Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szitusz

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kívánság Üst Serrana ajándéka 2009.02.06 23:48:07
Ajándékozott: Serrana Korhatár: 12 Figyelmeztetések: nincs Leírás: Piton elhatároz valamit, de néhányan közbeszólnak Kívánság: Piton gyűlöli önmagát. Egy éjjel felkel, felmegy a csillagvizsgáló toronyba, hogy leugorjon, de előtte még magában bocsánatot kér mindenkitől és…..
Ajándékozott: LittleBlackLily Korhatár: korhatár... hát, 12? mert a sztori, amiből készült, az slash, de a rajzon csak 2 egymást ölelő fiú van... x") Leírás: Ron vigasztalja Dracot egy tanteremben. Kívánság: "Ron és Draco? Please please please, nem kell karikásnak…..
Kívánság Üst Tubee ajándéka 2009.01.26 22:17:00
Ajándékozott: TubeeKorhatár: 14Figyelmeztetések: Durva nyelvezetLeírás: Végy egy nagyszájú Hermionét. Adj hozzá egy kis szerencsét, fűszerezd meg egy tangával, és egy mikulássapkával, végül ízlés szerint tégy egy keveset hozzá Pitonból. Ha végeztél, a fogyasztásért…..
Kívánság Üst Mione ajándéka 2009.01.25 20:00:00
Ajándékozott: MioneKorhatár: nem korhatárosFigyelmeztetések: -Leírás: ilyen volt - ilyen lettKívánság: 2. Ez csak úgy kapcsolódik a regényhez, de ennek is örülnék nagyon. Annyi lenne, hogy egy viszonylag nagy rajzlapot (te döntsd el a méretet) ketté kellene osztani, és a bal…..
5. fejezet A kamra kinyílik     „Aki sokat néz hátra, könnyen nekimegy valaminek, vagy a mélységbe zuhan.” (Erich Maria Remarque)       A következő napok és hetek mindegyike ugyanúgy telt el. Ginny nap közben órákra járt, a lyukas óráiban és…..