Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mhxmqz

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a közös a babákban és a kutyákban? Jól érzik magukat a vízben! Seth Casteel amerikai fotós és lelkes állatvédő 2012-es sorozatában kutyákat fotózott úszás közben, a legújabb összeállításában pedig kisbabák veszik uralmukba a vizet. A kutyák játszanak a vízben,…..
mhxmqz 2014.09.17 11:38:54
@Brenda84: Igen, pontosan a jól ismert korai bébiúszásról beszéltem, ami ma oly népszerű, ám sajnos elég sok problémát okoz. Erről sokan nem tudnak, hiszen úgy tűnik mindenki élvezi. Ez viszont önmagában nem elég jó ismérve annak, hogy valami jó -e a gyereknek vagy sem. A cukrot is élvezik...stb.
Itt egy óriási félreértés van sajnos.
A fotók egyébként nem rosszak, csak a témához vannak alternatív meggondolások is. ezért írtam, amit írtam.
Nem is gondolnánk, hogy amikor a reggeli tejeskávénkat isszuk, vagy kakaót adunk a gyereknek, akkor éppen állást foglalunk az utóbbi évek egyik legkiélezettebb vitájában, amelybe az evolúciós kérdésektől a globális környezetszennyezésen át a hormonokig minden bele lett keverve! Mostanában az…..
mhxmqz 2014.08.27 12:23:59
@Hoppácska: elnéztem mérgemben, bocs..tehát: cikk értelmezését soha nem látott mértékben befolyásoló félreolvasásásom megfejtése = "ellenzői" nem "ellenségei"

bahhh
Vagy tényleg nem is tud a magyar származású amerikai komikus, vagy csak úgy tesz (gyárilag Székely Lajosnak hívták, csak az amerikaiaknak meggyűlt a baja a vezetéknevével így jön a CK, ami kiejtve, fonetikusan: Szí-kéj), mindenesetre nagyon vicces fejet vág hozzá. Az FX-en…..
comment:com Még egy Louie-promó 2014.04.30 15:00:00
Jól látom, hogy Yvonne Strahovski simogatja Lajosunk kopaszodó fejit? ..
A hirado.hu, a cink.hu és a hir24.hu is beleszaladt a késbe ma reggel, amikor átvették a The Adobo Chronicles nevű álhírsite egyik infóját (kb. mintha a Hírcsárdát venné valaki komolyan), miszerint a szelfizés, azaz önmagunkról készített, szar minőségű mobiltelefonos fotó…..
mhxmqz 2014.04.08 14:37:45
@popszegecs: Bárki áldozatul eshet, legyen az okos vagy éppen buta.
A strucc homokba dugja a fejét, ha veszélyt érez? Hány érzékünk van valójában? Ha megérintünk egy madárfiókát, akkor az anyja kitaszítja? Tényleg látható a Holdról a Kínai Nagy Fal? Kijózanító lista következik azokról a dolgokról, melyeket eddig rosszul tudtunk! 1. Az öt…..
Nem tudom, hogy mi van a levegőben, de mostanában olyan ismerősökkel futok össze, akik valamilyen módon keresik az igazit, a nagy ő-t. Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon a nehéz párválasztás és a kevésbé működő párkapcsolat mögött meghúzódik-e a saját út meg nem…..
Napi Vagányság Bruce Lee 2013.11.27 08:52:00
#320 Három vagányság a mesterről: 1. A Halálos játszmában (illetve Haláljáték, forgalmazótól függően változott a magyar cím) megjátssza saját halálát, hogy a maffia után nyugodtan nyomozhasson, filmbeli temetésének a képei közé bevágtak pár valódi snittet is Bruce Lee…..
Húzom-halasztom egy ideje ennek a posztnak a megírását. Leginkább azért, mert akkora a téma, hogy azt sem tudtam honnan fogjak hozzá. És lám, milyen jó, hogy húztam az időt, mert ma megjelent egy cikk az indexen Boldogkői Zsolttól A nagy étrendblöff címmel. Azért örülök neki,…..
Néhány légitársaság nemcsak, hogy rossz, egyenesen ehetetlen ételeket kínál utasainak. A legtöbben egyszerűen otthagyják ezeket a borzalmakat, egy weboldal azonban ahelyett, hogy szabadulna az emléktől, gyűjteni kezdte a szörnyű fogások képeit. „Valami hús, valami…..
Grandpierre Atilla csillagász és zenész - de lehet, hogy fordítva -, vagy újabban inkább az élet minőségét kutató tudós. Aki képbe akar kerülni munkásságát illetően, nekiállhat például átböngészni a honlapját, napokra ott ragadhat cikkeket, interjúkat, tanulmányokat…..
 Nagyon gyors és nagyon egyszerű. Szinte lehetetlen elrontani. A télre és Angliára való tekintettel konzerv darabos paradicsomból készítettem el, mert jobb minőségű, mint a boltban kapható éretlen és ízetlen friss.   Hozzávalók:- 250 g spagetti- só- olíva…..
Nelsan Ellis a True Blood egyik legemlékezetesebb karakterét, Lafayett-et alakítja, a homoszexualitását nyíltan felvállaló szakácsot. A karakter nem egyszer erős sminkben és női ruhákban, nyakában fukszokkal flangál a képernyőn, és sikerül neki még a vámpírokkal, vérfarkasokkal, boszorkányokkal és…..
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
Újabban bringával járok dolgozni. Izé, lassan negyed éve. Bringás lettem, Ádámnak hála, aki kiterjedt nagyker-kapcsolatokkal bír, van már lámpám, csengőm, ma lecserélem a 15 éves, repedezett terepgumimat is valami városkompatibilisre, sőt, veszek csomagtartót, meg arra való…..
Van új a nap alatt! Van citrom az olasz tésztán! Barátok jöttek hozzám, s úgy döntöttem elkészítem az elhinni sem mert receptet. Annyira furcsán hatott a Citromos szélesmetélt (Tagliatelle al limone) cím, hogy délután ki kellett próbálnom, mennyire illik citrom a…..
Egyre nehezebb olyan filmet találni, amit érdemes moziban megnézni, és egyre nehezebb elviselni a parasztokat, akik a telefonálástól sem riadnak vissza film közben. Bár a jelenség 10 évvel ezelőtt tetőzött igazán, az okostelefonos twitterezés sem sokat segít a helyzeten. Austinban…..
mhxmqz 2011.06.08 08:55:34
Egy új képkocka sincs benne, de a hangulata fasza. ..
Szerintem kötelező program, javítsatok ki, ha tévedek. A promó pont arra jó, hogy idegbetegeskedjen az ember szombat hajnalig.  ..
Szomorú nap lesz a holnapi minden sticom-fan életében, hiszen hét évad után távozik az Office főszereplője, Steve Carell, azaz Michael Scott, az egyik legviccesebb karakter az amerikai tévében. Carell nagyon fog hiányozni, és hiába dobtak fel ismert és valóban vicces neveket a…..
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..
Androlib blog. Bipp! Launcherpro 2011.01.21 12:00:00
A programról már írtam korábban, de most kapott egy aranyos fejlesztést és van néhány hír is. Illetve talán vannak friss olvasók, akik nem ismerik a kedvenc home replacement alkalmazásomat. Szóval megérkezett a 0.8.3-as verzió, amelyben a transition effect az újdonság (a…..