Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cani

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország–Írország 0-0 Alaposan bőrig áztunk a hétfő esti magyar–íren, de megérte. Volt egy szektornyi ír drukker is (azt hittem, többen lesznek), és a magyarok között is elszórva, volt rengeteg busszal Pestre szállított vidéki kis gyerekfocista (jó sok felnőtt…..
Ahogy a blog indulásakor is bevallottam, nem vagyok a cseh csapat alapos ismerője. Azoknak a nevében és azoknak blogolok, akik az Eb előtt rokonszenvalapon választanak csapatot maguknak. Hosszú ideje a magyarok elleni meccsen láttam újra a válogatottat. Elég szarok voltunk, de nagy torna…..
A Keith Morris (a képen bal szélen, a fugazis Ian MacKaye és Henry Rollins társaságában) volt Black Flag-énekes vezette OFF! nem csak a lemezeit nem bonyolítja túl, hanem a videóit sem. Az új, cím nélküli album 16 percben előadott 16 számából ismét kapunk 70…..
Hogy Rogán Antal nem csak nyári szeszélyből vállalt szerepet a Tv2 szappanoperájában, azt jól mutatja, hogy a hír megjelenése után nem sokkal módosult az V. kerület polgármesterének Wikipedia-adatlapja is:“2011-ben, kedvese Cecília álmát valóra váltva szerepet vállalt a…..
2perc durva optikai csalódás 2011.04.05 13:17:00
nézd a kép közepét kb. fél percig, aztán nézz körül a szobádban! :) Csoki telefon, extrém kézfestészet és egyéb érdekesség! Katt ide!..
Cani 2011.04.07 21:56:00
@numlockholmes: de ez sokkal olcsóbb!
Érdekes játékot készített új reklámkampányához az Adidas, amelyben a német válogatott történelmi jelentőségű meccseit játszhatjuk újra. A jópofa ötletbe számunkra némi üröm vegyül, mivel a berni döntőben az Aranycsapat játékosait gonosz orkokként ábrázolják, akik el…..
Két világbajnoki bronzérmesre, Dudás Ádámra és Zámbó Bencére sem számít a tavaszi idényben Pintér Attila, a Győr vezetőedzője - írta a Kisalföld. Ezért a klubvezetés úgy döntött, hogy megfelelő ajánlat esetén kölcsönadják őket valamelyik csapatnak, hogy több…..
Nem újkeletű dolog ez, a Dr. House címszereplője már évekkel ezelőtt, ha jól emlékszem, a második évad végefelé kezdett el először arra panaszkodni óvatosan, hogy a töke tele van a bottal és a megjátszott sántítással, és viccesen azt nyilatkozta, hogy veszélyességi…..
Borsodblog Elment a zsoldos 2009.01.23 18:30:00
Szeretném hinni, hogy szereti a Diósgyőrt. Szeretném hinni, hogy komolyan gondolja azt, hogy meghatja őt az a szeretet, amit kap a miskolci szurkolóktól. Szeretném hinni, hogy Sisa Tibor több, mint egy zsoldos, de nem tudom. Ha a szívemre hallgatok, csak gondolom, ha eszemre, akkor…..