Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MoPeTeR

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Vasárnapra keddi játékunkhoz képest kell még feljebb pörögnünk – amikor is kemény csatában legyőztük a Klagenfurtot –, ha a Vienna Capitals partnerei akarunk lenni, derült ki Énekes Lajos szavaiból. A Sapa Fehérvár AV19 edzőjével néhány gondolat erejéig kitértünk…..
Az EBEL-elsőt fogadja a Sapa Fehérvár AV19 vasárnap este. A Linz formájáról mindent elmond, hogy a legutóbbi hét mérkőzését megnyerte, mindet a rendes játékidőben. A salzburgi kirándulás után ismét nehéz feladat következik, de az mindenképpen biztató lehet, hogy a Red Bull…..
MoPeTeR 2009.10.18 20:38:23
Több ezren rótták le kegyeletüket ifjabb Ocskay Gábor ravatalánál a róla elnevezett székesfehérvári jégcsarnokban. A válogatott tagjai is búcsúztak, tudósít az MTI. Az Alba Volán és a válogatott 19-esét a Béla úti temetőben helyezték örök nyugalomra. A fehér koporsót az…..
MoPeTeR 2009.04.02 07:20:31
@Leo945: méltó Gábor emlékéhez, köszönöm. Én is megkönnyeztem Őt újra.

Nyugodj békében Gábor!
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
MoPeTeR 2009.03.25 09:19:46