Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marie Antoinette

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha eléggé jártas vagy a napi történésekben és a modern világ legújabb trendjeiben, akkor szinte lehetetlen, hogy ne futottál volna bele az „influencer” kifejezésbe. Bár mostanában nap mint nap hallunk róluk, mégis a többség számára közel sem tiszta, hogy kik is ők valójában és mivel foglalkoznak...
Marie Antoinette 2018.02.19 10:46:36
@swfla: telitalálat
Jön a karácsony, amit egyes országokban előszeretettel ünnepelnek különlegesen ronda pulóverekben az emberek. E szokás bizonyára a házilag kötött karácsonyi pulóverek ajándékozási szokásához vezethető vissza, mert milyen már, ha a nagyi által gondosan elkészített és becsomagolt pulóvert még az…..
Marie Antoinette 2016.11.08 11:44:02
A monitorok monoton pittyegése és fertőtlenítő szag. Inkubátorok, amikben életek pislákolnak. Halk szavak, félelmekkel teli aggódó szülők, sok fohász, remény, várakozás.  Ebben a miliőben telnek órák, napok, hetek és hónapok a koraszülött osztályok falai között. És ebbe a gépekkel telt világba,…..
Marie Antoinette 2016.10.21 11:16:23
Melegedő Mindent a melegszexről! 2016.10.17 00:03:13
Felhívásunkra temérdek kérdés érkezett a melegek szokásaival, világlátásával, mindennapjaival kapcsolatban. Előző cikkünkből sokat megválaszoltunk közülük, így már csak egy dolog maradt, amiről még nem beszéltünk: a szex! Ki, mit, hova, hogyan, hányszor? Tabuk nélkül! Nem is szaporítanám tovább a…..
Szexi, színes és nőies. Leginkább ezekkel a jelzőkkel lehetne illetni Christian Louboutin 2016-os őszi-téli kollekcióját. A piros talpú cipellőiről elhíresült tervező új gyűjteményéhez a 70-es évek diszkókorszakának bohém stílusából merített ihletet. A szezon cipőpalettája roppant széles, az…..
Friderikusz Sándor a napokban interjút adott az Indexnek, amiben részletesen elmeséli, hogy milyen siralmas dolgokat lát, tapasztal a mai magyar médiában: a TV2-nél, az ATV-nél és általában hogyan csúszik le a magyar televíziózás a Fidesz térnyerése miatt. Till Attilának és Hajós Andrásnak is…..
Marie Antoinette 2016.10.16 04:17:44
@jotekony koc: pontosan
A ma élő emberek naponta 700 kalóriával kevesebbet égetnek el, mint elődeink. Ha belegondolunk, hogy egy főétkezés alkalmával 600-900 kalóriát viszünk be a szervezetbe, akkor ez azt jelenti, hogy egy teljes étkezéstől nem szabadulunk meg a nap folyamán. A kilók pedig csak jönnek és jönnek. Ez a…..
Azt hallani az összes Orbán-médiából, hogy Magyarország mindenben a legjobbak között van, így megengedhetjük magunknak, hogy ne fárassza magát az a gyerek, nem kell nyelvet tanulnia, ha nehezére esik. Tanuljanak meg ők magyarul, ha beszélni akarnak velünk! Nem, nem hablatyolok össze-vissza, de…..
Japán a kedvenc úticélom, idén végre eljutottam a legnagyobb várkastélyba is, Himedzsibe. (Himeji)..
Marie Antoinette 2016.07.11 20:32:27
Ha Rubint Réka hites ura, Schobert Norbert az előző heti Nagy Duett adásában prezentálta azt az angol kiejtést, amely nem létezik, akkor a fittlady pedig táncban produkálta ugyanezt a második showban. Attól a pillanattól fogva, hogy a műsorvezetők kiszabták rá és partnerére a heti penzumot, a Dirty…..
Marie Antoinette 2016.04.26 17:46:41
Marie Antoinette 2016.04.28 10:28:40
A FIDESZ felvette a kesztyűt és visszavág a "kockásinges forradalom" hőseinek. A kormányzati szándék nyilvánvaló: a magyar oktatás szakszerű és precíz szétverése. Egy összeszerelő üzemként működtetett országnak ugyanis nincs szüksége kiművelt főkre, tombolhat hát a fideszes „Nagy Proletár Kulturális…..
Marie Antoinette 2016.04.26 21:34:45
Rubint Réka ámokfutását fizikai képtelenség pár mondatban kivonatolni, ugyanis férjurával egyetemben felülmúlhatatlan mennyiségben szennyezték be a világhálót porba fingó létük lenyomatának csilliónyi manifesztumával. Teljességgel meg vagyok győződve arról, hogy nem létezik olyan magyar celeb,…..
Marie Antoinette 2016.04.26 17:34:31