Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SaPi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan indulnom kell a televízióba, itt az ideje tehát, hogy - az első fordulóhoz hasonlóan - ismét összefoglaljuk a ma estével kapcsolatos legfontosabb válaszra váró kérdéseket. Az már most látszik, hogy mindenhol érvényes (és egyben eredményes) lesz a voksolás, azaz minden…..
Vége a választás első fordulójának, rengeteg dolog történt: végignézhettünk egy döbbenetes választási bizottsági szerencsétlenkedést, ránk ömlöttek az adatok, és nem mellékesen ez a blog bevonult a magyar televíziózásba… A következő napokban még sok lehetőség…..
Nem hittem, hogy Király András, lemondott Jobbik szóvivő füvezős és melegfelvonuláson bulizós képeit fokozni lehetne. Ahogy azonban a kuruc.infón megpróbálja maszatolni a kimagyarázhatatlant; az megfizethetetlen, bár a kuruc.info stílusa is felejthetetlen.Kuruc.info: A…..
Mi sem tudjuk, hogy fake (annyira nem is érdekel), mindenesetre itt a sztori: valaki állítólag feltörte Vona Gábor azóta törölt iwiwes accountját, és az ott található levelezésről készült screenshotokat kitette a netre. További infók az üggyel részletesebben foglalkozó…..
SaPi 2010.03.08 10:58:54
  Az Urbanista már többet foglalkozott a kocsmabezárásokkal és nyitvatartás-korlátozásokkal, mint a chicagói rendőrség a 20-as években. Azt hittem, már nem is kerül többet elő a téma, erre tessék, mit talált Zöld Citrom olvasónk: Michelle Wild népszerűsíti a terézvárosi…..
Az élet nem áll meg, a győzteseknek gőzerővel be kell indulniuk, hiszen november 18-ától már sugározniuk kellene valamit a megnyert csatornákon. Az indulásra viszont ki kell találniuk a rádiókat, mert a pályázatokba még elég volt szép kerek számokat beírni, amelyek alapján ki…..
Urbanista Ilyen lesz a Köki 2009.10.15 07:29:00
Elnagyolt skiccek már tavaly nyáron voltak a Köki Terminálról, aztán a Csillagok háborújába illő metróállomást lebontották (amit egyesek lefényképeztek, mások megfestettek) és most az Építészfórumra felkerültek a 2011-re tervezett központ látványtervei. A D3SIGN…..
Először beszélt a Szingapúr-balhéról a kamubaleset legnagyobb vesztese.Felipe Massa célegyenesnyivel vezette a 2008-as Szingapúr-GP-t, amikor Nelsinho Piquet – amint néhány hete bebizonyosodott – szándékosan csapta falnak Renault-ját. Idő előtt ment a ferraris is a…..
Mi különbözteti meg a művészt a nem művésztől? Én, a nem művész úgy fogalmaznék, hogy "Noranora kiszúrta, az ATV egyik telefonos-pénznyerős vetélkedőjében rossz megoldást adtak egy feladatra". Ugye milyen unalmas? Bezzeg ha Noranora, a művész fogalmaz, az olyan…..
„A lényeg, hogy van ez az új menünk. Jól gondolod, AZ a menü, a nevemmel – Ernő menü. Kicsit kínos.” Ezt írja a Burger King Ernő menü-kampányának kifejtése az éttermi tálcákon, de nincs igaza, mert Ernő nem kicsit kínos. Szívesen írnám, hogy nem értjük, de…..