Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Autszajder

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Profigrammer's Állati mérnökök 2018.03.23 16:42:46
Négy év és nyolcvan ember kellett ahhoz, hogy egy kisebb méretű szövetet készítsenek pókselyemből.  Így nem csoda, hogy az aranypók selyméből készült darab drágább, mint ugyanannyi súlyú arany!    A madagaszkári aranypókok történetéről az Index írt pár éve. Amerikai kutatók egy 3,3X1,2 méteres…..
Emlékeztek még a Szimat Szörény című, meglehetősen gagyi, hazai gyártású tévésorozatra, amiben a címbéli magánkopó egy túlmozgásos, állatfejű alakokkal teli világban szaglászott a bűnözők után? Úgy látszik, hozzám hasonlóan más geekeknek is örökre beleégett az agyába a lógó fülű, Kern András-hangú…..
Autszajder 2018.02.12 19:59:21
Az „amerikai uhu” szemét nem lehet megmagyarázni a darwini evolúciós elmélettel - nem jöhet létre egy intelligens alkotó (Teremtő) nélkül. Vagy mégis? „Ha egy ember 50 évesen ugyanúgy tekint a világra, mint 20 évesen, akkor vesztett 30 évet” – Cassius Clay (Muhammad Ali). Charles Darwin…..
A Sicratmanként is ismert Paizs Miklós 50 éves. Meg is ünneplik barátai és rajongói pénteken a Dürerben, ahol a neves és sokoldalú művész, aki nem mellesleg szürreálisan humoros interjúalany is, újra belebújuk majdnem minden szerepébe. (Kép: Barakonyi Szabolcs/Index.hu)..
Autszajder 2016.01.14 20:21:28
@William Kidd: Félre tetszett kattintani, a magas kultúra innen árad:
www.mma.hu/az-akademia
A Zemberek tüntetnek, az USA korruptnak nevezi a kormányt, a szenátor neofasisztának a miniszterelnököt, Horváth András korruptnak az adóhivatalt, ez a pro, de nézzük mi lett a kontra! Megkaptuk elsőnek az internetadót, ez az ellenállás miatt ugrott, de lefedte a kitiltási…..
Autszajder 2014.12.09 11:06:05
@bölcsbagoly: De szerintem a kifli igenis legyen görbe, mert milyen dolog az mán, hogy lehet egyenes kiflit is kapni! Még nemtom hogy, de majd jól megrendszabályozzuk a pékeket, hogy eszükbe se jusson ilyen libsi kifliket gyártani, amik EGYENESEK!!! A Szakértőink már megkezdték a széles társadalmi egyeztetést a témában.
Na kb. ennyire volt a hozzászólásod releváns a cikkhez.
Ja, és kb. így tereli el szeretett kormányunk a figyelmet minden kényes kérdésről. A cikk egyébként pont erről akart szólni.
Füstleves Dohányzás az autóban 2014.11.18 05:46:00
A brit kormány 2015 tavaszán életbe lépteti az autóban történő dohányzási korlátozást. Tilos lesz rágyújtani a kocsiban, ha abban egy gyerek is utazik.Ez a korlátozás annak a kezdeményezésnek a része, mely célja a passzív dohányzás fiatalokra gyakorolt káros hatásának…..
Autszajder 2014.11.19 10:59:27
@Miazmás: Nem voltál elég alapos, ezeket kihagytad:

4. Enni és innni is legyen tilos vezetés közben.
5. A kormányt két kézzel kötelező fogni, egy kézzel balesetveszélyes (ebből kifolyólag törvényileg kötelezhetnék a biztosítókat, hogy kézi váltós autókra magasabb biztosítási díjakat állapítsanak meg).
6. mindezek ellenőrzésére kötelezően kamerát szereltetnék minden autóba, aminek állandó online kapcsolatban kellene állnia a Sofőr Megfigyelő Hivatallal, ahol napi 24 órában operátorok ezrei ellenőriznék a törvény betartását (a beszerelés és az online adatkapcsolat költségeit természetesen az autósoknak kellene állnia).

