Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netremete

1 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben mindenki a Facebook-ról beszél (joggal) és a Google+ is csak alig kerül be a hírekbe, nagy a csönd a hazai közösségi oldal, az iWiW körül. Ez mondjuk érthető is, hiszen elég elszomorító volt az utóbbi szűk egy év. De azért én nézegetem, elsősorban az érdekel,…..
Tisztelt Rogán Antal!Elolvastam módosító indítványait, amellyel szabályozni próbálják az online módon történő szerencsejátékokat. Érdekes ötletek és felvetések vannak benne, de mégis, azt hiszem, nem lesz ez így jó. Hogy miért? Megpróbálom megfogalmazni.Először is, a…..
Netremete 2011.09.26 22:00:34
Fontos változás jött el a blog életében a mai nappal. A most megjelenő cikkel elindul a HaviSzobor rovat új élete. Ezeket a cikkeket Pál Tamás, a Szoborlap.hu beindítója és üzemeltetője írja. A terv az, hogy négyhetente szülessen egy-egy új olyan cikk, amely Budapest (és az…..
addict Óriási borotvareklám 2011.02.27 13:45:00
Aki csak a tévékben futó Gillette reklámokat látja, joggal hiheti, hogy azokról ötpengéjű Mach III.-mal borotválják le az ötleteknek még a látszatát is. Egy átlagos Gillette reklám elképzelhetetlen magabiztosan mosolygó, félmeztelen, kidolgozott felsőtestű férfiak, és őket…..
Friss és ropogós: elkészült a Viasat3 romantikus realityjének első promója. Az indulás pontos dátumát, a szabályokat és a szereplőket szépen lassan fogják adagolni, de dagadó izmokat és telt kebleket már ebben az előzetesben is lehet bámulni. Annak, aki nem tudná, hogy mi az az…..
Netremete 2011.02.09 18:44:58
@Shadwell: Tehát biztosak lehetünk benne, hogy a legnagyobb ribanc és hímringyó páros nyeri meg a csodás nyereményeket. Mit is? :)
Sok hír érkezik mostanában keletről, magukat jólértesültnek nevező újságok számolnak be az Apple viselt dolgairól. A Commercial Times jelentése szerint a második generációs iPad gyártása lassan beindul, egészen pontosan februárban kezdik el termelni a gyárban a tabletet. A start…..
Webisztán Froyo: hogyan kezdjük? 2010.08.02 10:45:00
Nos, vasárnap kora délután kijött a hivatalos Android 2.2 HTC Desire-re is. Tekintsük tehát át, hogy első körben mit érdemes kipróbálni az új verzióban. (Teljes demovideó itt.) Wi-fi Hotspot. Kezdjük mindjárt az ismert dolgokkal. A hotspot a telefon menüjében található, a sor…..
Vajon ki nyeri meg a fődíjat?Csajok és Pasik – Dr. László Gergely A Csajok és Pasik (CSP) társkereső oldal 2010. márciusában indul, építve a Csajok és Pasik iWiW alkalmazás ismertségére, és a 2009. közepe óta felhalmozott 530.000 aktív felhasználójára. A…..
A nyáron kezdődő dél-afrikai futball világbajnokság egyik helyszíne, a 43 ezer férőhelyes Mbombela Stadium hivatalos betűtípusává választották Halmos Levente, a Dream Interactive tervezőjének saját tervezésű fontját, a Niobiumot. A betűtípus nem csak a stadionnal kapcsolatos…..
Nem kommentálnám tovább a képet, amit csatolok... - írta Szilárd, a fenti infógrafika beküldője. Én sem szaporítom a szót, aki még nem hallotta volna miről van szó, itt olvashat róla...
Netremete 2010.01.08 12:39:52
Azért van különbség. A szemközti oldal: www.norc.hu/pano/jSzdNC74/

Riusztikus, de az illesztések csaknem olyanok mint egy német felsőkategóriás autónál....
Netremete 2010.01.08 13:18:10
@devadel: Ha ennyire otthon vagy a témában akkor azt is tudod, hogy milyen kőből készült a partoldal és annak milyen színe van frissen megmunkálva. Na?
