Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanzistift

19 bejegyzést írt és 170 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én egy lassan Vízöntő felé mutató Bak vagyok, napjaim alapján.Az aszcendensem Nyilas, így egyre inkább az leszek, túl a fénykoromon.A holdam a Rákban van.Andi nem csipázza, ha ilyeneket írok, de a kínai szerint a Patkány évében, a Víz jegyében születtem, a Tigris órájában.Tudom magamról hogy uralom…..
Egy pár darab pogi... Mi jár a fejedben, mikor alszol? Álmaidban kísértenek-e a be nem váltott ígéreteid, amit ebben a világban tettél? Vagy-e valaki az álmaidban, vagy e-valaki itt? Ha itt valaki vagy, az mennyire valóságos? Az álmaid nem hazudnak. Jövünk-megyünk, csinálunk, vagy nem,…..
Tök jó kis vasárnap reggel van. Hajnal. Hangulatom megvan, püfölöm a műanyagot, bennem van, mondani nem tudom, így olvassátok. Nagyon, nagyon érdekes dolgok tudnak történni akár egy este is, mikor a félig elgondolt, talán esélyes szinten létező tereink akár egy estére is mindenféle…..
Megvan a saját démonom. A kudarctól félek a legjobban. Ez mérgezte meg a múltamat, mérgezi a jelenemet, de a jövőmet már nem adom át neki. Elfogadom, hogy a dolgok nem mindig terv szerint sikerülnek. Ez az egyetlen esélyem. Az elfogadás...
Eljött az az idő, amikor már nem segít a csillámpóni, meg a meditálás, eljött megint az igazi munka ideje. Most megint fel fog értékelődni az emberség, a szándék, és a tettek. Elmúlt a gyermekek kora, amikor egy lájk gombbal mindent (majdnem mindent) el tudtál rendezni, le tudtad okézni, mert most…..
Nem kell mindenben elsőre a hibát keresni. Faszság. Úgy kell csinálni MINDENT, ahogy az őseink. Az őseink azt csinálták, hgy megnézték, mit lehet felhasználni és abból hogyan lehet kihozni a lehető legjobbat. Ha nem működött volna, most nem lennénk itt. Hagyd a kifogásokat. Engedd el a…..
Kíváncsi voltam, mire képes az Wanhao i3, milyen rétegvastagsággal lehet nyomtatni. 50 mikronnal (ami már eleve nagyon szép teljesítmény egy ilyen árú nyomtatótól) már nyomtattunk, azt a próbát csont nélkül vette. Most gondoltam egyet, és a Cura-ban beállítottam 20 mikronra a…..
Az egó alapvetően ostoba.Az enyém különösen, hiszen jó hízottat kaptam az osztásnál. Az egó arra van, hogy segítse a megtapasztalásainkat. Az egó nagyon idevalósi, földi dolog.Tudom, tudtam, fogom is tudni.Mégis, vannak olyan pillanatok, amikor az ember átadja neki az irányítást. Olyan szépen…..
Hajnal 3 van. Mindenki elment aludni, csak az én órám van picit elcsúszva.Nekem most kezdődik az élet, bagoly vagyok, az éjszaka hangjaival karöltve tudok alkotni, kiadni magamból mindazt, amit cipelek. Kirakom ide, vigyétek, vegyétek, kiírtam, az enyém volt, de most megszabadultam tőle (hahahahha,…..
"Megrázva zörög, ami a felépítésből adódóan valami fejprobléma lehet." Kihúzgáltam, és "eldünnyögtem félhangosan egy irgumburgumot". A fent említett jelző meg sem közelíti akkori lelkiállapotomat. Igazából a fenti "irgumburgum" elhangzása után az egyik guppim a szívéhez kapott, és elmerült, két…..
Írtam mindig. Na nem úgy, mint a csodagyerekek, hogy minden létező felületre, nagymama kedvenc szalvétagyűjteményét sem kímélve...Hanem, csak úgy, magamba...Ide bele.Papírra szégyelltem leírni, mert ha valaki megtalálja, és beleolvas, ahogy az iskolában, mikor töriórán a Krisztinek dobtam oda sután…..
Hát az van, hogy elkapott.Nagyon.Az írás. Jelenleg este 11 óra van, valamelyik nap, nektek a közelmúltban valamikor.Azt is el kell mondanom, hogy remeg mindenem, mert írhatnékom van, és már a jó meleg ágyban feküdtem, de mégis itt vagyok, és írok.Rákaptam.Függő lettem, mondhatnánk, de nem…..
