Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Muzzak

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Burger Blog Five Guys, New York 2017.08.17 07:44:11
Eljött a new yorki kalandok utolsó beszámolója, a helyi tavaszi nagy hóvihar utáni utolsó burger, a legvégső napon, a szállásunktól pár utcával fentebb lévő étteremben...
Biztos az én hülyeségem, de ha meglátom Kiefer Sutherlandet, önkéntelenül az jut eszembe, hogy ez az ember már vagy tízszer legalább megmentette a világot (na jó, az USA-t) valami elképesztő kataklizmától, legyen az halálos vírus, atomfegyver vagy gáztámadás. Amikor a Designated Survivor című…..
Olvasóink többségének biztosan nem kell bemutatni a OnePlus céget, sem telefonjukat, a Oneplus One-t (de persze azért megteszem): ez az az Oppóból kisarjadt shenzeni illetőségű startup, ami a szociális média hatalmára alapozva, új üzleti modellel azt tűzte ki, hogy legyártják…..
Kétszer is visszakérdeztem, mikor hívtak, hogy tesztelnem kéne a Honor-t. Nem mintha olyan bonyolult lenne, de lévén, hogy sose hallottam még róla, így először ösztönösen azt hittem, valamit félrehallok. Honor? Mindkét telefon masszív dobozban pihen, amihez kis tájékoztató és…..
Muzzak 2015.02.13 16:26:28
2012. október. 11. - Budapest, Szabad az Á A Daikaiu után megfogalmazódott bennem, hogy gyakrabban kellene látogatnom eme intézményt, de a véletlenek puszta összejátszása eredményeképp ma amúgyis mentem volna. Az Á ezúttal nem volt büdös. 9 óra előtt pár perccel…..
Nemrég készült el a budapesti SoNaR zenekar második nagylemeze, amely itt a Lángoló Gitárokon hallgatható meg először. A 2004-ben alakult rockzenekar 2008-ban jelentette meg első, Celluloid című stúdióalbumát, amelyet a mostani, nyolcszámos On Air követ négy évvel később. "Az…..
A "Gyűlölt szavak, ide gyertek!" Facebook oldal ihletett meg, hogy összeszedjem, mik azok a szavak, mondatok, melyek ha elhangoznak koncerten az előadótól, akkor viszolygok, ökölbe szorul a kezem és egyszerűen nem teszek eleget a kérésnek, bojkottálom a mozdulatot,…..
Muzzak 2011.11.29 21:40:29
A hét végén kerül megrendezésre a Sztárok a Fenyvesben BB bajnokság.Kis vérfocis közösségünkből hatan is tiszteletüket teszik a versenyen, ebből öten játékosként is szerepelnek. Vannak akik a végső győzelmet tűzték ki célul, én személy szerint inkább…..
Lángoló Gitárok A Nap Szara 2009.06.18 17:25:43
Ha valaki esetleg nem értené, hogy miért tart ott a magyar zeneipar, ahol éppen tart, azaz a béka segge alatt hat méterrel, benne a fekáliában nyakig, az vessen egy gyors pillantást erre a sajtóközleményre, majd a Műre, amiben a könnyűzene minden gyermekbetegsége előjön, inkluzíve…..
Muzzak 2009.06.19 09:19:24
Aki ült már első sorban moziban, az sem tudja egész pontosan átélni Ádám bánatát, őt ugyanis tolókocsijával az első sor elé parkíroztatja a Cinema City vadonatúj építésű mozijaiban: A Cinema City mozicég már a Sugárban levő mozijánál bebizonyította, hogy szuperérzékeny…..
Tomka Gergely igazi Elszánt Ügyfél, ugyanis emlékezetes szívássorozatának megkoronázáseként az alant olvasható jegyzőkönyvet sikerült aláiratnia a Westend T-pontjának illetékesével. A történet megmagyarázza, hogyan kell megkínozni az Ügyfelet, ha a hiba forrása az, hogy…..