Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ciccanat

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szakmai oldalak sok olyan fogást ajánlanak, amit vagy nagyon érdemes kipróbálni, vagy nagyon nem, vagy azért, mert hülyén hangzik, vagy azért, mert túl maszatos. Összeszedtünk pár szexfogást, amivel alaposan meglepheted partneredet az ágyban. 1. Badacsonyi kattintós: leitatós…..
Ciccanat 2015.04.17 22:03:41
Folytassuk hát a netes párkeresés bugyraiba történő alászállást:   A nimfomániás   Bevallom Ő a kedvencem. Elsőre nem mindig lehet felismerni. Gyanús jel lehet, ha már az első találkozón a szexre tereli a témát. Ha az őszintébbik fajtából való, nyíltan közli, hogy…..
http://time.com/3087739/first-date-conversation-5-things-research-says-you-should-talk-about/ Igen, igen a tudósok már ezzel is foglalkoztak és felmérték, és lemérték, és kikutatták és itt az eredmény: Utazásról beszélgessél! Elnézést, hogy így előre lelőttem a poént, de…..
Az Önarcképek - Hívd elő magadból Vivian Maiert! pályázatot a Vivian Maier nyomában című dokumentumfilm magyarországi premierje kapcsán az Indafotóval és Magyarhangyával közösen írtuk ki. A fotópályázat ideje alatt (május 1. - június 1.) átlagosan 34 percenként…..
Ciccanat 2014.06.07 21:04:20
A köztévé napi szappanopera-kísérlete, a Marslakók csúnyán beleállt a földbe, a nézettsége közel van a statisztikai hibahatárhoz, azaz könnyen elképzelhető, hogy nem is nézi senki a rokonokon és a haverokon kívül, csak azt a Nielsen nem tudja mérni. A televíziózás egyetemes…..
 „Minden férfi csak azt akarja!” „És ha azt se akarná?” Senki sem akar túl bonyolult kapcsolatot, de senki sem akar unalmas kapcsolatot sem. Milyen legyen egy nő, csábító vagy inkább visszahúzódó, törekvő vagy inkább visszafogott, tudja, hogy mit akar, vagy bízza magát a férfira, odaadó legyen,…..
Ciccanat 2012.07.10 12:17:03
@Lángharcos: Ha megint lesz gyermekkorom, Te leszel a hőse...pont így kell reátekinteni erre a problémakörre...Még néhány kép egy ütős cím és...:))
Ciccanat 2012.07.10 12:24:55
@is:
Ez de egyszerű "barátom"...csak grat.
Tömegadó, gagyi Hygz-Boson Kínából, és a CERN is igazolta, hogy Szegedi Csanád zsidó. Rövid híreink a világból Higgs-bozon megtalálásának alkalmából. Magyarország - Tömegadót vetnek ki a Higgs-bozonokra"A magyar kormány is örömmel értesült az elemi részecskék tömegét…..
Tarlós István főpolgármester spórolási kezdeményezése értelmében mindenki kap vödröt, maltert és jegyzetfüzetet. "Naponta több százezer utas megy le a hármas metróba, nem létezik, hogy nincs egy kis idejük körbenézni, hogy mit kéne megjavítani" - vezette fel a…..
A Könyvkötők Országos Egyesületének szokásos évi Edward Norton-hasonmásversenye a tűzijáték után torkollt vérfürdőbe. "A rendőrség akkor hatolt be az épületbe, amikor áthatolhatatlan kardamomszag kezdett el terjedni az épület alagsorából" - idézett rosszul a…..
Tizenhat arannyal, harminc ezüsttel és negyvenöt bronzzal számol az a hat tagú zsebtolvaj alakulat, amely már most treníroz a londoni olimpiára. „Rendesen felkészültünk, most jöttünk haza egy tíz napos bukaresti edzőtáborból” – mondta el R. Csaba (27), a Havanna…..
Ciccanat 2012.05.11 14:49:04
@ornagy50: nemmondta a majom?
Boldogan figyelte beiktatásának hivatalos kellékét, a Nemzeti Együttműködés Tengerimalacát az új köztársasági elnök, Áder János.   „Hát ez nagyon édes, már csak ezért megérte visszajönni. Éljen a haza, véreim!” - mondta könnyes szemmel Áder, majd…..
Ciccanat 2012.05.02 19:19:05
@Kistitok: Már azt kell hinnem,titokban leváltották a tapasztalt és általam nagyrabecsült B.Mókusmajmot és helyette ezt a kis senkiházi T.malacot tették meg erre a tisztségre.
Szerintem EZ valakinek a rokona, illetve valakinek a valakije esetleg valakiről sokat tud...
Ciccanat 2012.05.02 21:30:01
@ornagy50: :))megértettem...egy majommal amúgy sem lehet asszociáltatni ilyen nagy horderejű dolgokra...
Valószínűtlen, de hozzáértő embert választott a leköszönő államfő a beszédének gyakorlására. "A Keith (Flint - a Prodigy frontembere) remek showman, igazi Firestarter, ért a sok ember előtt szerepléshez" – indokolta döntését a távozó Schmitt Pál. ..
Ciccanat 2012.04.02 19:11:47
A -15 fokos hideg hatására a Kárpátok magasabb pontjairól az Alföld felé indulnak a veszélyt jelentő fenevadak. Nemcsak esetleges medveveszéllyel, de a szlovák rendszámú autók megszaporodásával is számolni kell a szibériai hideg hatására. Hétfő hajnalban három szlovák…..
Az 1,2 millárd forintot lopó Lőrincz Róbertet ma hajnalra virradóra ellopták. „Tiszta hülye ez a fickó, az 1,2 milliárdot ellopta, a kocsit meg otthagyta tele tankkal! Van fogalmuk, mennyit eszik egy ilyen autó a 400 Ft-os benzinből?” – kommentálta a történteket…..
Ciccanat 2011.12.07 17:21:09
@huzzadneki shakespeare: Nem macska az,hanem vombatnak álcázott mókuscickány...