01.09 14:49:22
@wilson77: +1. Amikor a reakció blog megszűnt, még egész értelmes tartalmat generáltak oda, de hamar trolltanyává változott. Ha oldalsávot megnézzük, egyértelmű trollbait, gratulálnak egymásnak a véleményükért és osztják a hülyeségeiket, napiszar színvonalon. Hát így tényleg lehet 200k unique-ot generálni, de pontosan, a napiszarnak is van annyi bőven. Talán okkal.
  A kormány ugye az elkúrás fényes ösvényét járja, de sajnos éppen ezért nemigen megy az utcára, így a magunkfajtáknak megmaradnak az ellenzéki rendezvények. Pedig úgy szeretnénk megint Viktor-hívőket látni! Ez azonban még messze, nagyon messze van.   Ám a…..
CubeTimer Sok-sok hibajavítás 2007.05.21 13:34:00
CubeTimer v0.2.2.1Rengeteg hiba kijavítása után itt az új verzió! Most úgy tűnik, néhány apróságtól eltekintve úgy működik, ahogy én akarom.Újdonságok: - Bugmentes keverésszerkesztő ;)- A felhasználók szerkeszthetőek- Session-rendszer, ami lényegében az aktuális állapot…..
Előző cikkünkben azt vizsgáltuk meg, mi történik akkor, ha egy családi házban a hagyományos izzókat lecseréljük kompakt fénycsövekre. Most kielemezzük, hogy ugyanebben a családi házban, ugyanolyan feltételek mellett mi történik, ha LED-es világítótestekre váltjuk a…..
sergei 2011.11.06 13:23:15
@Arslab: Mert aztán a hagyományos villanykörte olyan átkozottul természetes, ugyanis a villanykörtefáról szedik, ugye?
Zeroval sírva vertük a fejünket az asztalba (természetesen nem ABBA !!), hogy nem indultunk a kormányablak-dicsőítő pályázaton legalább a négyéves lányom egyik rajzával. Egy absztrakt mű + áhítatos arc + némi rizsa = tuti siker. Bár Zero rosszmájúan megjegyezte, hogy szerinte a…..
Onlinemarketing blog Zsebbenyúlós 2011.10.13 23:17:00
Kedd-szerdán (és egy kicsit hétfőn) Internet Hungary volt, és bár végig ott voltam, de persze rengeteg programra nem jutottam el, hiszen volt, amikor párhuzamosan egyszerre négy előadás is ment. A mobilos dolgoknál végig jelen voltam (mint műsorvezető), de ezen felül csak pár…..
Éjszaka, autópálya. Rádiót hallgatok, érdekes beszélgetés, annál is inkább, mert egyetemi kollégám és főnököm, Lánczi András az interjú alanya. Aztán egyszer csak ezt mondja a mostani kormányról, jellemezve annak működését: „őszinte politika”. Hirtelen nagyon…..
sergei 2011.09.19 02:00:13
Szia!  Még áprilisban találkoztam egy lakáshirdetéssel a körúton. Gondoltam elküldöm neked, hátha érdekel. Üdv,ZsófiVajon mennyire lehet felújítandó, ha kétszer is aláhúzták?..
sergei 2011.09.12 11:34:14
Boldogult ifjúkoromban, a kilencvenes évekbeli blues-reneszánsz idején volt egy együttes, a Sonia és a sápadtarcúak. Egy Pestre keveredett perui énekesnő adott elő nagyon jó zenéket magyar zenésztársaival. Ők ismertették és szeretették meg velem Janis Joplin számait, amelyeket…..
Flashmobot rendeztünk, méghozzá az elsőt az Egy nap a városban történelmében. Az ötletet egy kanadai videó adta, amiben tucatnyian tapsolták meg az a nőt, aki felvett a földről egy korábban szándékosan elhelyezett üres flakont, és kidobta a szemétbe. Az üzenet egyértelmű:…..
Nem mondom, hogy ez a legégetőbb probléma a városban, egy közepes lakógyűlésen súlyosabb panaszokat adnak elő a szomszédnénik. Ám Attilának (akinek posztjait már csokorba gyűjtöttem) igaza van: semmiből nem állna odafigyelni rá. A járdán a lenyírt fű ugyanúgy hulladék, mint…..
"Azt hiszem kezdődik valami országos hülyefesztivál, arra edz mindenki." - írta nekünk az egyik olvasónk, majd jött a lényeg. "Világviszonylatban egyedülálló példa nélküli, botrányos, felháborító eset történt. Monok település képviselő-testülete múlthét…..
sergei 2011.05.25 11:50:16
Update2 - 22:33 - A kommentek alapján kis késéssel, de már a Vodafone-felhasználók is hozzáférnek a teljes kínálathoz... Amennyiben nem működne, a telefon újraindítása és/vagy clear data után mindenkinek mennie kell.Kellemes bevásárlós éjszakát mindenkinek :)Update1 -…..
 Míg a magyar könyvszakma nagy része bénultan figyeli az e-könyv előretöréséről szóló híreket, gyökeresen átalakulnak a viszonyok. Az olcsó e-könyv olvasó megjelenése (a Kindle-t 26 000 Ft-ért házhoz szállítja az Amazon) előbb-utóbb az e-könyv felé billenti a…..
sergei 2011.05.10 13:22:27
@Vidi Rita: Ez azt jelenti, hogy a maradék 3000 a tied? Nekem eddig az volt a benyomásom, hogy az e-könyv azért lehet olcsóbb, mert kihagyom a terjesztőt a láncolatból (vagy talán a jövőben a kiadót is) ÉS még az előállítási költséget is.
A nándorfehérvári diadal tiszteletére július 22-e emléknappá nyilvánítása érthető ötlet, mert bár az erőltetetten múltbanézős vonalat erősíti, legalább van realitása.A KDNP-s Michl Józseffel viszont nagyon elrepült a kismadár, mikor teleírta a fejléces papírt...
Kedden éjjel a munkatársaimtól kaptam a hírt: Gyöngyöspatán áll a bál, tömegverekedés tört ki, súlyos sérültek vannak. Nem mondhatnám, hogy meglepődtem. Hetek, sőt, hónapok óta számítottunk valami hasonlóra. Nem lehet, hogy a magukat polgárőrnek nevező csoportok következmény nélkül szekálják,…..
  Nem is olyan régen még azt írtuk az LMP-ről: a párt olyan, mint a hajnali húgymerevség – tulajdonképpen egész kellemes, de túl sok értelme nincs. Kénytelenek vagyunk revideálni nézetünket, mert most már kifejezetten kurva kellemetlen jelenségnek tartjuk a magyar…..
Okosabb vagy, mint a telefonod? Szerencsére nem erre a kérdésre adott pozitív vagy negatív válasz alapján dől el, mit nevezünk okostelefonnak. Én szívem szerint azokat a készülékeket nevezném annak, amelyek inkább kis számítógépek, amikkel lehet telefonálni is, és nem…..
 Íme, megjött, megérkezett: a Mobile World Congressen bemutatták a Samsung Galaxy S2-őt. Vajon képes lesz-e megismételni az elődje sikereit?A lényeg a lényeg: dual-core, de nem Tegra 2 (bár a videóban azt mondják, de közben már helyesbítettek), ahogy azt sejtetni lehetett, a…..