Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szekelyek

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Utolsó előtti mérkőzését is lejátszotta a román válogatott a Narvában rendezett világbajnokságon, melyen az óceániai Új-Zéland együttesével találkozott. Elég visszafogottan kezdték a mérkőzést, az első harmadban csak 2-0 állt az eredményjelzőn. Majd a…..
Több mint egy évtized telt el azóta, hogy minden idők legeredményesebb csíki jégkorongozója tiszteletét tette a romániai válogatottnál. Hozó Levente 2000. március 26-án egy Dél-Korea ellen elveszített mérkőzésen játszott utoljára címeres mezben, az utóbbi időszakban…..
szekelyek 2010.03.31 17:09:25
@székely hokis: a megfogalmazas tokeletes, de kiegeszitendo: a szezon elejen minden jatekos maga dontotte el, hogy a akar vagy nem a valogatottaban jatszani. Szerintem ma mar nincs kenyszer. Aki akar megy, aki nem, nem.
Hajrá Sport Club Vár a borotva 2010.03.20 00:56:00
Mindenki, aki csak tud, a vasárnapi meccsre hozzon magával használt, erősen elhasznált (:P) vagy használatlan borotvát. Mivel a pályára nem lehet bevinni vágóeszközt, a belépésnél lesz dobozokba összegyűjtve, hogy meccs után tudjuk átadni az ajándékot. Ha változás vagy valami…..
szekelyek 2010.03.21 14:07:40
@alacyka: egyetertek
szekelyek 2010.03.21 14:37:56
@a vezetoseg mondjon le!: nem tettuk "mi" sehova, en legalabbis nem. azt sem tudom, hogy ahogy valaki itt kerdezte, "mit tett la a hokiban". De ismerem mint embert. S nem nezhetem, hogy ugy szidja valaki, hogy nem is ismeri.Nem tudom, hogy miert ment el a szovetseghez, de nem csodalkoznek, ha holnaptol otthagyna. Remelem, hogy a nickname-ed nem eletfolozofiad is. Mert ha az, akkor csak egy fusztralt, haladni es fejlodni keptelen ember lehetsz.
Bemelegítés nélkül indult a mai derbi. Ruczuj kezdett a kapuban, 24 másodpercet töltött ott, majd érkezett Kozuch. A meccs elején meglátszott a pontatlan passzokon és célttévesztett lövéseken, hogy elmaradt a bemelegítés. Jött a hetedik perc, ekkor Soso szerencsésen hálónkba…..
Ez a végleges rájátszási program. A pontos kezdések a TV-s közvetítések miatt még nincsenek leszögezve.Más: A csapatból mindenki felépült kivéve Virág, de valószínű ő is pályára lép már 16-án. Rajta kívül minden behívott játékos elutazott a válogatottal. Ma este…..
szekelyek 2010.02.11 22:23:06
@lorinczistvan: vegre valaki, akinek nincs elborulva az agya. ha nincs romaniaban sok jo gyerek-csapat, ha nincs eros junior bajnoksag, el lehet felejteni a fejlodest. szereda egyedul nem tudja fenntartani a romaniai hokit. a magyar bajnoksag pedig csak egy csapatnak megoldas.

amugy Skinner valahol nemetorszagban dekkol, minden jaratot anulaltak es lekeste a meccset. holnap szerintem mar ott lessz
Este hétkor kezdődik a Magyarország–Románia válogatott meccs. Az Icecenterben, Káposztásmegyeren 950 forintért tekinthető meg a presztízscsata. A magyar csapatban fiatalok bizonyíthatnak, az ellenfélnél pedig szinte kivétel nélkül székely hokisok lépnek jégre. A…..
Kérem kedves Olvasóinkat, töröljék rövid távú memóriájukból a korábban közölt középszakasz-beosztást. Egy biztos: február 18-án 18 órától Brassó-Steaua meccs lesz a Cenk alatti jégcsarnok avatója (ha addig is nem változik valami).Akit a rájátszás beosztása érdekel és…..
Hajrá Sport Club Szereda-Gyergyó 2010.02.01 17:47:00
Holnap és holnapután (február 2-3) csapatunk a gyergyószentmiklósi Progymmal mérkőzik. A mérkőzések mindkét nap egyaránt 17,30 órakor kezdődnek. Holnap itthon, szerdán Gyergyóban lesz a meccs.Hétvégén véget ér az alapszakasz, Bukarestben kétszer csapunk össze a bakákkal...
szekelyek 2010.02.02 18:14:12
@Milka #71: Írja a bérleteken, hogy minden SC (és Brassó) által rendezett meccsre érvényes. A szövetség lghamarabb jövőben szervez románia kupát. A bajnoki meccseinkhez semmi közük. Hűlyíts el ha lehet mást is ...
