Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Twisp

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Spirit of Hungary 2014.03.24 09:01:00
Fa Nándor tegnap bemutatta az új hajóját, melynek neve Spirit of Hungary, és amivel indul idén egy komoly óceáni vitorlásversenyen. Nem vezetett idáig könnyű út, eddig 16,5 ezer munkaórát dolgoztak a hajón, és persze rengeteg pénzbe került. - Két éve még nem gondoltam volna,…..
Gondolom, annak már akkoriban is egyértelműnek kellett (volna) lennie, hogy a '80-as évek+John Carpenter+Kurt Russell kombinációból valami bazijó sül majd ki, mégis voltak sokan, akik A dolog és a Menekülés New Yorkból ellenére sem szavaztak bizalmat neki. A Nagy zűr kis Kínában…..
A jobboldali ifjúpolitikusok két szupercsapata, az IKSZ és a Fidelitas nem tudta tétlenül nézni, hogy a Bajnaitól Kunczéig most már tényleg minden korábbi arcot magában foglaló baloldali ellenzéki csoportosulás 1 hónappal a választások előtt - mivel az Együtt 2014 és az…..
Twisp 2014.03.10 09:18:24
@iii4: Nagy semminek. De, hogy érveljek: van tulajdonjoga bizonyos szervezeteknek bizonyos szavakra, természetesen bizonyos keretek között.
Twisp 2014.03.10 10:58:45
@iii4: ez nem egészen így működik. Először is, Szepessy hamarabb (jóval hamarabb!) jegyeztette be a pártját. Másrészt ha csak "az emberek" nevezték így el őket (haha, persze), akkor miért jelenik ez meg minden kampány anyagukon? Ezt hívják félrevezetésnek, és Szepessy jogosan perelt. Nem véletlenül hátráltak ki a dologból és kezdik hirtelen Kormányváltásnak hívni magukat. Igen nagy önégetés, mellesleg, de úgy tűnik nagyon jók ebben a fiúk.
Twisp 2014.03.10 16:24:50
@iii4: az talán elkerülte a figyelmedet, hogy az "egyszemélyes párt" sikeresen állított listát.
A Borsod megyei Kazincbarcikán nagy a szegénység, egyre többen kukáznak a túlélés érdekében. A problémával tisztában van a város szocialista polgármestere, Szitka Péter is, azonban szerinte a dolog nem csak szociális szempontból gond, hanem vizuálisan is. Azzal is érvelt a…..
Twisp 2014.03.04 15:34:57
@Secnir: Egyszerűen nem értem, hogy mit nem lehet ezen megérteni. Évtizedek óta működik számos városban.
Twisp 2014.03.04 15:44:51
@Secnir: csakhogy az ötlet nem idióta, te viszont igen.
Twisp 2014.03.05 14:24:32
@Diorella Queen: "Csak mert nagyon közel állnak hozzá, a szegények.Csak hogy tudd. "
Te sem jártál még a belvároson kívül, úgy látom. Egyébként kívánom, hogy életed végéig szedegesd az utcán a csövesek által szétszórt szemetet.
Szombaton hivatalosan is megkezdődött a 2014-es országgyűlési választás – valójában már hónapok óta tartó – kampánya, mától két héten át lehet gyűjteni az egyéni jelöltek indulásához szükséges aláírásokat. Bár a pártok népszerűsége és szervezettsége alapján…..
Geekblog Mystery Road 2014.02.17 13:26:10
Gyönyörű, de egyhangú pusztaság, amerre a szem ellát. Élhetetlenség, kilátástalanság és nyomor, ha nem fizikai, akkor lelki, mindez a kitörés, a továbblépés reménye nélkül. Több évszázados történelmi atrocitásokig, tragédiákig visszanyúló, feloldhatatlan faji…..
A fenti stúdiókoncert kedvéért levette maskaráját, vagy legalábbis az arcfestését és a papi öltözékét II Emeritus pápa, azaz a Ghost énekese. Kár, hogy a maszkja fent maradt, így továbbra sem tudni, ki akarja ennyire elfedni az inkognitóját. Még egy ideig valószínű így…..
A fenti dallal kezdődik majd az új Subscribe-lemez, a This Moment Will Soon Be Gone, ami március 3-án jelenik meg. Ha Jens Kidman énekelne az elején, akár azt is hihetnénk, hogy valami új Meshuggah-dal szól, de aztán jönnek a subscribe-os cifraságok, dallamok, ilyesmik, szóval nem…..
Twisp 2014.02.06 13:25:55
@gerithegreat: ti direkt csináltok úgy, mintha azon az albumon csak az Álomtégla lett volna?
Tyúkudvar Te miért vagy vega? 2014.02.04 11:46:21
Miért lesz valaki vegetariánus és utasítja el a húsevést, illetve egyéb állati eredetű termékek fogyasztását? Régóta foglalkoztat ez a téma, most pedig kiváló apropó a megírásához, hogy mi is elfogyasztottuk tyúkudvarunk törzsgárdáját. Korábban az önmagukat 296-os…..
