Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bp @ LONDON

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap zárta negyedévét a Take-Two, ami a játékvilágban mindig izgalmas esemény. A sajtó általában vaskos, számokkal, összegekkel és dátumokkal teli dokumentumba ássa bele magát, megnézve, az elmúlt időszak játékai hogyan is szerepeltek a piacon, a részvényesek pedig…..
bp @ LONDON 2012.08.01 18:24:17
@wowerman: A játék talán kicsit félresikerült marketing kampánya (gondoljunk csak az enyhén szólva is heves indulatokat kiváltott Game Informer leleplezésre) - ami pontosan az efféle pre-koncepciók kialakulásához vezetett -, járulhattak hozzá ahhoz hogy egy utoljára 10 éve megjelenő előző rész után talán kevésbé szerepeljen "sikeresen".
"Kalandjátékok: a stílus, ami mára csak az emlékekben, az álmokban és Németországban létezik" - Tim Schafer márpedig tudja, miről beszél, hiszen tettestársaival ő követte el a kilencvenes évek elején minden idők legjobb kalandjátékait. Nevéhez fűződik a LucasArts…..
IDDQD A Bethesda megkergült 2011.08.06 22:07:00
Már épp a heti játékcsajt kezdtem volna írni, mikor megláttam valami érdekeset. Talán másoknak is feltűnt, hogy a Bethesda nevű kiadó, aki a legtöbb játékosnak az Elder Scrolls és a Fallout újkori részeinek elkészítéséről maradt meg, mostanában kitalálta, hogy ő akkor…..
IDDQD CoV az árokparton 2011.08.03 18:44:00
Volt a hétvégén egy retróbuli Árok Party néven Ajkarendeken, ahol a fő attrakció az egykori CoV legénységének megjelenése volt. Minket is hívtak, de aztán úgy alakult, hogy nem értünk rá. Mindenesetre éppen most kúszik fel a YouTube-ra egy jó másfél órás videó a…..
IDDQD Légy ember, maradj ember 2011.07.21 19:17:00
A Deus Ex Human Revolution az a játék, aminél rendszeresen kivételt teszünk egyik alapelvünk alól, miszerint az IDDQD-n az nem hír, hogy X játékhoz kijött egy új trailer. A legújabb előzetes élőszereplős, és konkrétan kettéhugyozza a hollywoodi film- és tévésorozat-trailerek…..
IDDQD Bezár a PC Guru 2011.07.08 13:56:00
Úgy tűnik, most már hivatalos, amit a zuhanyhíradó suttog pár hete: a német Motor Presse kiadó megelégelte a veszteséges működést és kivonul Magyarországról, pár magazinját átveszi más cég, párat meg bezárnak. Utóbbi kategóriába esik a PC Guru, az egyik legrégebbi magyar…..
bp @ LONDON 2011.07.08 21:41:27
@Kegyi: A PC Guru aktuális, még standokon lévő száma 2 nappal az EDGE június 7-ei premierje után jelent meg Magyarországon, mely a világon először számolt be a Hitman: Absolutionről. A Guru stábja abban a szerencsés, és egyáltalán nem mindennapi helyzetben volt, hogy egy igen szelektált, mindösszesen 7 európai újságból álló különítmény tagjaként látogatást tehetett a dán fejlesztőstúdióban és egyedüliként írhatott a játékról annak bejelentése és a mai napig nyilvánosan nem elérhető többek között az E3-on is zárt ajtók mögött tartott prezentációjáról, beszélhetett a játék fejlesztőivel, megnézhette hogyan épülnek a pályák, és számos apróbb részlettel tudta árnyalni a képet - magyarul. Akkor miről beszélünk?