SC4ever: adjatok ki közleményt a jegyekre vonatkozóan. Még két ilyen okos, s elbolondítanak mindenkit.
Hajrá Sport Club Muie Dinamo? 2010.01.31 12:15:00
Tegnap Bukarestbe látogattunk, hogy elhozzuk a Román Kupát. Csapatunkat kb. 100-an kísértük el. Mint arra már számítani lehetett, a steauás fanatikusok, akik nem a hoki miatt látogattak ki, petárdákkal és egyéb pirotechnikai eszközökkel akartak halálra ijeszteni, sikertelenül.…..
Kihirdették a február 12-14-e között, Vilniusban sorra kerülő Challenge Kupára utazó 24 fős romániai keretet, amelybe a Sport Club 11 játékosa kapott meghívást: Antal István, Biró Ottó, Kósa Endre, Mihály Ede, Moldován Ervin, Molnár Zsolt, Papp Szabolcs, Péter Róbert, Szőcs…..
szekelyek 2010.01.30 08:28:31
@csatoimi: "fogunk utni ..." őszinten: nem igazan értem. A keretben van két bocskoros, a többi mind székelyföldi hokista. Még Timaru is. A huszon-valahányból 4 gyergyói - ha jól számoltam - a többi csíki. Mitől román ez a válogatott? Nem érzed magadénak, nem érzed székelynek?
Lehet, hogy 10-et fognak kapni. Lehet, hogy 20-at. De akkor s a milyénkek. Hajrá székely hoki!!!!
szekelyek 2010.01.30 10:05:22
@....s estifény: van benne igazság. Szerintem őket se hatja meg a román himnusz. Ennek ellenére, míg valaki nem módisít országhatárt vagy alkotmányt romániában, a székely hoki csak így tud megmérettetni nemzetközi szinten.
Ruczulyt például eltanácsolták az anyaországi táposok és így lett kékfehér, a vb legjobb kapusa, stb..
Hajrá Sport Club Belépés 2010.01.08 11:56:00
Mivel a ma esti mérkőzést a Román Jégkorong Szövetség rendezi, ezért nem lesznek érvényesek a bérletek. A Szövetség által meghatározott belépő ára egységesen 7 lej. ..
szekelyek 2010.01.09 10:37:52
@csatoimi:
tipikus ... gőzöd sincs róla, de osztod az észt...
románia kupán a csoportmérkőzéseken a belépő 5 lej volt Gyergyóban, Csíkban és Buk-ben, egyaránt
a bukaresti Steaua-Brassó meccsen több jegy kelt el mint az SC-Progym-on (mindenki meglepetésére, közel 200 drb).
Nemcsak a debreceni divízió 2-es junior-világbajnokságon született meglepetés, hanem a két divízió 1-es csoportban is. Ezek után J. P. MacCallum feljutásra pályázó csapata nem kaphatott könnyen legyőzhető ellenfelet a 2010 decemberében esedékes újabb vb-re. A divízió 1 A…..
Már a pénteki meccs 50. perce táján az öltözőbe vonult csapatunk, így jöttek fel a Macik egy gólra, de hogy vissza sem jövünk onnan a mai meccsre, azt azért senki sem gondolta volna. Már az első percben hátrányba kerülünk, hátvédeink és Ruczuj asszisztálása mellett Sijka a…..
szekelyek 2009.12.01 00:35:15
@csatoimi: nagyon teszed a mindenttudót ... sztem, ha fele igaz anak amit írsz, már jó
pl az 1 ukran 2 kanadai plussz a Brassó régi kapusából ha több mint fele talál, fizetek egy sört
A 2., a 3. és a 4. helyezett is nyert, így tovább nőtt a különbség a Mol Liga rájátszásába vágyó csapatok között. Az SC Csíkszereda többször is magabiztosan vezetett a Miskolc ellen, de az 59. percben egygólosra fogyott az erdélyiek előnye. Ez viszont már a végéig kitartott,…..
