Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fapuma (törölt)

0 bejegyzést írt és 2159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves vidéki (esetlegesen külföldi) olvasóinkat előre is kérjük, közöljék velünk mindenképpen kommentben, hogy ők nem budapestiek, fogalmuk sincs ezekről a helyekről - és nem értik, miért nem mindegy, hogy Buda-e vagy Pest. Köszönjük. És most következzen egy kis…..
Fapuma (törölt) 2012.10.24 14:51:40
@Modor Tibi: Nem vagyok kompatibilis a kerdesben. Hirtelen a Moriczot is meg kellett keresnem a google maps-en.
Ellenben minden Tim Hortons location itt van a fejemben bro.
  A Modoros történetének legjobb (olvasói) posztja eddig. Hálaérzés tölti szívünk, ha meglátjuk jó Urban Gorillánkat. Köszönjük Neki.    A negatív sznobizmus „Gyakran járok elegáns és drága éttermekbe, amiknek legendás konyhája van, na de a menza a…..
Fapuma (törölt) 2012.04.26 22:15:09
Kurtz Ezredesnek (is) szeretettel. /Nagyra értékeli a jószándékot, de ő már kangoo- és zumbaórákra jár, ráadásul lúgosító-elválasztós-90 napos diétán van - M.T./   Brother Love      Én mondom neked, hülyeség ez a gyúrás! Szevasz apám, mi van veled? Te még…..
Üdv, Ezt dobtam össze ma délután munka helyett, mert ilyen még nem volt. Ha nem teszitek ki, beégek az öcsém előtt, szóval előre is kösz. /Ez eleddig a legszebb kérés, amit valaha kaptunk. - M.T./ Sadwick   Modoros forgatás Gyönyörű fővárosunk utcáit járva gyakran…..
Fapuma (törölt) 2012.04.13 14:44:32
Modorosblog Aki mindig beéget 2012.04.11 12:00:00
Ismerjük, és annyira régóta ismerjük már! Nincs egyedül: már kisiskolás korban, a fokozatos szocializációval és társadalmi normák megszokásával egyre jobban feltűnik létezése és működése. Akit a szüleink nem szeretnek. Aki lent a játszótéren bazmegezik, köpköd - később…..
Fapuma (törölt) 2012.04.11 14:40:10
@Styxx: és tényleg? Képzeld az Empire State Buildingben a jegyszedő stírölte a mellizmomat legutóbb, ami annyira kellemetlen volt, hogy el sem tudod képzelni... Millió ember áll sorban, ő pedig meredt szemekkel (szerencsére csak szemmekkel, már ha érted mire gondolok) lesi a mellemet. A családom is észrevette, sokszor előkerül a téma.

Van ilyen ismerősöm, szerintem szinte mindenkinek van. Állandóan, a legkisebb poén kedvéért is képes bárkit, bármikor leégetni. Diploma osztón hangosan ordítva mondani, hogy "tudom mekkora pöcsöd, fürödtem már veled", az milyen már?
„Visszatartásban csapnivaló vagyok, korgó-morgó hasüreg, tekeredő belek, eseményjelző apró pukkanások. Ilyenkor nincs mese, kakilni kell!” A tavasz beköszöntével nincs is jobb hétvégi program, mint stresszes rohanás és különféle munkahelyi elvárások mellőzésével reggel…..
Fapuma (törölt) 2012.03.23 12:15:39
Disclaimer: a poszt 2011/2012 fordulóján született, amikor is az ellenzéki mozgalmak internetes penetrációja a legijesztőbb és legaránytalanabb méreteket öltötte. A publikálással így kicsit megkéstünk, tk. okafogyottá vált az egész írás, de korlenyomatnak talán még…..
Fapuma (törölt) 2012.03.20 12:55:37
@Styxx: Ezzel most, barátom kiírtad magadat a rendes emberek közül. Nem említetted a barna veszedelmet, a történelem szemétdombjára való eszméket, az "ezért tart itt az ország" fordulatot és a végére hagytam a kedvencemet a lélegeztetőgépet, mint elszámolási egység megemlítését.
Természetesen Altoidnak, ahogyan K.Á. - nak is, segítek a biznisz beindításában és jajj nektek. Több éberséget, elvtárs!

