Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ssszt

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön megkezdődik a magyar parlamentben az állampolgársági törvény módosítására benyújtott javaslat tárgyalása, amellyel a „kettős állampolgárság” kérdése a 2004-es eredménytelen népszavazás után immár hivatalosan is újra a magyar politika napirendjére…..
Az, hogy Szigethalmon megvertek egy mentőst, mert állítólag túl lassan hajtott, nem kivétel, hanem szép Csepel-szigeti szokás, derül ki Egy békés polgár leveléből. A Szigeten még a legbékésebb polgárok is olyanok, hogy a 16 éves sógoruk kormányzárral veri a  BMW-seket.…..
Emelt hangú anyázással végződő történet a Centrum jóvoltából: majd másfél órával a parkolójegy lejárta előtt bírságot kapott a Homár-közeli autós. Miközben a Centrum Parkoló hibájából sorbaállt és ügyintézett, ismét megbüntették, bár beígérték neki, hogy erre…..
ssszt 2009.01.23 20:57:19
@Mr. Kobayashi:

Úgy látom még mindig nem vagy tisztában a szabályokkal.

A Centrum a városban összesen 2 helyen fogadja el a más kerületben vásárolt parkolójegyet. Az egyik a Király utca. Ez azt jelenti, hogy ha a Király utca egyik oldalán parkolsz, de a másikon vetted a jegyet, azt elfogadják. De csak a Király utcában, nem a 2 kerület egész egészében. Hidd ezt el nekem :) Tehát nem volt érvényes jegyed a reklamálás idején, ezért az a pótdíj jogos. Ugyanis a Dohány utca nem egyenlő a Király utcával.
Nem mintha a Centrumot akarnám védeni... csak azért írom, hogy másnak is felhívjam a figyelmét erre. És nem kioktatási szándékkal írok, kérlek ne így fogd fel.