szekelyek 2009.11.20 21:49:09
Hajrá Sport Club Válogatott 2009.11.04 10:24:00
Csapatunkból a következő játékosokat hívták be: Stanislav Kozuch, Fülöp Róbert, Papp Szabolcs, Kósa Endre, Antal István, Sprencz István, Peter Ordzovensky, Moldován Ervin, Szőcs Szabolcs, Zsók Levente, Péter Róbert, Mihály Ede, Virág Csanád, Molnár Zsolt, Bíró Ottó és…..
szekelyek 2009.11.05 22:01:57
@székely hokis: (és nem csak): ha megnézi valaki, hogy a környéken ki-hogy jut fel és marad a Div. I-ben, hamar le lehet vonni a következtetéseket: kivéve azokat az országokat, ahol a hoki "nemzeti sport", mindenki importál, azaz honosít. Amíg nem visszük ezt túlzásba, szerintem nincs gond.
Jégpályák: HR megyében ma van 2 pálya, 1 éven belül lesz 3 - Karcfalva, Szereda, Gyergyó. Ugyancsak egy éven belül elkészül Kézdin és Vásárhelyen, a brassóit az idén átadják. Szát km-es körzetben (Csíkból kiindulva) lesz 6 fedett pálya, mi nem rossz. De ezekre a pályákra edző kell és gyermek. A szülők sztem maradjanak otthon, hogy a Prakabos církuszhoz hasonlót ne kelljen máshol is végignézni.
Vasárnapra egyetlen mérkőzés maradt a Mol Ligában, mivel a Miskolc csíkszeredai túráját elhalasztották, az Újpest és a Stars nem tudott megegyezni a pályaválasztói jog felcseréléséről. Az az egy viszont komolynak ígérkezik: az előzetesen két legerősebbnek várt csapat…..
szekelyek 2009.10.04 20:20:43
@Csak a Sportklub :
@Progym:
Hagyjátok már abba, ne röhögtessétek magatokat. Elég, ha a csapataink a lehető leg sz..bul kezték a szezont.
A pénteki csonka játéknap után vasárnap ismét teljes fordulóra kerül sor a Mol Ligában. Mind a három mérkőzést Magyarországon játsszák. Legkorábban, fél hatkor a Vasas Budapest Stars vághat vissza a vendég Ferencvárosnak az első fordulóért.A káposztásmegyeri alakulat kerete…..
szekelyek 2009.09.20 19:12:13
A dunaújvárosiak a pénteki szűk vereség után vasárnap letarolták otthonában az SC Csíkszeredát. A Mol Liga-rangadó első harmada még 1-1-re végződött, ám utána csak a vendégek szereztek gólt, Galanisz Nikandrosz kettőt ütött, 1-5. A Ferencváros az első harmadban 3-0-ra…..
szekelyek 2009.09.13 21:36:39
@Muki76: Neki is meg van az érdeme, nem vitás. Csak nem kell átesni a ló túloldalára. Kurkónál a hívó szónak nagy nyomatékot adott a PÉNZ. "Petres,Antal,Lőrincz,sorolhatnám tovább" nem a két szép szeméért jöttek haza. Őszintén: kár, hogy elfogyott a nyomaték.
szekelyek 2009.09.13 21:37:32
@Muki76: Neki is meg van az érdeme, nem vitás. Csak nem kell átesni a ló túloldalára. Kurkónál a hívó szónak nagy nyomatékot adott a PÉNZ. "Petres,Antal,Lőrincz,sorolhatnám tovább" nem a két szép szeméért jöttek haza. Őszintén: kár, hogy elfogyott a nyomaték.
Nyerni mentünk Miskolcra, mondta blogunknak Kovács László, a Brassó egyik vezetőedzője a meccs után. Hozzátette, bemutatkozásuk jól sikerült, elégedettek a játékkal. Izgalmas, a közepesnél mindenképp jobb színvonalú meccset játszottak Csíkszeredában és Pesterzsébeten is. A…..
szekelyek 2009.09.13 02:24:43
A HK Lucenec részére a a szlovák jégkorongszövetség (SZLH) nem adja meg a Mol Liga indulási engedélyt. Erről Igor Nemecek, az SZLH főtitkára szerda délután, a 16 órai határidő előtt nem sokkal telefonon tájékoztatta magyar kollégáját, Kovács Zoltánt. Információink…..
szekelyek 2009.09.02 22:11:19
Nem jó hír, de várható volt. Furcsa csapt ez a Losonc. Sztem senki nem látja tisztán, hogy mi van mögöttük, honnan ez a konfliktus a szövetségükkel, miért nem lehet lerendezni.