Értem én hogy mit szerettél volna mondani, de konkrétan ebben az esetben ez most szerintem kapufa lett...
Pénteken megígértem az Imperium Galactica-cikkben, hogy külön posztot kaptok arról, miért nem készült el az Imperium Galactica III, illetve hogy miért volt helyette két másik űrstratégia három fejlesztőcégtől. A történet tanulságos, és egyik szereplője sem lehet büszke rá.…..
IDDQD 375 játék egyetlen képen 2010.03.13 13:30:00
Hosszú percekig lehet nézni azt a képet, amit a Deviantartra töltött fel a shadow502t nevű júzer, akinek bizonyára rengeteg szabadideje van. A képen 375 játék 425 szereplője látható, de mivel Magyarország a konzolos pörgésből kicsit kimaradt, szerintem aki itthon százat felismer,…..
90 U96 - Love Religion 2009.10.05 13:46:00
Év: 1994 Nemzetiség: német A U96 ebben a számban az ősviva Club Rotaionből ismert afrikai-holland-spanyol énekesnővel, azaz Daisy Dee-vel (Desire Rollocks 1970) kooperál. Daisy a Technotronic után ugrott be U96-ékhoz, hogy sikerre vigye a Club Bizarre c. albumot. A 90-es években…..
bp @ LONDON 2009.11.29 00:07:10
Hihetetlen, hogy ami 2 hónapja még csak egy kósza ötlet volt, amelyet félve vettem fel az esti Skype napirendjébe, most mindössze 4 nap távolságából elérhető közelségbe került.Párizs. Eredetileg azért találtam ki, mert a hideg rázott a gondolattól, hogy a híres-neves 25.…..
Nem tudom, hogy otthon megy-e már ez a film a mozikban Joaquin Phoenix, Gwyneth Paltrow és Vinessa Shaw főszereplésével, de tegnap sikerült a csajokkal megnéznünk, és nem kifejezetten ajánlom.Dóra választása volt ez a film a Duplicity-vel szemben (Julia Roberts, Clive Owen), de én is…..
Teljesen rákattantam a Lila Füge blogra, amit egy régi ismerősöm ír. Nem is gondoltam róla, hogy ilyen elkötelezett híve a gasztronómiának, mert munka révén ismerjük egymást még otthonról.Ez a blog tényleg olyan, hogy "2 kg-ot hízol, mire végigolvasod" (by L.), és…..
Londoni történetek Magyar konyha 2008.10.04 10:38:30
Hárman dolgozunk magyarok a Cartiernél, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy terjesszük a magyar kultúrát. Az Anita múlt héten azt mesélte, hogy volt egy pubban, ahol az étterem rész magyar konyhát visz (nem tudom hogy kell mondani helyesen), szóval magyar szakács, magyar…..
Nem tudom, és nem is akarom szebben mondani; Kedves Olvasók, Barátok, Családtagok, Ismerősök, Üzletfelek, Unatkozó Irodai Patkányok, akik ide tévedtetek..Március 16-án végleg hazaköltözöm. Ennyi.     A két kép, két állomás, melyet én készítettem…..
bp @ LONDON 2009.03.09 18:27:52
Holnap végre eljön az a nap, amire már november óta várok, bár nem így képzeltem, hogy csak kilépek a nagy semmibe, és nem tudom majd, hogy hogyan tovább, de ilyen az, amikor az ember lánya kockáztat, hiszen kockázat nélkül nincs siker.Ma már elbúcsúztam sok embertől, de…..
1. Dublinba legérdemesebb Ryanair-rel utazni, naponta 5-6 gép megy minden londoni terminálról, és rendkívül olcsó (nekem 25 fontocska volt oda-vissza mindennel együtt).2. A lutoni reptéren érdemes időt szánni arra, hogy a kívánt kapuhoz időben odaérjünk, és nem a Final Call-nál…..
1 éve az egyiptomi túra utáni gyomorpanaszoktól sújtottan fetrengtem az ágyamban, és még dolgozni sem mentem.2 éve szívecskés pólóban pózoltam a Polomania honlapján, és Dettkével a Széchenyi-fürdőben töltöttük a romantikus estét.3 éve ez volt:…..
bp @ LONDON 2009.02.15 01:21:49
A direkt link a kívánt bejegyzéshez:

zsuinhelsinki.blogspot.com/2006/02/valentin-nap-krzttel.html

A Valentin akkor jó ha együtt vagy valakivel akivel jól érzed magad. Magányosan, távol és egyedül töltve az év leggyötrelmesebb "ünnepeinek" egyike. Gratulálok az emberiségnek amiért létrehozták ezt a borzalmat...

Jó hírem van – elsősorban saját magamnak – nem kerülök börtönbe. Mielőtt bárki meglátná bennem a tolvajt, sikkasztót vagy mördörört, szögezzük le: csak az adósok börtöne fenyegetett. Történt ugyanis, hogy Judy 2008 áprilisában fogott egy váltás ruhát, vett egy…..
bp @ LONDON 2009.02.12 01:32:10
www.faxolo.hu

Innen az interneten is fogadhattok és küldhettek faxot, nem kell hozzá semmilyen őrdöngős szerkezet. Egy fix szám is dukál mellé. Ha gondoljátok...

A sztori végére kíváncsi lennék azért, hogy milyen konstrukcióban sikerült megoldani a problémát, mert én is kísértetiesen hasonló problémával küszködöm (igaz, az összeg egy hangyányit nagyobb...).
Ígérem, írok majd Dublinról egy hosszút, már van egy lista (mi más?) arról, hogy mit kell feltétlenül megemlítenem, most csak röviden annyi, hogy már visszatértem a hotelbe, számolom vissza a napokat (7), tréningelem az új srácot, aki zimbabvei, de annyira nem jó pasi mint…..
Hosszú hét volt ez is. Poppy elhagyott engem szombat este, mert haza kellett utaznia bokros teendői miatt, így maradtam magamban, de nem estem azért kétségbe. Vasárnap aludtam délig, majd délután beköltöztek az új lakók, akik nem is annyira újak, hiszen maga a landlordunk az, így…..