És rettegve várjuk a címlapot.
Szép napot, Modor Blogok!Gondoltam, a Nagy Nemzeti Ünnep alkalmával, meglepem a mélyen tisztelt társaságot egy rövid szösszenettel. Szerintem a témában mindenki járatos, és ismerős szituk lesznek benne. Kritikákkal ne kíméljetek. /Akkor itt egy:  tanuld meg légyszi a…..
Fapuma (törölt) 2012.03.15 18:05:46
@Frengi: Milyen igazad van. Ezen sokat gondolkodtam már én, hogy vajon tudja-e mindenki miért is ült Mihajlo Stančić, korának Marx Károlya.
Fapuma (törölt) 2012.03.15 18:28:43
@Disznó Úr: Disznó mód igazad van. Azt hiszem ma ilyen napom van, hogy csatlakozom valakihez és igazad adok neki. Képzeld itt Ottawaban, horribile dictu, emberek kanadai zászlót húznak fel a házukra és NEM CSAK AKKOR MIKOR ÜNNEP VAN. Elképesztően szörnyűséges, nem?

Kissé vicces mikor az illető tavaly bevándorolt kínai vagy szikh, de hát istenem valahol el kell kezdeni.
Zseniálisan nyomasztó ár/teljesítmény arányra bukkant Gábor csomagküldésileg. Nagyjából azonos méretű pakkot Németországból Magyarországra feladni épp feleannyiba kerül, mint innen oda. A sebességet és a biztonságot meg kell fizetni: Csak azt a kérdést szeretném feltenni a…..
Modorosblog Kedves olvasónk! 2012.03.14 06:00:00
 Köszönjük, hogy vetted a fáradtságot és eljöttél hozzánk, ez igazán megtisztelő! A Modorosblog Magyarország első neo-speakeasy oldala. A neo-speakeasy terminológiát néhány éve kezdték el használni a világon, a kicsi, nehezen megtalálható, magas minőségű és…..
Fapuma (törölt) 2012.03.14 15:40:12
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..
Na jól van, akkor beszéljünk komolyan. Két éve próbáltalak némi humorral dorgálni, de csak elröhögcsélted - vagy nem értetted, nem akartad megérteni. A faszom kivan már veled. Idejössz gyönyörű országunkba, a Földanya szívébe-méhébe, a világ legszebb, legvagányabb…..
Modorosblog A zeneipar fejfájára 2012.02.27 06:00:00
Nem epigramma, inkább szomorú, elégikus nekrológ lesz ez egy igazi zenerajongótól.  Kijelenthetjük bátran - vagy akárhogy -, hogy 2012-re a klasszikus zeneiparnak mint olyannak véglegesen vége. A profi, igényes, jó minőségű muzsikát retrórajongók és vájtfülűek egy szűk,…..
Fapuma (törölt) 2012.02.27 18:10:15
@Frengi: Igazán sajnálom - mert kedvellek téged -, hogy ez a nick téma előjött, de korábbi életemből tudom, hogy a frengi törökül szifiliszt jelent. (Ha akarod csekkold le a wikipédián). Tudom bunkó vagyok, hogy felhoztam/elmeséltem itt, de nem tudtam megállni. Érdekes, hogy ennek ellenére sohasem gondolok ÚGY rád, ha érted mire gondolok.

@vészmadár (pica pica): Én elhiszem, semmi gond, csak kicsit felülprezentált lett a téma.

@Styxx: bassz, az de jó volt. Máig sem értem, hogy tudtam meglépni. Nem volt szép. BTW mi van a bringával?
Fapuma (törölt) 2012.02.27 19:38:18
@Styxx: most azon gondolkodom megírtad-e már a modoros kerekpáros posztot, aki a család összes megtakarítását egy pénznyeLő biciklire fordította.

Látom te leragadtál az olcsó megoldásoknál. Javaslom néz körül itt: www.kgsbikes.com/9FF05970-86AC-11DF-B6520014D1525925 ahol egy kerék 2500 dollár.