A jövőt illetően: Brassónak és a SC-nak ma is több pénze van és biztosabb lábakon áll, mint jó pár magyarországi nagymellényű MOL ligás csapat. Játékerőben ... majd meglátjuk, de ami tény, az a tavalyi döntő, amelyet, ha nem tévedek, két erdélyi cspat játszotta. Az erdélyi csapatok a tavaly is azt mondták (sőt még a Steaua is), hogy inkább legyen nagy pénzdíja a ligának, legyen komoly tét, minthogy azon a tíz ezer eurónyi (csapatonként) utazási támogatáson vitatkozzanak.

Én azt mondanám, hogy legyen inkább egy 6 csapatos komoly liga komoly téttel, 5o vagy 1oo ezer euróval, lazább programmal, csak a jó játékerőt képviselő csapatokkal (mivel jobb Miskolc mint Gyergyó vagy a Steaua?), pl 2 innen, 4 onnan vagy 3-3 .... Ennek lenne értelme, lenne hajtás, kemény meccsek, stb. Nem bohóckodnának a csaptok, beiratkozunk, visszalépünk, jövünk, nem jövünk (lásd Gyergyó és Losonc, a tavaly pedig a Steaua).
Így az lesz mint a tavaly: akik a legtöbbet ugattak a MOL ligában, azok le... nagy ívben a ligát és csak az OB-ra koncentráltak. Semmi tétje nincs a liga megnyerésének.
Marketing: oda kellene adni egy profi marketinges cégnek, a szövetségeknek nincs erre képzett emberük. Ezen állhat vagy bukhat a liga jövője.

u.i.: Erdélyi csapatok nélkül garantáltan nincs MOL liga.
szekelyek 2009.09.02 22:44:05
@kerusz: nics szó itt semmi féle fóbiáról. A miskolciakban azt tisztelem, hogy legalább kimondják amit gondolnak ...
Azt modtam, hogy nincs értelme egy olyan ligának, ahol ötletbörzét szerveznek, arra, hogy kit lehetne meghívni. Lassan neten, sms rovatban vagy közvélemény-kutatással szedik össze azt a pár csapatot. Nem ez a megoldás.
Ki kell ..szni az asztalra 1oo.ooo eurót. Akinek kemény a ... botja és kell a pénz, jöjjön és vegye el. Nyerje meg a ligát. Ennyire egyszerű.
Csak az a baj, hogy a DAB, Fradi, talán még az UTE (a Miskolcot nem is említem) kaliberű csapaok ezt nem merik bevállalni. Jobb a tetves de biztos 1o.ooo euró, minthogy megküzdeni 1oo-ért. Ez a különbség a erdélyi és a ti csapataitok között.

Aggy'Isten nyugodalmas jó éccakát.
Komoly hokisokat tesztelnek a Miskolci Jegesmedvék, ezt tegnapi írásunkban is jeleztük. A klub honlapján megjelent újabb cikkben bemutatják azt az öt játékost, akik a csapat első felkészülési meccsén, kedden pályára léphetnek a borsodi megyeszékhely jégcsarnokában. A…..
 Néhány perce írta alá a szerződést csapatunkkal Ulf Weinstock, svéd származású edző. A tréner 1952. augusztus 10.-én született Strangnasban, Svédországban.Az 1980-as Lake Placid-i olimpián harmadik helyezést ért el  svéd válogatottal, hátvéd poszton játszott. Ezen…..
Szerződést kötött a Csíkszeredai Sport Club a kiszemélt új szakvezetővel. A svéd Ulf Weinstock játékosként 125-szörös svéd válogatott, vb-ezüstérmes (1977), kétszeres bronzérmes (1975, 1979), olimpiai bronzérmes (1980), kétszeres svéd, egyszeres norvég bajnok. Karrierjének…..
Sorsoltak a Kontinentális Kupában Budapesten. A sorozatban két Mol ligás érdekelt, egymással játszanak a második csoportkörben. Az SC Csíkszereda rendezheti az október 23-25. között esedékes tornát, az Újpesti TE pedig ugyanott vendégcsapatként jut szóhoz. A harmadik fix…..
szekelyek 2009.06.28 05:56:11
@Gabberboy: ok, legyen magyar, DE NEM BAJ, HA SZÉKELY!!!
A keddi, megismételt közgyűlésen (az első ugyanis döntésképtelen volt) módosították a fegyelmi szabályzatot és a válogattbeli szereplés kérdéskörét igyekeztek tisztázni. Azokat a klubokat, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy játékosaik távolmaradjanak a válogatottban való…..