Szerettük és már megszoktuk a régi MTV arculatot, amit egyébként 2006-tól láthattunk a közszolgálati csatornán, szóval kicsit sajnáljuk, hogy le kell cserélni, de hát azt is tudjuk, hogy ez a világ rendje, az arculatokat azért tervezik, hogy aztán el lehessen őket dobni, és…..
Netremete 2009.12.22 20:01:20
@prezzey: Szerintem nézzük majd meg a gyakorlatban. Akkor mondjunk véleményt... :)
Az Oszlóban működő (van élet a halál után) DesignersJourney Bronze Pentaward díjat nyert idén az Á La Petite Ferme elnevezésű csomagolással, amely mind külső, mind belső értékeit tekintve érdekes, átgondolt munka. Az "egy kis háztáji"-ként ferdíthető brand-szlogen…..
Netremete 2009.10.18 11:49:30
Viki a Cinema City Aréna büféjében dolgozik és olvasta, hogy milyen sokan panaszkodnak a mozira és a kollégáira, tegnap este viszont olyan élményük volt, amilyennel még sosem találkoztak: tahó, verekedős vendégek őrjöngtek és fenyegetőztek egy zacskó pattogatott kukorica miatt.…..
Egy kérdésem lenne: ma reggel láttam, hogy bontják a Metro Klub homlokzatát. Tudsz erről valamit? Egy molinó szerint kávézónak akarják kiadni a helyiséget. De mi a csöcsért verik szét? Megköszönném, ha tudnál válaszolni. Üdv: BBalázs.   Nos tegnap többen is jeleztétek,…..
Netremete 2009.09.25 09:37:22
Azért van annak valami varázsa, amikor az ember kukaborogatás után egy talált dezodorral lecsutakolja a haverját. Szelektív hulladékgyűjtés és barátiasság a város szeme előtt, a Clark Ádám téri parkolóból. ..
Lassan szállingóznak vissza a nyári szabadságról a közéleti műsorok az m1-re. Szeptember első hete van - lehetett volna pár hónappal hosszabb a július, de hát ez van -, tehát most vasárnap már újból képernyőn A szólás szabadsága. Ott folytatjuk, ahol tavaly abbahagytuk,…..
Urbanista Madoff és Makovecz 2009.09.02 09:08:00
Talán a falra akasztott házi szőttes kevert meg, de amikor először megpillantottam ezt a fotót, elsőre az ugrott be, hogy ez egy organikus stílusú (vagy legalábbis organizálgató), magyar családi ház nappalija. Nos nem egészen. Ez a közelmúltban 150 év börtönre ítélt (mégis…..
Egy elég bénácska klip valamikor a nyolcvanas évekből (a dal 1984-es). Mindenesetre kiderül belőle, milyen volt Budapest huszonöt éve. Rájön valaki, hogy hol van az a sárga csigalépcső 1:13-nál? Akinek bejött a hangulat, az nézze meg a Csakazértis szerelem-et, mert tök ugyanilyen:…..
Rövid párbeszéd a négyeshatoson:- Jegyeket, bérleteket kérem!- Kedves uram, negyven éve járok munkába és mindig volt bérletem. Most viszont úgy döntöttem, hogy ezentúl sem jegyet, sem bérletet nem fogok vásárolni az önök járataira. Ugye megérti?(Ellenőr lehajtott fejjel…..
Nem az önkormányzat építette Vác déli részén azt a bicikliutat, amely egy szögesdrótkerítéstől indul, és 150 méterrel később egy autókereskedés parkolójában, betonelemek közt ér véget.  A semmiből a semmibe vezető kerékpárút a város déli részén kereskedelmi…..
A Magyar Televízió ezzel a kisfilmmel mutatta be új, óbudai gyártóbázisát a Média Hungaryn. Azt a stúdió- és irodakomlexumot, amit havonta 800 ezer euróért, vagyis körülbelül 225 millió forintért bérel. Vagyis évente 2,7 milliárdért.És akármennyi is fizet, soha nem kapja meg…..
Netremete 2009.05.28 00:49:48