Ne lovald bele magad nagyon, csak vicceltem ám! :) Klassz ez a Trek.
Modorosblog A erősember 2012.02.23 06:00:00
Csíragyerek! A sok nyavalygásod után most már tényleg itt az ideje, hogy helyre legyél rakva a kurva anyádat! Unlak már! Folyamatosan pofázol, ugatsz, pedig ÉN meg a többi haverom gecire nem kíváncsi a siralmaidra. Állandóan elsírod, hogy a politikusok átbasznak, pedig…..
Tisztelt Tibor! Fél órája gondolkodom, hogy milyen modorosság-mentes bevezetőt írhatnék. Igazából ez a blog életem meghatározó pontja, amióta olvasom, rájöttem, hogy nem vagyok egyedül. :) Szóval gondoltam írok valamit, ha tetszik, használd egészséggel. /Köszönöm, ezt már…..
Fapuma (törölt) 2012.02.18 18:05:05
@Styxx: Az ontapado-levono olyan, mint a bacon szalonna?
Nívó Közeleg a fordulat! 2012.02.02 01:51:00
Az elmúlt hetekben szinte minden a kormány és Matolcsy ellen dolgozott. Az adósságválság újabb hullámai nagyon komolyan érintették Magyarországot is, az euró árfolyama történelmi mélypontra süllyedt, ami az államadósságot is újra történelmi rekord közelbe, GDP arányosan…..
Bizonyára többen is észrevettük, milyen az, amikor rokoni-ismeretségi körünkben aktuálpolitikai, kulturális alaptételek kerülnek sokadszorra terítékre: ilyenkor a jólnevelt, béketűrő ember nem szeretné megzavarni a díszes társaságot, úgyhogy legfeljebb látszólagos…..
Hát szhervusz kedves Tiborom, összedobtam ezt-azt a kollégistákról. Ha úgy látod, hogy megéri a biteket, akár posztolhatod is. Névhez ennyit írj: Béla, de csak azért, mert közhelyes. Alles gute! A kollégista  Kollégistának lenni életérzés. Az magyar társadalom nagy része…..
Fapuma (törölt) 2012.01.27 17:33:23
@bikmakk: Kijev, és mielőtt azt mondod "az nincs is messze" én azt mondom, még a vonat is 24 órát ment, hogy odaérjen. (mondjuk abban benne volt a kerekcsere Zéhonyban). Nekem egy örökkévalóság volt.

@Pedigré Pál: mi a rohadás az USB-s rendszám? Láttam USB-s sörhűtőt, lámpát, hátvakarót, illatosítót, miniakváriumot, mikroszkópot de rendszámhoz nem volt szerencsém.
Hogy testközelből tapasztalja meg a választópolgárok dolgos-bajos mindennapjait, Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke múlt héten végre engedett Modor Tibor régi unszolásának, és három napra beköltözött a hírhedt blogger II. kerületi, Frankel Leó utcai lakásának…..
Modorosblog Jogászbál 2012.01.22 12:37:00
Tényleg megtörtént. Sajnos. Szépreményű fiatalemberek társalognak egymással nagy hangon, nyilvános helyen. -Holnap jössz jogászbálra? -Hol lesz? -Symbolban. -Hát nem tudom, lehet. Igazság szerint már eléggé unom ezeket. Ugyanazok az arcok mindenhol. Egész Budapesten van…..
Hácsé barátunk remek írással örvendeztetett meg minket, aminek ráadásul számtalan törzsolvasó is rettenetesen örülni fog. A túlságos elpofátlanodás megelőzésére nem győzzük leszögezni, hogy továbbra is IMÁDJUK Miniszterelnök Urat, a ti pártotokat ellenben – nevezzék…..
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Modorosblog A netfüggő 2012.01.18 06:00:00
Hogy is kezdődött? A hőskorban, modemmel, MindenkiNettel, lassú-lassú letöltésekkel - Grespik kenyeret dobál, Csisztu-videó, Dallas, fastest man in the universe, Napster, Kazaa, DC++, hubok, torrentek... Egyetlen mérce a letöltési sebesség - 3-4 kB/s, királyabb magyar oldalakról…..
Fapuma (törölt) 2012.01.18 14:46:07
@vészmadár (pica pica): nem is erre gondoltam, de praktikus es hozzaszoktunk, valojaban nem is tudom elkepzelni az eletem nelkule.

Eppen ezert utalom azokat a szarokat, amik tobbszor korbejarjak a FB-ot, hogy tedd ki ie is, ha gyerekkorodban nem volt telefonod megis felnottel stb. Masszal vissza a fara es egyel banant, akkor is jo lesz baszod!
Ennél pozítívabban nem is kezdődhetne az év. Az amerikai pereckutatók optimista jóslata szerint 2012-ben nem jön el a világvége, sőt a következő évszázadokban sem várható. Nem mellékesen feltalálták a 800 évig elálló sósperecet: Nem fogom az időtöket rabolni, csupán…..
Fapuma (törölt) 2012.01.04 15:28:37
@Trójai: igazan kar lenne, olyan debileket olvasni mint te.

Aki pedig itt el, annak pedig tudnia kellene mi van a zacskora irva es nem posztolna hulyeseget a homarra.

thats so easy
Fapuma (törölt) 2012.01.04 16:28:28
@Trójai: :)))) muhahaha
psszzttt, szerencsere az itteni munkaadom meg nem vette eszre az alapfokot...

got it? te kis trefarepa, te.