... persze én nem vagyok normális (Balogh Torrente Tibi szerint legalábbis), mivel én is dohányzok vezetés közben ...
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Véletlenül se higgye, hogy maga miatt jöttem el. Kevés maga ahhoz. A jelenség miatt jöttem el, amellyel ön súlyosan visszaél. S hogy miért tartom mégis fontosnak mindezeket "Tisztelt Miniszterelnök Úr!" megszólítással leírni? Így talán jobban…..
Autszajder 2014.09.15 13:52:14
@$$$=$$$: Ez jó, ezt még nem hallottam! Tehát: aki tisztességesen dolgozik: fideszes. Aki nem dolgozik/ügyeskedik/adót csal: ballib. Egészen mostanáig nem tudtam, hogy fideszes vagyok. Kössz, hogy felnyitottad a szemem. :)
Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit teszek! – így szól Miniszterelnök Úr elhíresült felszólítása. Kicsit messziről indítunk, de ki gondolná ugye, hogy milyen sok köze van ennek ahhoz az üdvözléscunamihoz, amelyet Magyarország legnagyobb közjogi méltóságai…..
Nagyon stílusosan, egy újabb, minden eddigi húzást alulmúló jogalkotási mélyponttal zárulhat a törvényhozási ciklus: egy tegnap elfogadott törvényről még tegnap kiderült, hogy január 1-jével hatályba léptetni nem lesz jó, így aztán a Balog emberminiszter által szintén még…..
 Kedves Naplóm! „Hol van a miniszterelnök?“ - azt kérdezi, miközben nyomnom kéne a gombot... Közöd, ha szabad visszakérdeznem? És hol volt Mesterházy Attila, ha megtudhatom? És a Feri, na az hol volt? Ez ám a tökös ellenzék, mondhatom, a Schiffer legalább kitiltatta magát,…..
Régebben egy porschés posztunkban utaltunk arra, hogy a GT-autók alkalmatlan eszközzel elkövetett rali-kísérletek lennének. Az igazság az, hogy egyébként nagyon bírjuk a sajnos itthon ismeretlen, de a Benelux bajnokságokban, és Dél-Európában roppant népszerű R-GT…..
Autszajder 2013.03.17 17:46:37
A rendszerváltás után, az aczéli kultúrpolitika elmúltával a nemzeti érzelmű művésztársadalom joggal hihette, hogy közeleg az idő a nemzeti ihletésű kulturális élet megteremtésére és felvirágoztatására, s teljes jóhiszeműséggel gondolhatta, hogy a régi diktatórikus…..
A hétvégét elég szépen uralta az azeri-örmény dolog, de nem feledkeztünk meg Hoffmann Rózsáról sem. Az államtitkár asszony "támogatná az egyenköpenyt az iskolákban, mert a szegény gyermekeket nem frusztrálná, ha nem tudnának drága, divatos ruhákban járni." Segítsünk a…..
Két éves az Orbán kabinet, és divat értékelni a működését. Azt, hogy a hazai potentátok miként vélekednek a sikerként eladni szándékozott, győzelmi jelentésbe csomagolt csődtömegről már volt alkalmunk megismerni. Most az Economist elemzője árnyalta a képet: a "korrupt és…..
Autszajder 2012.06.08 09:27:28
A piros sokak szerint a zöld egy árnyalata. Kétféle gyökér van: az egyik nem veszi észre a piros lámpát, a másik meg leszarja. Itt nem csak azokról a vagány robogósokról, biciklisekről, autósokról beszélek, akik nem várják meg, amíg zöld lesz, és elindulnak előbb, mert úgy…..
Forgatások során jártam már félig lebuldózerezett házakban, elhagyott kórházakban, omladozó alagutakban...de attól a helytől, ahová nemrég, az amerikai forgatásunk során látogattunk el, hát attól még most is borsózik a hátam. Bejutottunk a világ egyik legbizarrabb…..
Autszajder 2012.03.11 17:33:04
Blablának látszott az egész. És most, több száz évvel keletkezése után, a 75 000 karakter értelmes szöveggé állt össze. Az úgynevezett Copiale Titkosírás 105 megsárgult lapjára nagyon gondosan absztrakt szimbólumokkal és latin, valamint görög betűkkel rejtjeles szöveget…..
Autszajder 2011.10.28 10:16:18
@na__most__akkor: szívesen máskor is.
Autszajder 2011.10.28 10:21:47
Autszajder 2011.10.28 10:22:56
@grufftipunk: ... hát a magyar helyesírási szótárban biztosan nincs benne ...
Úgy látszik, a valaha előkerült legértékesebb angolszász leletegyüttes sorsa amatőrökkel fonódik egybe. Egy kincsvadász találta meg őket és most a művelt közönség segítségét kérik, hogy megfejtsék az egyik legértékesebb darabja talányát. A Staffordshire kincsleletet, a…..
    Kismilliószor hajtottunk már el mellette. Első alkalommal jót röhögtem a nevén: Szajnapart Kisvendéglő. Tudni kell, hogy lehetetlen helyen, a XVII. kerület egyik forgalmas útja, a Czeglédi Mihály u. szélén, egy kanyarban áll ez az elhagyatott étterem, a környék még…..
hángörienidiocc Epic fail, 2011.03.10 19:15:44
vagy csak én maradtam le a tudomány jelenlegi állásától? H. Cikk (1) A hivatalos nyelv a magyar. (2) Magyarország védi a magyar nyelvet, tiszteletben tartja a hazai nemzetiségek és népcsoportok, valamint más nemzetek nyelvét. O. Cikk (1) Magyarország védi és fenntartja…..
Full extrás űr WC-k jönnek Budapestre - kommentálta a Pénzcentrum a Fővárosi Csatornázási Művek közleményét és én se tudnám szebben, megfogalmazni mi látható a képeken. Na de lássuk mit is üzen az FCSM! Az egész apropóját az adja, hogy 2010-től ismét a ők üzemeltetik a…..
Kocsma- és amperszag a levegőben. De hová tegyük a villanymotort? És mégis mekkorát? Vélemények az azonos című írásunkról...