A Soerii & Poolek augusztus 31-én ünnepelte fennállásának ötödik évfordulóját. Az ehhez rendezett nagyszabású Zöld Pardon-os buli abból állt, hogy összetrombitálták a szintén zenész haverokat, akik egész este végtelenített lejátszásra rakták az Elton John című Soerii…..
Twisp 2013.09.03 10:32:48
@megatoner.hu: ne fikázd őket amíg nem voltál egy bulijukon, agyad eldobod. Kötelező:
kettonegy.blog.hu/2010/07/09/volt_2010_fesztival_soerii_es_poolek
Alighogy kihozta Action Bronson a Harry Fraud producerrel közös Saab Stories EP-t, máris itt egy új szám a párostól, ami minden bizonnyal lemaradt az említett kislemezről. Nem is időzíthette volna jobban a Water Sportsot a rapper, hiszen a nagyon laza, tóparton dzsointot lóbálva…..
„Lengyelországban is van megosztottság, de az semmi ahhoz képest, amit itt lehet tapasztalni. Az önmagában nem volt meglepő, hogy korábbi barátok ma már ellenfelek. Ilyen előfordul nálunk is. A probléma az, ahogy a hétköznapi emberek egymásról beszélnek. Fasiszta. Bolsevik.” E…..
The AmericansA The Americanst, a CIA-ügynökből középiskolai tanárrá, majd abból íróvá mutálódott Jo Weisberg sorozatát az FX elvileg még azelőtt megrendelte, hogy a konkurencia Homelandje debütált volna, ettől függetlenül esélye sincs rá, hogy elkerülje az…..
Twisp 2013.03.14 10:48:03
@J. McClane: Íjász inkább.
Manapság, amikor a fél filmvilág azt találgatja, mi lesz a Star Wars sorsa a Disney-nél, J.J. Abrams kezei alatt, jól jön mindenféle megerősítés arra vonatkozóan, hogy George Lucas (egykori) gyermekében még mindig van spiritusz – főleg, ha számításba vesszük, hogy mennyire…..
Válasz a Kapitalizmus blogon megjelent Szabadság-skizo c. írásra. Gyászol a liberális oldal, szörnyű vereséget szenvedtek, újabb csapás a Nemzeti Elnyomás Rendszerében. Az Alkotmánybíróság elkaszálta a köztudottan liberális, az önkényuralmi jelképeket tiltó törvényt. Nem…..
Twisp 2013.02.25 08:34:22
@kvadrillio: nektek komcsiknak van valami szabály arra, hogy mindent caps lock-kal kell írnotok, a mondatok végén több írásjellel? Hülye.
A Carrie naplója című, a Viasat műsorán hamarosan bemutatkozó sorozat Carrie Bradshaw, a Szex és New York főszereplőjének ifjúkoráról szól, és (természetesen) New Yorkban játszódik - 1984-ben. Mivel a főszereplő elég sokat mászkál a városban, óhatatlan, hogy a híres New…..
Twisp 2013.01.18 11:41:40
@AttilaBeregi: "Az akkor készült filmeket/sorozatokat/videoklippeket/stb sem vágják meg újra erre hivatkozva..."
Van egy rossz hírem.
Először is szeretném előre bocsájtani, hogy a listám évszámok tekintetében nem teljesen koherens, mert található benne néhány olyan film, amely bár tavalyi, mégis vagy idén került bemutatásra nálunk, vagy idén jelent meg hordozható formátumban. Most pedig jöhetnek a…..
Pár napja írtam a Dreamhack című videojátékos fesztiválról, ahol magyar induló is volt Battlefield 3-versenyben. Azóta az is kiderült, hogyan végeztek: a bronzérmet hozták haza, ami azért szépen csillog. És ezt nem csak üres frázisnak szánom: tényleg nagyon szép eredmény a…..
Twisp 2012.12.11 14:55:06
@balkan: "A PC-s játékok leszállóágban vannak"

Megkérdezhetem, hogy te melyik világban élsz, öregem?
Subba RIP Carlos 2011.10.21 12:02:17
Most hallom! :-( /via fb/..
Twisp 2011.10.21 12:12:32
Az Adult Swim Singles Program keretében, rendhagyó klip kíséretében jelentetett meg a Hegyalján is fellépő Mastodon egy eddig kiadatlan dalt Deathbound címmel. A Crack The Skye albumról lemaradt számhoz az Authority Films készített videót, ami azt mutatja be igen szemléletesen, hogy…..
Twisp 2011.06.27 22:43:24
Hamarosan itt a szerkesztőségi kedvenc topogós feszkó, július 7-től 10-ig IDÉN IS Balatonsound!  ..
Twisp 2011.05.24 14:11:14
Akik korábban 250 km-rel nyugatabbra jártak osztrák-német-svájci-holland-belga zenei fesztiválokra, jó ismerősként üdvözölhetik a betétdíjas pohár intézményét, mely perfekt alternatíva, hogy a küzdőtéren ne járjunk térdig eldobált poharakban, hanem jó minőségű,…..