Jópár éve történt, hogy lefekvéskor nem tudtam hová rakni a kezem, ami alul van, sehogy se volt jó. Hülyeség, gondoltam, hát tegnap hogy feküdtem?Feküdtem a sötétben, nyitott szemekkel, és elfogott a rémület, hogy nem tudok visszaemlékezni, tegnap miért nem volt útban a kezem. Ez azóta minden este…..
Az előbb írtam egy jót. Igaz, teljesen mást akartam írni, és teljesen másmiről, de ez már így van. Ez nem teljesen friss tapasztalat, hiszen fórumokon is előfordul velem, hogy akkor most... , és most milyen jól hozzászólok..., és majd én most jól megírom a tutit... Akkor valami átkattan. No, nem…..
Tehát eldöntöttem, megyek haza. Egyrészt elegem van. Abból, hogy hiányzik a párom, hogy minden információt fordítanom kell, azonkívül nem itt van a hazám, otthonom, hiába élek kint már 2 éve, én akkor is csak auslander leszek itt, amíg élek. Ma kaptam a hírt, hogy egy ismeretlen kollégám a gép…..
Írtam.Fasza.Megmutattam még két embernek, akik momentán sokat jelentenek nekem érzelmileg.Mert meg kell mutatni.Íróiskolában is azt mondják, ha komolyan akarsz írni, akkor közöld mindekivel, mert akkor kíváncsiak lesznek rá, és kérik.Neked pedig virítani kell a betűt, különben szégyenben maradsz.Az…..
Érdekes dolog ez az írás. Esetemben akár skizofréniának is hívható, bár ezt egy nálam jóval okosabb ember jobban tudja.Kettősség, mint amikor az ember vállán ül a két kis valami, jobbára a jó(?) és a rossz(?) megtestesítői. Nem véletlenül nem hívom őket a szokásos nevükön, inkább nem hívom őket…..
A csend körbematat a lakás zugaiban, majd odaérve hozzám, puhán elterül a földön.Olvasok.A sarokban álló olvasólámpa fényénél, hátam kényelmesen odavetve a támlának.Falom a történetet, magával ragadó, elveszem benne teljesen.A szereplők lassan kibújnak a lapok közül, új életre kelnek.Rámásznak a…..
Pakolok.Takarítok. Bútorokat tologatok, hogy ne legyenek ott, ahol eddig voltak, némelyeket kidobálok.Tervezgetem, melyik falat milyen színűre fessem, eltakarva a régi festéket.Eldöntöm, melyik falat fogom kivetetni, megváltoztatván a teret, annak elrendezését, és lehetőségeit.A régi ruhákat sem…..
Leírhatnám ezer szóval, hogy milyen a tenger hangja, milyen az íze, hogy milyen színek játszanak rajta napnyugta után. Leírhatnám, de ha egy képet rakok helyette, az már azt az ezer szót okafogyottá tenné; és el tudom magam képzelni a tenger mellett, de a hangját, az érintését még mindig csak a…..
Nem, nem lesz zombi. A láncfűrészt eredetileg orvosi célokra találták ki a XVII. században, segítségével kisebb károkozással tudták a csontokat fűrészelni. Kép: Wikipédia   Érdekesség, hogy a modern láncfűrészek történetének kezdetén, az 1920-as években, pár évvel korábbra…..
Belsőség Kéne egy Tesla? 2015.05.15 18:19:48
Vagy beérnéd egy villany-Golffal is? Netán utálod a villanyautókat, mert az autó benzinnel megy? Az sem baj. A lényeg: kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Anna most diplomázik, és olyan témát választott, amely a villanyautókkal kapcsolatos. Ehhez szüksége lenne hazai…..
Remélem a Citroënnel jössz haza- kommentelte Perkó Rudi az elhagyott Méhari láttán. Romokat nézni indultam Karthágóba, és végül romokat is találtam, de még milyeneket! Nem mernék rá megesküdni, hogy a pun háborúk általános iskola végi, vagy gimnázium eleji tananyag-e, de a…..
Ez a dolog nem játék, nem olcsó, fillérekből beszerezhető vacak, küszöb alá csavarozható neon, hanem tisztességes minőségű, 73 ezer forintos termék. Nappali menetfény és kanyarfényszóró egyben. A tesztjét elolvashatod itt. Nem kell kendácsolni, nem kell blankolni vagy…..
December 24-én általában az angyalok járnak köztünk, de 69 évvel ezelőtt a földre pottyant egy bizonyos Ian Fraser Kilmister is. A szép arcúnak bajosan nevezhető angol fiatalember aztán Lemmy néven hódítja majd meg a világot, és umlautot tesz a rock'n roll zenekara nevébe, hogy…..